- 15 Temmuz 2016
- 8.574
- 14.395
- 248
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Bende antalyadayim son kat ve yalitimsiz donuyoruz bizde klimalar ısıtmıyor ev kira olsa kesin tasinirdim borc bitmesine bı sene var bitsin tasinicam bence arakat biyer bulup taşının yakında vardır insallahÇok dertliyim kızlar.
Memleket Antalya.
Şu an kayseri de ikamet ediyorum.
Evimin önü ilk okul çocugum orada çok iyi.
Kızım va 20 aylık komşum bakıcımız. Bakıcım yönünden de şanslıyım.
İş yerime 5 dk yürüme mesafesi.
Buraya kadar her şey çok çok iyi.
Ama bu ev ısınmıyor.
Çatı katı. İzolasyon yok. Alt katım da yurt dışın da yaşıyor. Gecen ay 40 derece de yaktım 3 oda yanıyor Du 430 lira geldi. Ev kuzey doğu cepheli. Aynı şartlarda yan komşumun evi gayet güzel ısınıyor.
Şimdi 2 odam kapalı yine. Girip çıkma yok.
Ama kıçım donuyor ev de. 3 odaya 430 lira gelince oraları açmaya da korkuyorum açıkçası. Tasarruf mu değil mi bilmiyorum biz klimayla ısınıyorduk Antalya da. Napıcam şaştım kaldım çok dertliyim. Bir yol yordam var mıdır? Taşınmalı mıyım napmalıyım kış günü taşınmak ayrı geriyor beni. Diğer odaları açsam mı oy oy.
Kesinlikle bende Antalya nin ilçesinden bildireyim doğalgaz evet çok pahalandi ama klima ile isindigimiz için elektrik faturalari ucmus2 durumda Allahim ne durumdayiz ülkece hepimizin Allah yardimcisi olsun ne diyimAntalya dan bildiriyorum elektrik faturalari daha beter. Keske dogalgaz olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?