- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Hemen yan apartmanın da çatı katı boş izolasyon var ama.Çatı kat ve alt kat boşsa ben olsam tasinirdimÇok uzaklasmaniza gerek yok,aynı mahalle hatta kiralık varsa aynı bina arakat vs.
Sağol lale abla ya napcam bilmiyorumÇatı kat ve zemin kat ısınmaz,serinlemez,akar derler.
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Ben olsam taşınırım.
Yan apartmanın çatı katı var güney cephe izolasyonluAynı apartmanda ya da aynı sokakta yok mu ara kat bir ev? Taşının bence de..
Peki diğer odaları açmalı mıyımÇatı kat ve zemin kat ısınmaz,serinlemez,akar derler.
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Ben olsam taşınırım.
Bence bi faydası olmaz. Faturan artar sadecePeki diğer odaları açmalı mıyım
Günes alan evler %100sıcak oluyor. Yarı yarıya ısıtıyor evi günesTaşındığım evde kombi yakmıyorduk çoğu zaman, evin her yeri güneş alıyordu üstelik İstanbulun biraz da dışında bir yer olmasına rağmen üşümüyorduk. (merkeze göre 2-3 derece daha soğuk bir yerdi) gel görki merkeze geldim ev ısınmıyor orta kat üstelik bugün özellikle dondum.Peteklere Bi bakım yaptıracağım işe yarar mı bilmiyorum
Ful güneş alıyordu kendi evimdi fakat eşimin işi dolayısıyla taşındım, birde site olduğu için boş daire bile en düşük ısıda yanıyordu.Günes alan evler %100sıcak oluyor. Yarı yarıya ısıtıyor evi günes
Yok yok açma.Peki diğer odaları açmalı mıyım
Cok iyiymiş. Yine sıcak bir ev kısmet olur inşallah sizedeFul güneş alıyordu kendi evimdi fakat eşimin işi dolayısıyla taşındım, birde site olduğu için boş daire bile en düşük ısıda yanıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?