Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden anket gibi sordunki? Yakinin evlenir mi ona sor. Evlenecek olan o.İyi geceler. Soruyu bir yakınım için soruyorum. Soruda belirttiğim gibi orta düzeyde işitme engeli olan fakat çok kariyerli çok karakterli çok yakışıklı etrafca takdir edilen biriyle evlenir misiniz
Nedenini şöyle açıklayım işitme engeli olan yakınım bunu yüzünden kimseyle tanışmaya evlenmeye cesareti kalmadı. Özgüvenini kaybetti. Bizede önemli bir sorun gibi gelmeye başladı. Ondan sordum.Neden anket gibi sordunki? Yakinin evlenir mi ona sor. Evlenecek olan o.
Ağzına sağlık keşke herkes sizin gibi düşünseGörme engelli bir yakınım iki kez engeli olmayan insanlarla evlendi.
Belden aşağısı felçli bir arkadaşım geçtiğimiz yaz engeli olmayan bir kadınla evlendi.
İşitme engelli kuzenim engeli olmayan biriyle evli.
Hepimiz birer engelli adayı değil miyiz?
Hic dusunmem bile oyle biriyse evlenirimİyi geceler. Soruyu bir yakınım için soruyorum. Soruda belirttiğim gibi orta düzeyde işitme engeli olan fakat çok kariyerli çok karakterli çok yakışıklı etrafca takdir edilen biriyle evlenir misiniz
Nedenini şöyle açıklayım işitme engeli olan yakınım bunu yüzünden kimseyle tanışmaya evlenmeye cesareti kalmadı. Özgüvenini kaybetti. Bizede önemli bir sorun gibi gelmeye başladı. Ondan sordum.
Ankete göre mi evlenecek?
İşitme sorunu var demişsiniz peşinden bir sürü olumlu özellik eklemişsiniz
Anketi yaptıran her kimse hiç iyi niyetli değil ve başına 1 saat sonra ne geleceğinden haberli sanırım
Nedenini şöyle açıklayım işitme engeli olan yakınım bunu yüzünden kimseyle tanışmaya evlenmeye cesareti kalmadı. Özgüvenini kaybetti. Bizede önemli bir sorun gibi gelmeye başladı. Ondan sordum.