• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşitme sorunu evlenme

Orta düzeyde işitme engelli biriyle evlenir misiniz

• Evlenirim

OY: 64 92,8%
  • Evlenmem

OY: 5 7,2%

• Ankete Katılan
    69

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi geceler. Soruyu bir yakınım için soruyorum. Soruda belirttiğim gibi orta düzeyde işitme engeli olan fakat çok kariyerli çok karakterli çok yakışıklı etrafca takdir edilen biriyle evlenir misiniz

isitme cihazlariyla duyma problemi kalmiyor diye biliyorum. kulaga takilan minik nerdeyse gorunmeyen cihazlar

İyi geceler. Soruyu bir yakınım için soruyorum. Soruda belirttiğim gibi orta düzeyde işitme engeli olan fakat çok kariyerli çok karakterli çok yakışıklı etrafca takdir edilen biriyle evlenir misiniz
Neden anket gibi sordunki? Yakinin evlenir mi ona sor. Evlenecek olan o.

Neden anket gibi sordunki? Yakinin evlenir mi ona sor. Evlenecek olan o.
Nedenini şöyle açıklayım işitme engeli olan yakınım bunu yüzünden kimseyle tanışmaya evlenmeye cesareti kalmadı. Özgüvenini kaybetti. Bizede önemli bir sorun gibi gelmeye başladı. Ondan sordum.

Tüm uzuvlari tam calisqn bayan arkadim tek gözu gorme engelli biriyle evlendi.hangi gözü diye sordugumuzda bilmiyor bile.yani o onun icin bi engel degil. Demem o ki bence isitmede bi engel olmamali

Görme engelli bir yakınım iki kez engeli olmayan insanlarla evlendi.
Belden aşağısı felçli bir arkadaşım geçtiğimiz yaz engeli olmayan bir kadınla evlendi.
İşitme engelli kuzenim engeli olmayan biriyle evli.
Hepimiz birer engelli adayı değil miyiz?

Görme engelli bir yakınım iki kez engeli olmayan insanlarla evlendi.
Belden aşağısı felçli bir arkadaşım geçtiğimiz yaz engeli olmayan bir kadınla evlendi.
İşitme engelli kuzenim engeli olmayan biriyle evli.
Hepimiz birer engelli adayı değil miyiz?
Ağzına sağlık keşke herkes sizin gibi düşünse

Hic dusunmem bile oyle biriyse evlenirim

Kalbimiz engelli olmasın ( konuşabiliyorsa ve cihazla duyuyorsa benim oyum olumlu)

Ankete göre mi evlenecek?
İşitme sorunu var demişsiniz peşinden bir sürü olumlu özellik eklemişsiniz
Anketi yaptıran her kimse hiç iyi niyetli değil ve başına 1 saat sonra ne geleceğinden haberli sanırım

Nedenini şöyle açıklayım işitme engeli olan yakınım bunu yüzünden kimseyle tanışmaya evlenmeye cesareti kalmadı. Özgüvenini kaybetti. Bizede önemli bir sorun gibi gelmeye başladı. Ondan sordum.

Ankete göre mi evlenecek?
İşitme sorunu var demişsiniz peşinden bir sürü olumlu özellik eklemişsiniz
Anketi yaptıran her kimse hiç iyi niyetli değil ve başına 1 saat sonra ne geleceğinden haberli sanırım

Yukarıdaki mesajda açıklamış konu sahibi.

Evlenilir tabii neden evlenilmesin:)

Back
X