İskambil Falına Bakıyorum

açık tenli var gıcık olduğum...
ah sevgili kıskanılmaz mı
sağol canım yorumun için peki evlilik tarzı soruları yorumluyor musun ?

önemli değil canım ben kumral beyaz tenliyim, nişanlım esmer buğday tenli

birbirinizi o kdar çok özlemişsiniz ki. ikinize de özlem kartı çıktı. özlemek dışında her şeyiniz mükemmel
gözleri kamaştıran bir ilişkiniz var. bu fal çok nadir böyle çıkar. kalpleriniz bedenleriniz birbirine karışmış, o kadar yoğun o kadar yalın ve karşılıksız seviyorsunuz ki. birbirinize güveniniz de aşkınız da saygınız da tam Rabbim nazarlardan saklasın

açık tenli var gıcık olduğum...
ah sevgili kıskanılmaz mı
sağol canım yorumun için peki evlilik tarzı soruları yorumluyor musun ?

canım dileğe göre fal açmayı bilmiyorum ilişkiniz adına fal açıyorum hangi kartlar ççıkarsa ona göre yorum yapıyorum. artık ne tutarsa :)

bakamadıklarım kusura bakmasın ben kaçıyorum artık :)
tenlerinin yanına nickimi yazmayana özellikle bakmadım benden istemiyorlar konu sahibinden istiyorlar diye, kelebeğim gerisi sana kaldı artık :)

hayir bir rardalar ama sanki birnirlerine cok uzaklar gibi ewet gercektente esi bencil kendi ailesinden önce anne babasini düsünüyo ama iste neyse.peki canm ben anlamadim yani enistem teklif kartinda yani kardesimi mi seciyor-ay ins- artik kendi yuvalari olsun.
gercekten gzl bakiyosun saol canm

yihhhhhhhhhhh canım benim yaaa bak nasıl mutlu oldum şimdi çok teşekkür ederim cicim allah razı olsun mutlu huzurlu uyuycam şimdi ihiiiiii aminnnnnnnnnnnnnnn!!

vallaha tienende olmasa halimiz harap kimse bize fal bakmiyo

öyle valla canım :)
canım kumralı gördüm :) ama senin tahmin ettiğin gibi bişey değil bu kumral :)
evlilik düşünüyor enişte. bu düşüncesiyle ilgili yardım alıyor kumraldan. senin yakınında olan tanıdığın birisi bu kişi. biraz zamanı var belki birazın biraz fazlası ama beklediğin teklif gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…