- Konu Sahibi schmetterling89
-
arkadaşlar schmetterling89'un baktığı kişilere bakmıyorum kimlere baktığımızı not alıyoruz bakılan kişiye tekrar bakmıyoruz. ayrıca isteyen olursa benim topiğime yazabilir bu gece bakamazsam yarın gündüz bakarım. şu an bakamadıklarım kusura bakmasınlar
bağımlılık yapıyor baştan uyarayım :)
açık tenli gıcık olduğun bir bayan var mı :) elimden kart düştü öyle hissettirdi o bayan, gıcık biri gibi geldi (kim bilemiyorum) :)
bir teklif geliyor sana sevgilinden. kalpleriniz bir arada çıkmış. ikinizin de duygu yoğunluğu aynı. ancak sen sevgilini esmer bir bayandan kıskanıyorsun. bu kişinin aklını karıştırmasına izin verme, sevgilinle boşu boşuna aran açılmasın
arkadaşlar gerçekten çok yoruldum. buraya kadar yazmış olanlara da açıcam. sonra bırakıcam
schmetterling89 banada bakarmısın ltfen.. bende kumralım sevgilimde kumrall .. çok sevincemm bakarsan eğer
önemli değil canımben kumral beyaz tenliyim, nişanlım esmer buğday tenli
arkadaşlar schmetterling89'un baktığı kişilere bakmıyorum kimlere baktığımızı not alıyoruz bakılan kişiye tekrar bakmıyoruz. ayrıca isteyen olursa benim topiğime yazabilir bu gece bakamazsam yarın gündüz bakarım. şu an bakamadıklarım kusura bakmasınlar
ben boşuna mı bekledim peki şimdi??
açık tenli var gıcık olduğum...
ah sevgili kıskanılmaz mı
sağol canım yorumun için peki evlilik tarzı soruları yorumluyor musun ?
ben boşuna mı bekledim peki şimdi??
sana baktım yazdım, üstte :)
birbirlerinden uzaktalar mı? aralarına özlem girmiş. çok kart kalmadı kardeşinin falında. eşinin biraz bencil davranışları var sanırım. evlilikteki biz kavramından çok ben kavramına yönelmiş. ama eşini seviyor kalbi her an onun yanında. aralarında teklif kartı çıkmış. teklifi ailesine yönelik olucak sanırım kendi çekirdek ailesi içindeki bir sorundan ötürü. çünkü karısını gerçekten çok özlemiş
birbirinizi o kdar çok özlemişsiniz ki. ikinize de özlem kartı çıktı. özlemek dışında her şeyiniz mükemmel
gözleri kamaştıran bir ilişkiniz var. bu fal çok nadir böyle çıkar. kalpleriniz bedenleriniz birbirine karışmış, o kadar yoğun o kadar yalın ve karşılıksız seviyorsunuz ki. birbirinize güveniniz de aşkınız da saygınız da tam Rabbim nazarlardan saklasın
o degil de bize fal bakan yokmu
evet ya :d ben de kahve falı koydum ama bakan olmadı bi tienen baktı sağolsun o da olmasa zaten yüzümüze bakan olmucak kız :)
ben sana açayım dur canım :)
vallaha tienende olmasa halimiz harapkimse bize fal bakmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?