• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşkence gibii

Vgbmh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
4
0
1
32
Arkadaşlar ben 7yıllık evliyim cinsel hayatta hep problem yaşıyorum daha şimdiye kadar hiç boşalamadım tabi buda isteksizlik yapıo bende eşime rol yapıyorum her defasında artk işkence gibi lütfen yardım edin bilgisi olan yazsın acil

Çok araştırdım kadınlarda boşalıyo yani ilişkinin sonunda rahatlıyo

7 yıldır rol yapacağınıza baştan söylemiş olsaydınız belki eşinizle başka bi yol bulabilirdiniz. kimsenin size buradan açık açık yardım edebileceğini sanmıyorum.

7 yıl nasıl sabrettin bu duruma?Sorun tam olarak ne erken bosalmasi mi?
Hayır eşim erken boşalmıyo benimle ne kadar ugraşsada o hazzı yaşayamıyorum ama yaşayan bi çok arkadaşım var sorun bendemi bilemedim

boşalmak ya da orgazm olmak..
kadında ilişki sırasında haz duyabilir
ve bence önemli bir husus
ilişki sırasında orgarzma ulaşamayan çok kadın var
ama çözümsüz değil
her kadının zayıf bir noktası vardır

Hayır eşim erken boşalmıyo benimle ne kadar ugraşsada o hazzı yaşayamıyorum ama yaşayan bi çok arkadaşım var sorun bendemi bilemedim
Doktora gidin, durumu anlatın.
Ya da bununla alakalı internette yazılan önerileri dikkate alın.

Hormonlarınıza baktırın prolaktin yüksekliği varsa vajinada kuruluk yaşayıp zevk alamazsınız
İsteksizlikte yapar
Drla konuşun durumunuzu tabi eşinizin yaklaşımında unutulan bi önsevişme yoksa problem bulunur

Gadın boşalmaz gardaşım gadın orgazm olur. Elimize alıp koşalım mı nasıl yardım edelim? Doktora git/ gidecek olsanız şimdiye giderdiniz/ Bol xxxli sitelerden tüyo al/ oyuncaklar var onlardan satın al( eksikliğe göre seçimi yaparsın online, internetten)

Öncesinde gevşeyip rahatla masaj falan yapsın adam, acele etmesin. Her kadın prensesliği hak eder.

Arkadaşlar ben 7yıllık evliyim cinsel hayatta hep problem yaşıyorum daha şimdiye kadar hiç boşalamadım tabi buda isteksizlik yapıo bende eşime rol yapıyorum her defasında artk işkence gibi lütfen yardım edin bilgisi olan yazsın acil

doktora gidip derdini anlatıyorsun onlar halledilebilecek gibiyse hallediyorlar. olmadı manisa, elazığ taraflarında bir süre misafir ediyorlar.

Eklentiler

• 142441263654e6cfdcbee96_big.webp
    142441263654e6cfdcbee96_big.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 391
Ne sacma seyler yazıyosunuz ya anlamadıysan girmekonuya sizsnlemi ugraşcam

Back
X