İŞKENCE ODASI....hikayenin gerçeğe dayandığına inananları bekliyorum....

çocuklarının haberi var mıydı acaba evlerinde olandan bitenden? gerçi sanmıyorum ama....

benimde aklıma o geldi acaba cocukların haberi var mı diye dusundum ...filmi izlerken boylesi bir aile olmaz dedim cocukların hareketleri annesiyle babasıyla konusma sekili cok tuhaftı ...
bence o ailedekı herkes asagıdakı kıza iskence ediyordu yoksa o kız herkesi oldurmezdi

izledimmmm
Aman Allahım o nasıl bir filmdir sonunda şok oldum resmen birkaç konuyu birden ele almışlar
psikolojik gerilim ve dram çok keyifli aynı zamanda tüyler ürpertici bir film hala tüylerim diken diken
diyebilirim gerçekten aklımda acaba gerçekliği varmı sorusunu uyandırdı

bu arada bence çocukların haberi yoktu ben anna ex oldu mu olmadı mı anlayamadım ama son hali korkunç ötesiydi

ama cocukların hareketleri davranısları cok tuhaftı ...zil caldıgında kım bu munasebetsiz pazar sabahı demesi vb bir cok konusmalarını oldukca yadırgadım normal bir aile gibi asla gozukmuyorlardı ...

ama cocukların hareketleri davranısları cok tuhaftı ...zil caldıgında kım bu munasebetsiz pazar sabahı demesi vb bir cok konusmalarını oldukca yadırgadım normal bir aile gibi asla gozukmuyorlardı ...

evet o konuşmalar tuhaftı ama tuhaf anne babanın yetiştirdiği çocuklar ancak o kadar olurdu. annanın son hali korkunçtu yaa delikafadulden

hem o çocuklar lucie ye işkence edemezlerdi çünkü lucie den küçüklerdi bence haberleri yoktu zaten lucie çocukları öldürürken zorlandı biraz.

Hakkında biraz araştırma yaptım da ben bu filmi izlesem hakkında yorum yapamam çünkü muhtemelen 5 gün dilim tutulur delikafadulden
Eminim kendi türünde çok kaliteli bir filmdir ama enaam nasıl izleyebiliyorsunuz böyle şeyleri yaaa kafamçokkarıştı

hhehhehe aliskanlik heralde canim bu tarz filmleri izlemeye baslayinca gerisi gelioo canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…