- Konu Sahibi Halikarnas
-
canim izleyiicinin yorumuna birakmislar bende merak ettim ne soyledigini ama kadinin hemen intihar etmesi bana sanki oranin cok guzel bi yer oldugu izlenimini verdi ote yandan diger arkadaslarinlada paylasir topluca intihar ederlerdi:))neden tek gitmek istedi ?gibi bi suru soru uretebiliriz bize birakmislar yorumu
anlıyorum kı herkes farklı farklı dusunmus bence daha baska dusunmustum
sen ne dusunmustun sekerim merak ettim
bence kızın soylediklerini o toplulukla paylasmak istemediginden kendini oldurdu ...
sence canim nasil bisey soylemis olabilir kiz
ya dediginiz gibi obur dunyanın guzelliklerini anlatmıstır ya da olumden oncekı o birkac dakikanın cok acı verdiginide anlatmıs olabilr ay bilemıyorum ne dedigi biraz havada kaldı
evet tatlım ama hiçbir film yuksek tansiyon kadar basarılı degildi onun muzıkleri konusu herseyi mukemmeldi =)
hele sonunda soyledikleri "kımsenin aramıza girmesinine izin vermıcem kımsenin aramıza girmesinine izin vermıcem" tabi oradan calan sarkıda superdi =)
sozlerini tam animsamiyorum canim gecen sene izlemistim ama sahneleri oldukca aklimda kalmisti muziklerde iyiydi sekerim
ben filmi mılyon defa izledigimden sozler bile aklımda ...bi de ilk izledigimde kızın lezbiyen oldugunu anlamamıstım 2 kez seyrettgimde anladım
canimcim nerden anlamistin lezbiyen oldugunu tam hatirlayamadim lezbinyenliginiortaya cikmasiyla ilgili sahneyi bitanem
bebiskom cok bariz belli lezbiyen oldugu buradan nasıl anlatacagımı bilmıyorum artık kımsenin aramıza girmesine izin vermeyecegim demesi kızı opmesi filmin baslarında kızın baskarıyla gecirdigi gunu anlatrken kızın verdigi tepkıden vb belki 2. kez izlersen belli daha iyi anlarsın fıstıgım (yanlıslık olmasın yuksek tansiyon filminden bahsediyorum )
guzeller guzelimm simdi anladim gulum ben bi kere daha izlicem canim zaten uzun zaman oldu yinelenmis olur cikolatam benim bide filmin basinda kiz kendi kendini tatmin ediodu sanirim kizi dusunuodu dimi sekerim
hhhhhhm tatlım o kadarını bilemeyecegim onu dusunme ihtimali cok yuksek =)
filmin basindaydida o sahne oha dedim daha bastan baslio falan diye ama dusundugum gibi cikmadi cok guzel film cikti bazen gerilim korku diye salt erotik yapiolar ya
evet tatlım tam basında degilde biraz daha ilersindeydi ...aslında beni o sahne rahatsız etmemisti.. bencede cok guzel bir film gercekten etkilendigim defalarca izledigim filmlerden birisidir
ah cnm hamiltonlar da dedigin gibi sahneler oldukca fazlaydı bence gerilim filmde o tarz sahnelere cokta yer verilmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?