- Konu Sahibi Halikarnas
-
ben izledim guzeller
kizlar iskence odasini bende izledim begendimm ilgincti kizin derisini soydular resmen hakketende iyi dayandi kiz
sonunda bebişim bence de iyi dayandı ya çok korkunçtu son hali
gercektende korkunctu kizin hali benim anlamadigim bi sahne var ama filmin baslarinda kiz geldi tum aileyi oldurdu ya sonra hayalinde canlandirdigi kiz guya saldirdi ona ama aslinda kendi kendine zarar veriyordu ama madem kendi kendine yapti sirtinda derin cizikleri nasil yaptki elleri nasil uzandi kendi sirtina o kadar derin kesildi cunku sonra arkadasi geldi sirtindaki yariklari dikti
zayıf anacım kızeli uzanıyordur da bizi şaşırtmak içinde o sahneyi çekmiş
olabilirler. ayy o kadında çok fenaydı ama ha hele banyodaki sahne kadın elastik mi
ne anlamadım ama aşırı işkence görmüş oda off
:roflol::roflol::roflol: dogru valla zayif kiz uzanmis heralde bide basta bizi yaniltmak icinde olabilir dedigin gibi sonunda kadin intihar ediodu heralde kizin olum sonrasi icin gorduklerini kulagina anlattiklarindan dolayi etkilendi canim
yavruceylanım resmen filmi anlattık ahanda sonunu sen söyledin :roflol:
:kedi: hakketen sonuda ortaya cikmis oldu umarim filmi izleyenler girer yoksa izlemeyen okursa filmin esprisi kacar onlar icin :kedi:
Helal size ya.. nasıl izlediniz bu filmi.. ben izleyemem.. böyle işkence dolu filmleri...
Ayh içim bi hoş oldu... :bbo:
bebişim kan gölüne dönen filmlerden değil çok abartı sahneler yok 1-2 sahnesinde var
sadece ki oda kesinlikle abartı değil opuyorumnanaktan
cok fazla siddet içeren sahneler yok ama konusu itibari ile izlenmeye deger harika bir film
:bbo: :bbo: :bbo:
merak edip de izlememeyi tercih ederdim. :1no2:
filme ben de izledim arkadaşlar, güzeldi gerçekten ama felsefesi pek oturmamış, bi de kız kadının kulağına sizce ne söylemiş olabilir bence öteki dünyanın çok güzel bir yer olduğunu söylemiştir ki kadın intihar edip biranönce gitmek istedi ya da öyle bir yer olmadığını söyledi
filme ben de izledim arkadaşlar, güzeldi gerçekten ama felsefesi pek oturmamış, bi de kız kadının kulağına sizce ne söylemiş olabilir bence öteki dünyanın çok güzel bir yer olduğunu söylemiştir ki kadın intihar edip biranönce gitmek istedi ya da öyle bir yer olmadığını söyledi
film hala aklıma geliyor, etkisi geçmedi bende.
işkence sahnelerinde içim bir hoş olmuştu. kafamçokkarıştı
filmin başlangıcı, konusu oldukça başarılı idi, ama sonunu belirsiz bırakmaları güzel olmadı bence. çok daha etkileyici bir final yapılabilirdi.
bazı mantık hataları da vardı filmde.
oyunculuklarını çok beğendim.
bence kızın dediğinden emin olup görmek için intihar etti. kendi merakını gidermek amacıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?