İŞKENCE ODASI....hikayenin gerçeğe dayandığına inananları bekliyorum....

kizlar iskence odasini bende izledim begendimm ilgincti kizin derisini soydular resmen hakketende iyi dayandi kiz

sonunda bebişim bence de iyi dayandı ya çok korkunçtu son hali

gercektende korkunctu kizin hali benim anlamadigim bi sahne var ama filmin baslarinda kiz geldi tum aileyi oldurdu ya sonra hayalinde canlandirdigi kiz guya saldirdi ona ama aslinda kendi kendine zarar veriyordu ama madem kendi kendine yapti sirtinda derin cizikleri nasil yaptki elleri nasil uzandi kendi sirtina o kadar derin kesildi cunku sonra arkadasi geldi sirtindaki yariklari dikti

zayıf anacım kız eli uzanıyordur da bizi şaşırtmak içinde o sahneyi çekmiş
olabilirler. ayy o kadında çok fenaydı ama ha hele banyodaki sahne kadın elastik mi
ne anlamadım ama aşırı işkence görmüş oda off

:roflol::roflol::roflol: dogru valla zayif kiz uzanmis heralde bide basta bizi yaniltmak icinde olabilir dedigin gibi sonunda kadin intihar ediodu heralde kizin olum sonrasi icin gorduklerini kulagina anlattiklarindan dolayi etkilendi canim

:roflol::roflol::roflol: dogru valla zayif kiz uzanmis heralde bide basta bizi yaniltmak icinde olabilir dedigin gibi sonunda kadin intihar ediodu heralde kizin olum sonrasi icin gorduklerini kulagina anlattiklarindan dolayi etkilendi canim

yavruceylanım resmen filmi anlattık ahanda sonunu sen söyledin :roflol:

Helal size ya.. nasıl izlediniz bu filmi.. ben izleyemem.. böyle işkence dolu filmleri...

Ayh içim bi hoş oldu...
:bbo:

:kedi: hakketen sonuda ortaya cikmis oldu umarim filmi izleyenler girer yoksa izlemeyen okursa filmin esprisi kacar onlar icin :kedi:

hahaha hala gülüyom sırnaşık şey neyse sonunu anlatmışken bari yorum yapayım
ya o kadına ne anlattı acaba ya merak ettim demekki çok mükemmel şeyler anlattıki
kadın intihar etti ama be salak o kadıncağız cenneti görmüştür sen cehenneme gittin
be anacım direk :roflol: :roflol:

filme ben de izledim arkadaşlar, güzeldi gerçekten ama felsefesi pek oturmamış, bi de kız kadının kulağına sizce ne söylemiş olabilir bence öteki dünyanın çok güzel bir yer olduğunu söylemiştir ki kadın intihar edip biranönce gitmek istedi ya da öyle bir yer olmadığını söyledi

film hala aklıma geliyor, etkisi geçmedi bende.
işkence sahnelerinde içim bir hoş olmuştu. kafamçokkarıştı
filmin başlangıcı, konusu oldukça başarılı idi, ama sonunu belirsiz bırakmaları güzel olmadı bence. çok daha etkileyici bir final yapılabilirdi.
bazı mantık hataları da vardı filmde.
oyunculuklarını çok beğendim.

bence kızın dediğinden emin olup görmek için intihar etti. kendi merakını gidermek amacıyla.

canim izleyiicinin yorumuna birakmislar bende merak ettim ne soyledigini ama kadinin hemen intihar etmesi bana sanki oranin cok guzel bi yer oldugu izlenimini verdi ote yandan diger arkadaslarinlada paylasir topluca intihar ederlerdi:))neden tek gitmek istedi ?gibi bi suru soru uretebiliriz bize birakmislar yorumu

evet canim ama cok bi iskence sahnesi yoktu baska filmlerde bunlar daha yogun mesela derisi soyulurken bile gostermediler derisi soyulmus halini verdiler ama basarili bi filmdi konusu ve islenisi itibariyle mantik hatalari olarak sen neler yakaladin canim merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…