İşler çok karışık

Ortak olan hesaptan çekilen paradan karşıladık.150 bin lira gibi bir para çekip ödeme yaptık bu para annemin kardeşimin ve benim
Tamam iste oda babadan kalanlar onu demek istemistim. Ben suan kendiniz calisip verdiniz sandim onu anlamaya calistim.

Haklisiniz ama kardeşler arasında daha nelerini duyuyoruz. Konu sahibi ortak ekilen ekinden payıni istiyor,anladigim kadariyla. Payı kendisine verilir daha sonra kardeşine düğün yardımı için istenebilir. Yardim edip,etmemek kendi kararı
Ortak ekilen ekin dedigi de babadan kalan para. Yani yasasa adam yine ayni masrafi edecekti. Belki kizi evlendiriyor diye pay veremeyecekti buyuk kiza. Tamam zaman kotu kardes kardese güvenmez de yahu bizim de kendi irademiz olmali bence.

Simdiye kadar her hasilattan payini almis konu sahibi. Babam verdi dedi kendi agziyla. Yasasaydi da zaten bir kac ay dugun işlerinden aksardi payı.

Tamam iste oda babadan kalanlar onu demek istemistim. Ben suan kendiniz calisip verdiniz sandim onu anlamaya calistim.
Kendi çalıştığımdan da verdigim oldu.sorun sadece şu bana deselerki biz şuraya şunu veriyoruz sıkıntı olmayacak.aliyolar satiyolar beni sadece imza için çağırıyolar.sikinti fikir sormadan yapmaları

Kendi çalıştığımdan da verdigim oldu.sorun sadece şu bana deselerki biz şuraya şunu veriyoruz sıkıntı olmayacak.aliyolar satiyolar beni sadece imza için çağırıyolar.sikinti fikir sormadan yapmaları
Ya soyle dusunun anne de suan baba yerine gecti. Belki yettiremiyor bile olabilir. Bende bekarken annem arayip evi rapor edince hosuma gitmezdi. Hani ne diyecek kadin. Belki mahcup oldugu icin bile rizanizi almamistir. Hem caresiz hem de mahcup. Belki de aygolge merhametlidir iyidir diye dusunup hic aklina bunlari düşüneceğinizi bile getirmemistir.

Benden buyuksunuz size bir kardes bir arkadas tavsiyesi naçizane. Sabredin su dugun bi olsun sonra herseyi sistemli duzenli yapin bolusun. Yine aynı durum devam ederse buraya yazin bakin size hak vermeyen bir allahin kulu olacak mi.

Ya soyle dusunun anne de suan baba yerine gecti. Belki yettiremiyor bile olabilir. Bende bekarken annem arayip evi rapor edince hosuma gitmezdi. Hani ne diyecek kadin. Belki mahcup oldugu icin bile rizanizi almamistir. Hem caresiz hem de mahcup. Belki de aygolge merhametlidir iyidir diye dusunup hic aklina bunlari düşüneceğinizi bile getirmemistir.

Benden buyuksunuz size bir kardes bir arkadas tavsiyesi naçizane. Sabredin su dugun bi olsun sonra herseyi sistemli duzenli yapin bolusun. Yine aynı durum devam ederse buraya yazin bakin size hak vermeyen bir allahin kulu olacak mi.
Bakalım artık yaşayıp görcez.tesekkur ederim.

Anneniz yasiyor bekar kardesiniz var. ne mirasindan bahsediyorsunuz. tabiri caizse babanizin topragi kurumamis. mal derdine dusmussunuz.

Anneniz yasiyor bekar kardesiniz var. ne mirasindan bahsediyorsunuz. tabiri caizse babanizin topragi kurumamis. mal derdine dusmussunuz.
Farkındaysanız herhangi bir taşınmazdan bahsetmedim.konuyu tamamen okumamışsiniz.ortak elde ettiğimiz gelir benim bahsettiğim.

Babanız yaşıyor olsaydı kardeşinizin tüm giderlerini önce sizin payınızı verip kalandan mı karşılardı yoksa tüm paradan mı karşılardı?
Vede siz evlenirken kardeşinizin payı size harcanmadan önce ayrılıp cebine verilmiş miydi?

Hangi kanun o yahu. Anne 4 te 1 alir herzaman. Yani cocuk sayisi etkili burda genelleme yapmak doğru degil. 5 cocugu olunca da 4 te 1 alir. 2 cocuk 1 anne varsa anne %50 aliyor. Cocuklar 25 e 25.
2 çocuk 1 anne olursa da yüzde 25 kalan iki çocuğun

Eklentiler

• F4088B94-FB5B-4BF6-81DC-BAD289B369B9.webp
    F4088B94-FB5B-4BF6-81DC-BAD289B369B9.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 35
Back
X