- 20 Ekim 2009
- 4.491
- 5.153
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da bakarmısın arkadaşım çok çok merak ettim. nerden bakabiliriz kendimiz? tek tek yormasak seni...
17/01/1990 elif göbek adım da macide.
İnternette siteler var ama yorumlama şansımız pek yok cifir di sanırım onu bilmek gerekiyormuş
anladım canım ayrı bir ilim yani:) inşallah arkadaş bana da bakar :):) merakla bekliyorum bakalım
Yanlış sayılmaz hep gurbette yaşadığım için bi sakınca görmedim evlendiğim de de gurbette olcam. Nişanlımın hayırdır olduğunu düşünmüyorum ama Allah şaşırtmasın. Gizemli destekçi doğru olabilir bunu bana çevremdeki herkes söylüyo ve bende bunu hissediyorum. Allah inancım olduğu sürece canıma kıymam ve evet çocukları çok seviyorum. Çok şanslı bi insanımdır aslında kötü bi hayatım olmadı şimdiye kadar :)Selin ve sedat aşırı derece kötü iismlerdir.
selin ismi özet olarak :
sevdiği kişi poek hayırlı olmaz ve anne babasından ayrı düşer başlarından bir kasç evlilik geçer. fakat iş hayatında çok iyi bir yöeneticidir. içe dönünk esrarlı bir yapıları vardır.çoğu insan tarafından sevilen Selinler erkeklerle zor anlaşır
Gizemli bir destekci bu bir CİN veya KARİN olabilir Çocukları çok sever. ömrünün ikinci yarısında gönül huzurunun bulacaktır.
zamanla intihar etme eyilimi onlarda baskın gelir. eğer gurbet görürlerse ömürleri iyi ve bereketli olurlar aksi taktirde bekledikleri yardım gelmez ise ölüm etrafında kol geziyor
Sinuzit - demir eksikliği -Kanser-çıbanlar-boğaz yolları hastalığına gebedirler
Selin ve sedat aşırı derece kötü iismlerdir.
selin ismi özet olarak :
sevdiği kişi poek hayırlı olmaz ve anne babasından ayrı düşer başlarından bir kasç evlilik geçer. fakat iş hayatında çok iyi bir yöeneticidir. içe dönünk esrarlı bir yapıları vardır.çoğu insan tarafından sevilen Selinler erkeklerle zor anlaşır
Gizemli bir destekci bu bir CİN veya KARİN olabilir Çocukları çok sever. ömrünün ikinci yarısında gönül huzurunun bulacaktır.
zamanla intihar etme eyilimi onlarda baskın gelir. eğer gurbet görürlerse ömürleri iyi ve bereketli olurlar aksi taktirde bekledikleri yardım gelmez ise ölüm etrafında kol geziyor
Sinuzit - demir eksikliği -Kanser-çıbanlar-boğaz yolları hastalığına gebedirler
Sadece gülerim.
Kendi adım,kayınvalidemin adı,halalarımın adı,sülalenin yarısının adında gül var.
Ama maşallah hepsinin bahtı da şansı da güzeldir.
Ya bizler istisnayız. Ya da hurafe
rica etsem bana da bakar mısınn ?? adım rabia kübra doğum tarihi 21.09.1996 soyismi de gerekiyor mu ?:26: bu arada ben sadece rabia ismini kullanıyorum
bana da bakarmısın arkadaşım çok çok merak ettim. nerden bakabiliriz kendimiz? tek tek yormasak seni...
17/01/1990 elif göbek adım da macide.
hangi isimini kullanıyosun
Kaç tane hadis kitabında ravinin hayatının ve durmunu biliyorsun ki sana örnek versem ?
Buna CİFİR ilmi deniz Hz Ali (KAV) ile gelen ve caferi sadık (ra) ile devam eden bi ilim
bi kaç örnek vermişltim zaten
şanslı sayılarıın : 3-5-8-16-29-41
kokuları : Yasemin Papatya
yaşam döngün : 1 yıl
özetin özeti :
Lider, yaratıcı, eleştiriye tahammülsüz, kontrol edici, çabuk parlayan ve sönen insanlardır. İletişim ve eğitim alanında başarılı olurlar. Adalet duyguları gelişmiştir. Onların yönetmesine izin verildiği sürece çok yufka yüreklidirler.
Narin yapıları olmakla birlikte hastalıkları genelde hafif geçer baş bölgeleri naziktr göz sorunları yaşarlar miğdelerei hassastır.hamileliği zor geçer. genelde vitilgo hastalıkları olur
vucut hatları güzel ve narindir. 34 yaşından sonra zirve yapan enerjileri ile herşeyi başaracaklar. zaten tuttuğunu kopar bi tiptir
önceki yıllarda birikimci olmassa sonraki yıllarda çok zor geçer
erdem 30.05.1985..çağlar 7.11.1987.sultan 1967 bunlarıda yorumlarsan çok menmun olurum merak ettim teşekkürler .esra ezgi13 eylül1990
simdi görünce bende kendiminkini merak ettim adım melike 10.08.1995 doğumluyum