• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismi içinde GÜL / CAN kelimesi geçmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana da bakarmısın arkadaşım çok çok merak ettim. nerden bakabiliriz kendimiz? tek tek yormasak seni...

17/01/1990 elif göbek adım da macide.

rica etsem bana da bakar mısınn ?? adım rabia kübra doğum tarihi 21.09.1996 soyismi de gerekiyor mu ?:26: bu arada ben sadece rabia ismini kullanıyorum

bana da bakarmısın arkadaşım çok çok merak ettim. nerden bakabiliriz kendimiz? tek tek yormasak seni...

İnternette siteler var ama yorumlama şansımız pek yok cifir di sanırım onu bilmek gerekiyormuş

anladım canım ayrı bir ilim yani:) inşallah arkadaş bana da bakar :):) merakla bekliyorum bakalım

Oldukça yardımcı oluyor arkadaş saolsun ama seliniinde kötü birşeyler çıktı ona odaklandı sanırım bende onu bekliyorum

Sadece gülerim.
Kendi adım,kayınvalidemin adı,halalarımın adı,sülalenin yarısının adında gül var. :27:
Ama maşallah hepsinin bahtı da şansı da güzeldir.
Ya bizler istisnayız. Ya da hurafe

Selin ve sedat aşırı derece kötü iismlerdir.

selin ismi özet olarak :

sevdiği kişi poek hayırlı olmaz ve anne babasından ayrı düşer başlarından bir kasç evlilik geçer. fakat iş hayatında çok iyi bir yöeneticidir. içe dönünk esrarlı bir yapıları vardır.çoğu insan tarafından sevilen Selinler erkeklerle zor anlaşır

Gizemli bir destekci bu bir CİN veya KARİN olabilir Çocukları çok sever. ömrünün ikinci yarısında gönül huzurunun bulacaktır.

zamanla intihar etme eyilimi onlarda baskın gelir. eğer gurbet görürlerse ömürleri iyi ve bereketli olurlar aksi taktirde bekledikleri yardım gelmez ise ölüm etrafında kol geziyor

Sinuzit - demir eksikliği -Kanser-çıbanlar-boğaz yolları hastalığına gebedirler

selin ismi özet olarak :

sevdiği kişi poek hayırlı olmaz ve anne babasından ayrı düşer başlarından bir kasç evlilik geçer. fakat iş hayatında çok iyi bir yöeneticidir. içe dönünk esrarlı bir yapıları vardır.çoğu insan tarafından sevilen Selinler erkeklerle zor anlaşır

Gizemli bir destekci bu bir CİN veya KARİN olabilir Çocukları çok sever. ömrünün ikinci yarısında gönül huzurunun bulacaktır.

zamanla intihar etme eyilimi onlarda baskın gelir. eğer gurbet görürlerse ömürleri iyi ve bereketli olurlar aksi taktirde bekledikleri yardım gelmez ise ölüm etrafında kol geziyor

Yanlış sayılmaz hep gurbette yaşadığım için bi sakınca görmedim evlendiğim de de gurbette olcam. Nişanlımın hayırdır olduğunu düşünmüyorum ama Allah şaşırtmasın. Gizemli destekçi doğru olabilir bunu bana çevremdeki herkes söylüyo ve bende bunu hissediyorum. Allah inancım olduğu sürece canıma kıymam ve evet çocukları çok seviyorum. Çok şanslı bi insanımdır aslında kötü bi hayatım olmadı şimdiye kadar :)

selin ismi özet olarak :

Mesmerinacim bana bakabildin mi dun aksam sen onayladiktan sonra PM den yazdim detaylari, cevabi burdan yazicam demistin

ya latif

şanslı sayılarıın : 3-5-8-16-29-41
kokuları : Yasemin Papatya
yaşam döngün : 1 yıl

özetin özeti :

Lider, yaratıcı, eleştiriye tahammülsüz, kontrol edici, çabuk parlayan ve sönen insanlardır. İletişim ve eğitim alanında başarılı olurlar. Adalet duyguları gelişmiştir. Onların yönetmesine izin verildiği sürece çok yufka yüreklidirler.

Narin yapıları olmakla birlikte hastalıkları genelde hafif geçer baş bölgeleri naziktr göz sorunları yaşarlar miğdelerei hassastır.hamileliği zor geçer. genelde vitilgo hastalıkları olur

vucut hatları güzel ve narindir. 34 yaşından sonra zirve yapan enerjileri ile herşeyi başaracaklar. zaten tuttuğunu kopar bi tiptir

önceki yıllarda birikimci olmassa sonraki yıllarda çok zor geçer

fatma 26-02-1987

Şanslı sayın 8 şanslı günün cumartesi gezegenin saturn taşın mavi safir

31 yaşına dikkat et hayatında önemli bi değişim yaşıcaksın

ilk sevdiğin erkeği alamassan aşktan yana mutluluk sana çok uzak
Karaciğer, safra, kabızlık, romatizma hastalıklarına gebesin.

çocuklarından biri sakat olma ihtimali var.(sadece ihtimal)

Hayat döngün 8 yıl (her 8 yılda bir hayatında çok önemli dğeişimler olur )

Sabırlı, başarılı, azimli insanlardır. Çocukluk dönemlerinden kaynaklanan güvensizliklerinden dolayı yoğun bir şefkat ihtiyacı hissederler. Üretken insanlardır. Zarif yüz hatları olan bu insanlar ilerleyen yaşlarında da genç görünürler.

erkeklerde laubalilik ve sululuğu sevmez

Son düzenleme:
erdem 30.05.1985..çağlar 7.11.1987.sultan 1967 bunlarıda yorumlarsan çok menmun olurum merak ettim teşekkürler .esra ezgi13 eylül1990

Kaç tane hadis kitabında ravinin hayatının ve durmunu biliyorsun ki sana örnek versem ?

Buna CİFİR ilmi deniz Hz Ali (KAV) ile gelen ve caferi sadık (ra) ile devam eden bi ilim

bi kaç örnek vermişltim zaten

Evet. Kaynak veremediginize gore islam disi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şanslı sayılarıın : 3-5-8-16-29-41
kokuları : Yasemin Papatya
yaşam döngün : 1 yıl

özetin özeti :

Lider, yaratıcı, eleştiriye tahammülsüz, kontrol edici, çabuk parlayan ve sönen insanlardır. İletişim ve eğitim alanında başarılı olurlar. Adalet duyguları gelişmiştir. Onların yönetmesine izin verildiği sürece çok yufka yüreklidirler.

Narin yapıları olmakla birlikte hastalıkları genelde hafif geçer baş bölgeleri naziktr göz sorunları yaşarlar miğdelerei hassastır.hamileliği zor geçer. genelde vitilgo hastalıkları olur

vucut hatları güzel ve narindir. 34 yaşından sonra zirve yapan enerjileri ile herşeyi başaracaklar. zaten tuttuğunu kopar bi tiptir

önceki yıllarda birikimci olmassa sonraki yıllarda çok zor geçer

Bende bekliyorummm canim benim cok inanirim isimlerin karakteri ve kaderi etkiledigine ananem yaslanana dek aile ici tanidiklara bakardi yildizname fln, her dedigide cikmistir, bende bi hanile kaliyim yildiza gore isim koyucam. BANADA BAK NOOOOOLUR

ya latif

erdem 30.05.1985..çağlar 7.11.1987.sultan 1967 bunlarıda yorumlarsan çok menmun olurum merak ettim teşekkürler .esra ezgi13 eylül1990

sadece 1 taneye bakabilirim

erdem 30.05.1985 (sadece sana özel ve birkereye mahsus detaylı CİFİR analizi )

ismin şifresi : 26
hakim renk : sarı
kokuları : dunlop ve gül'dür
sağlık : başağrıları-zamansız nezle böbreklerde kum yumurtalıklarda problem (%50 kısırlık) , migren ,fıtık
Yaşam döngüsü : 4 yıl
Gezegeni : jüpiter
Taşı : Mavi safir
Günü : Perşembe
şanslı sayıları :1-3-18-27-36-52
özlemleri : dünya turu,gitar,arkeolog olmak, yabancı dil- gizemli yerler, astronomi

Doğruluğu dürüstlüğü temsil eder. Ani değişiklikler göstererek çevresindekileri şaşırtabilirler. Tanımlanması güç insanlardır. Kendilerine özgü bir tarzları vardır. Davranışları göze çarpacak denli farklıdır. Sorumluluk duyguları gelişmiştir.

Bazen istenmeyen rezalet içinde kalabilirler.fotojenik olduklarından her yerde görünür özellikleri vardır. sevilirler ve sadık insanlar bulur dost olurlar.
şımarıklığa prim vermezler. sanatçı kimlikleri olabilir.

Nazara karşı hassas yapıları vardır. mavi gözlü isnanlardan uzak durmaları gereki.Başaramaya endeskli yaşar .kırılgan olmayıp sevgi gördüğü her şeye minnet duyar. otorite ve devlet ile ufak bir problemide olsa çabuk hallolur.28 yaşından sonra kıvamını bulacağına ilk çocuğunun kız olacaktır

sağ bileklerinin boş olmasında saatsiz ve madensiz olmasında inanılmaz rahatlık vardır.enerjileri savurgan olduğu için.çok zahmet çekerek ürettiklerini bir anda kaybedebilirler.mülayim olmakla birlikte bazen diretme yönünden haddi aşar o anda istekleri olmadığı zaman şevki kırılır. bunun neticesinde kendisine hayır sağlayacak çok şeyi kaybeder

sakinlik ister amaçsız ve gayesiz yaşamaz.mazlumdan yana olur.yaşadığı sıkıntıların bilinciyledir.vefalıdır.güven vericidir. güçlü kişilik haline gelir.ilk zamanlarında rızkı az ve zahmetli olsada ortalarda yakaladığı rahatlığı sona doğru dahada geliştirir.ailesinden birkaç kişiye önemli ekmek yedireceği belirgindir.

güçlü ve şansı açık bir isimdir.enerjilerini koruyabildikleri her evrede başarı kendinden gelecektir.çokta iyi bir eşe sahip olacaklardır.

simdi görünce bende kendiminkini merak ettim adım melike 10.08.1995 doğumluyum

özet: doğum ile eşleşen isminin kötü etkisi var. orta yaşlara doğru önemli bi hastallığın ve kazan var.gençlik yıllarına dikkat et çok pişman olacağın bi olay yüüzndne ömür boyu pişmanlık duyarsın

zinadan yana nasibin var bundan dolayı yukarıdaki olay terkedilmen ve bi ölüm gözüküyo buda kürtaj /düşük durumu yani ölüm ilk çocuğuna ssenden evvel ölüm gözüküyo vs... derinlere inmiyorum tehlikeli sulardasın ....

allahu alem

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X