- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Yok hayır ben değilimGeçen gün birisi kuzenim ismini değiştirmek istiyor şahit olmamı istiyor ne kadar gereksiz birşey yazmıştı.Kuzeninizden böyle birşey istediniz mi o kişi olabilir misiniz acaba
İsim listesinin içinde ismim geçiyor, yorumlar biraz kalbimi hırpaladı açıkcası... ahahss
Mutsuzsanız değiştirin ama çoook angarya değil mi? Üşenmiyorsanız yapılır bir şey
hahahah benimde ismim geçiyor o yüzden ben de bir miktar kırıldım yorumlara Hele yukarda aşırı kötü diye bir yorum okudumİsim listesinin içinde ismim geçiyor, yorumlar biraz kalbimi hırpaladı açıkcası... ahahss
Mutsuzsanız değiştirin ama çoook angarya değil mi? Üşenmiyorsanız yapılır bir şey
Bende ısım değiştireceğim gecen konu actım.cemre yapıcam nasıl sızceYanlış anlamayın zevk meselesi tabiki ama bunlardan daha kötü bulduğunuz isim ne merak ettim.
Bir uzmandan profesyonel yardım mı? Ne için isminizi sevmediğiniz için mi.? Bu çok saçma geldi bana.. Ayrıca sizden daha değerli birşey yok ki sevmiyorsanız isminizi değiştirin bu kadar basit.. Bahsettiğiniz inandığınız gibi enerjisi mükemmel kendinize yakıştırdığınız bir isim alın kendinize.. Size nasıl seslenilmesini istiyorsanız o ismi seçin... Kendinizi daha iyi hissedecekseniz neden olmasın??Merhaba hanımlar umarım herşey yolunda hepiniz iyisinizdir.
Ben ismimi değiştirmek istiyorum sevmiyorum ve isimlerin bir enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum kişiliği etkilediğini düşünüyorum bir uzmandan profesyonel yardım almak istedim ama binlerce lira ödemem gerekiyor bende şuan çalışmadığım için ödemem zor.
Ne yapabilirim yardımcı olacak bu konuda eğitimi olan birileri varsa önerilerinizi ve fikirlerinizi rica ediyorum
Bende degıstırcem de nasıl degıstırebılırım pekıBen 2 yıl önce 29 yaşımda değiştirdim. Pişman mıyım,değilim ☺ Keşke çok daha öncesinde değiştirseydim. Benim ismim babaannemin ismi olsa da yoğun olarak erkek ismi olarak kullanılıyordu. Hayatımın her döneminde her yerde cinsiyetimi de belirtmek zorunda kaldım. Aman babam kırılmasın, babaannem kusmesin derken olan bana oldu. Babaannem küstü ama babam anlayış gösterdi. Keşke daha önce cesaret etseydim.
Melisa isminde tanıdığım olmadı.Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Derya gibi isimleri seviyorum ama henüz karar vermedim
Fena bir isim değil bence cemre. Düşündümde adım cemre olsa hoşuma giderdi benim.Bende ısım değiştireceğim gecen konu actım.cemre yapıcam nasıl sızce
Evet hosuma gıttı benımde. Bende mahkeme acacagım ınsallahFena bir isim değil bence cemre. Düşündümde adım cemre olsa hoşuma giderdi benim.
Böyle dolu dolu geliyor kulağa cemre deyince.Evet hosuma gıttı benımde. Bende mahkeme acacagım ınsallah
Defne hos gercektenyasemin , defne olabilir mi?
Merhaba acaba ne kadar verdınız harc. Bende basvurayım dıyorum. Nıkah sonrasına bırakcaktım ama 3 ay suruyorsa sımdıden basvurayımUzmandan destek almak yerine bir dava dilekcesi alıp mahkeme harcını yatırarak 3 ay sabrederek yeni isminize kavuşabilirsiniz. Ben ailemin kullandığı diğer adımı da kimliğe eklettim herkes gözünde çok büyüdü ama sanki hep kimlikte yazıyormuş gibi rahat suan. 3 ay sürec sürdü ve 270 tl falan ödedim.
Cemre güzel bence birde size iyi hissettiriyor ise güzel enerjisi varsa harika şimdiden hayırlı olsunBende ısım değiştireceğim gecen konu actım.cemre yapıcam nasıl sızce
Ebced hesabı ile isim almak için uzmana danışmak istedim, harflerin enerjisi olayıBir uzmandan profesyonel yardım mı? Ne için isminizi sevmediğiniz için mi.? Bu çok saçma geldi bana.. Ayrıca sizden daha değerli birşey yok ki sevmiyorsanız isminizi değiştirin bu kadar basit.. Bahsettiğiniz inandığınız gibi enerjisi mükemmel kendinize yakıştırdığınız bir isim alın kendinize.. Size nasıl seslenilmesini istiyorsanız o ismi seçin... Kendinizi daha iyi hissedecekseniz neden olmasın??
Yaaaa anladııımEbced hesabı ile isim almak için uzmana danışmak istedim, harflerin enerjisi olayı
Şimdi bu ismin enerjisine inananlar değiştirince o enerjinin transfer edileceğine de mi inanıyorlar
Dalga geçmiyorum yanlış anlamayın da
İsminiz diyelim ki Nalan inleyen demek
Bu enerji size iyi gelmedi
Adınızı Gülce yapınca hayatınız Gül gibi mi olacak
O zaman hayatımda bir şeyler yolunda gitmeyince ismimi değiştireyim düzelsin, hayat yine bozulursa tekrar değiştiririm
Bu iş isim enerjisi vs değil bence yaşam enerjisi mücadele kişiyi dinç tutar isimle de olsa mücadele edin ki hayat enerjiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?