İsmimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum.

Ben sahsen Eylül ismini cok seviyorum. Bir kizim olsaydi ona bu ismi koymak isterdim ama yurtdisinda yasadigim icin ve telaffuzu zor olacagi icin hep icimde uhde olarak kalacak malesef. Umarim guzel bir isim secersiniz kendinize. Benim ismimi de kurban bayrami arefesinde dogdugum icin annem Arefe koymus sonra babaannem ismimi degistirmis. Bababaannemi hayatta hic sevmedim ona minnettar olacagim tek konu bu isim konusu

Bir uzmandan profesyonel yardım mı? Ne için isminizi sevmediğiniz için mi.? Bu çok saçma geldi bana.. Ayrıca sizden daha değerli birşey yok ki sevmiyorsanız isminizi değiştirin bu kadar basit.. Bahsettiğiniz inandığınız gibi enerjisi mükemmel kendinize yakıştırdığınız bir isim alın kendinize.. Size nasıl seslenilmesini istiyorsanız o ismi seçin... Kendinizi daha iyi hissedecekseniz neden olmasın??

Bende degıstırcem de nasıl degıstırebılırım pekı

İsim enerjisi anlamından kaynaklı birşey değil arkadaşlar,harflerin oluşturduğu bir enerji var. Numeroloji ile alakalı. Ebced hesabı falan.. Benim ismimde bana iyi hissettirmiyor mesela.Modern güzel bulunan bir isim ama ben sevemedim hiç. Ben de düşündüm değiştirsem mi acaba diye şimdi

Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Derya gibi isimleri seviyorum ama henüz karar vermedim
Melisa isminde tanıdığım olmadı.
Melike isminde iki tanıdığım var. Birini çok severim, diğerine gıcık olurum.
Tanıdığım tüm Tuğçeler akıllı ve güzel kızlar.
Tanıdığım Tuğbalar çok inatçı, cömert ve bağımsız insanlar.
Tanıdığım Deryalar çok dürüst insanlar.
Yardımcı olmaya çalıştım.

Canım bütün yorumları okudum bence sevmiyosan değiştir bencede isim insanın gerçekten hayatını etkiliyo örnek olarak bir yakınımın adını "KUŞLAR" koymuşlar kadın pskolojik falan alaylarla gençliğine kadar gelmiş ve gidip o zmaanlar çok zor olmasına rağmen ismini değişmiş ve gerçekten şuan ismini çok iyi taşıyor sanki ismiyle ozleşmis öyle soyliyim yaşı 40 falan şuan

Merhaba acaba ne kadar verdınız harc. Bende basvurayım dıyorum. Nıkah sonrasına bırakcaktım ama 3 ay suruyorsa sımdıden basvurayım

Ebced hesabı ile isim almak için uzmana danışmak istedim, harflerin enerjisi olayı

yok oyle degil..
Nalan’dan gulce ismine gecmek daha kotu, g harfi kisitlayicidir enerjisi ice donuktur.
Sonu a ile biten u nun kullandigi b harfi ş harfi gibi enerji duzeyi yuksek harfler var, anlamindan cok harf enerjisine gore seciyorlar..
U bereketi kapsarken ü bereketi tam ihtiva edemez gibi bir suru teori var.
yoga felsefesinde bile harflere ciddi anlam yuklenmis mesela..
Aum - a baslanginc, u sonsunzluk, m bitis gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…