İsmimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum.

Merhaba acaba ne kadar verdınız harc. Bende basvurayım dıyorum. Nıkah sonrasına bırakcaktım ama 3 ay suruyorsa sımdıden basvurayım
ben 2016 da 270 tl gibi bir harçla ödedim gazete ilanı parası da oradan alındı. Kovid sebebiyle herhangi bir önlem alınmış olabilir ancak simdiden açarsanız ve dava yetişirse yeni isminizle evlenmiş - evlenme cüzdanını vs yeni isminizle almış olursunuz bence daha iyi olur.

Benim yengem çok ilgileniyordu bu konuyla kitabı filan vardı numaroloji gibi bişeydi galiba adında İ ,Ö,Ü ,bulunan insanların şanssız olduğunu söylüyordu kitapları filan var ordan bakıp kendiniz oluşturabilirsiniz sanırım çok anlatırdı ama unutmuşum vallahi

dünyaya bir daha gelmeyeceksin neden başkasının sana verdiği ve sevmediğin bir adla yaşayasın ki??
ben ismimi seviyorum. sevmesem değiştiririm net.
siz de gidip değiştirin.
işte bu yüzden evlatlarımıza abes, hiçbir şey ifade etmeyen, abidik gubidik isimler vermemeliyiz.

Kitabın adını bana özelden yazar mısınız yada buradan

Benim ismimdede ü harfi var adimida hiç sevmediğim biri koyduğu için bende sevmiyorum bende kitabın adını merak ettim

Kzlar habibe adım bende değiştirmek istiyorum yeni isim olarakda
Süheyla
Sümeyye

İkisinden biri kafam karışık hala

Bir ismin hayatını değistirmesi 20 yıl filsnmış.Ben de değistirmek istedim ama böyle olduğunu duyunca vazgeçtim.Kötü değil adım fakat tüm olmaması gereken harfler var ve adımı tasıyan insanlardan mutlu olanı görmedim. soyadımda öyle.İsim ve soyisim de ki harflerin rakamları,o rakamların toplamı vs.birsürü ayrıntısı var.

Ben de evlenmeyi düşünüyorum ama 2 soyad konusunu hiç istemiyorum sadece kendi soyadımla evlenemiyor muyuz çok hayat değiştirici bir şey bence ismin değişmesi . Medeni halin bunu etkilemesi çok anlamsız geliyor bana

Bence bir yerden başlamak lazım
Bence değiştir

Tabii ki yardimci olurum. Ozelden su anki soyadini gonderirseniz gerekli harflere bakarim yazarim size. BugsBunnyyy

Çok tatlısınız. Benim merak ettiğim bir şey var. Anne adı, sizin adınız ve doğum tarihinizle yıldızname bakılıyor. Sizin ki numeroloji sanırım. Peki numerolojide evlenince soy ad değişikliği ile bu durum etkileniyor mu?

Hangisini alayım ikisini mi alsam ki
İlkini okumadım nete buldum ama bu ikinciye bakmıştım fiyatı da makul 13.tl filan

Şira Mercan Özgür “İsmin Kaderini Nasıl Etkiliyor!” kitabıyla ismimize farklı bir bakış açısı ile bakmamızı sağlayacak.

Tüm sorularınız / sorunlarınız, isminizin içindeki enerjide cevap buluyor. Çünkü isminiz kaderinizi birebir etkiliyor. Hiçbir şey çözümsüz değil. Belki adınız size ağır geldi! Belki aldığınız bu kader sizi fazla yordu! Her ne olursa olsun değişim hakkınız mevcut!

İnsan özgür irade ile yaratıldı. Bu öyle güçlü bir haldir ki Yaradan bile kararlarınıza karışmaz. Ektiğiniz her tohum filiz verir. Zihninize ektiğiniz her düşünce tohumu da yeterli alan bulabilirse; pekişir ve hayatınızda gerçeklik olarak size kendini sunar. Bu kitapta çözümsüz görünen kaderinize bir çözüm ve yeni bakış açısı bulacaksınız. Labirentte kayboldunuz sanmayın…

Çocuğunuzu en kısmetli isimle dünyaya getirin!
İşinizi en bereketli, en saygın, en ünlü isimle açın!
Daha da cesursanız kendi adınızı değiştirin/ ikinci bir isim alın:
Kaderiniz değişsin!

Yeni soyad yeni yaşam yolu demek oluyor. Bambaska bir cizgiye geçiyor yani.

İsmin ne merak ettim üstelik psikolojik destek almayı gerektirecek ne var bunu da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…