- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Rica ederimYaaaa anladııımbende sandım şey anladınız işte kusura bakmayın
ben 2016 da 270 tl gibi bir harçla ödedim gazete ilanı parası da oradan alındı. Kovid sebebiyle herhangi bir önlem alınmış olabilir ancak simdiden açarsanız ve dava yetişirse yeni isminizle evlenmiş - evlenme cüzdanını vs yeni isminizle almış olursunuz bence daha iyi olur.Merhaba acaba ne kadar verdınız harc. Bende basvurayım dıyorum. Nıkah sonrasına bırakcaktım ama 3 ay suruyorsa sımdıden basvurayım
Yalnız isim değiştireceksen şu aralar moda olan bir isim seçme. Geçen gün 45 yaşında kadın geldi, ismini mila yapmış
Benim yengem çok ilgileniyordu bu konuyla kitabı filan vardı numaroloji gibi bişeydi galiba adında İ ,Ö,Ü ,bulunan insanların şanssız olduğunu söylüyordu kitapları filan var ordan bakıp kendiniz oluşturabilirsiniz sanırım çok anlatırdı ama unutmuşum vallahiMerhaba hanımlar umarım herşey yolunda hepiniz iyisinizdir.
Ben ismimi değiştirmek istiyorum sevmiyorum ve isimlerin bir enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum kişiliği etkilediğini düşünüyorum bir uzmandan profesyonel yardım almak istedim ama binlerce lira ödemem gerekiyor bende şuan çalışmadığım için ödemem zor.
Ne yapabilirim yardımcı olacak bu konuda eğitimi olan birileri varsa önerilerinizi ve fikirlerinizi rica ediyorum
Kitabın adını bana özelden yazar mısınız yada buradanBenim yengem çok ilgileniyordu bu konuyla kitabı filan vardı numaroloji gibi bişeydi galiba adında İ ,Ö,Ü ,bulunan insanların şanssız olduğunu söylüyordu kitapları filan var ordan bakıp kendiniz oluşturabilirsiniz sanırım çok anlatırdı ama unutmuşum vallahi
Benim ismimdede ü harfi var adimida hiç sevmediğim biri koyduğu için bende sevmiyorum bende kitabın adını merak ettimBenim yengem çok ilgileniyordu bu konuyla kitabı filan vardı numaroloji gibi bişeydi galiba adında İ ,Ö,Ü ,bulunan insanların şanssız olduğunu söylüyordu kitapları filan var ordan bakıp kendiniz oluşturabilirsiniz sanırım çok anlatırdı ama unutmuşum vallahi
Benim müdürde vardı dur aklıma gelmişken sorayımBenim ismimdede ü harfi var adimida hiç sevmediğim biri koyduğu için bende sevmiyorum bende kitabın adını merak ettim
Ben de evlenmeyi düşünüyorum ama 2 soyad konusunu hiç istemiyorum sadece kendi soyadımla evlenemiyor muyuz çok hayat değiştirici bir şey bence ismin değişmesi . Medeni halin bunu etkilemesi çok anlamsız geliyor banaAd uzerinden konusmak gerekiyor ama genellikle 2 soyad kullanilmasi onerilir. Bekarken baska bir yasam yolumuz varken evlenip sadece esimizin soyadini alinca baska bir yola giriyor. Iki soyad kullaninca da baska bir yol. Sorunuzun cevabı evet soyad ad hatta kimlikte yazmayip hitap edilen baska bir isim doğum tarihi her sey etkiliyor.
Ben alacağım kitabı teşekkür ederimAkrofonoloji® Ücretsiz İsim Analizi Şöyle de bir sayfa buldum ama ne kadar doğru bilemem ücretsiz analiz diyor birde bu tarz kitaplar var
Isim Analizi: Isimlerin Gizemi Harf Harf Cözülüyor
Önder Özcan tarafından yazılan kitap
Bence bir yerden başlamak lazımBir ismin hayatını değistirmesi 20 yıl filsnmış.Ben de değistirmek istedim ama böyle olduğunu duyunca vazgeçtim.Kötü değil adım fakat tüm olmaması gereken harfler var ve adımı tasıyan insanlardan mutlu olanı görmedim. soyadımda öyle.İsim ve soyisim de ki harflerin rakamları,o rakamların toplamı vs.birsürü ayrıntısı var.
Tabii ki yardimci olurum.Ozelden su anki soyadini gonderirseniz gerekli harflere bakarim yazarim size. BugsBunnyyy
Ben alacağım kitabı teşekkür ederim
Hangisini alayımHeh ama benim Müdürün okuduğu kitap ta başkaymış onuda ekliyorum buraya
İsmin Kaderini Nasıl Etkiliyor
Şira Mercan Özgür
|
POZİTİF YAYINLARI
İlkini okumadım nete buldum ama bu ikinciye bakmıştım fiyatı da makul 13.tl filanHangisini alayımikisini mi alsam ki
Yeni soyad yeni yaşam yolu demek oluyor. Bambaska bir cizgiye geçiyor yani.Çok tatlısınız. Benim merak ettiğim bir şey var. Anne adı, sizin adınız ve doğum tarihinizle yıldızname bakılıyor. Sizin ki numeroloji sanırım. Peki numerolojide evlenince soy ad değişikliği ile bu durum etkileniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?