Suçluluk psikolojisi işte: ) kayıtları saklayın belki birgün lazım olurDaha once konu acmistim
Suphelendigimi yazmistim...
Hakliymisim...
Hakli....
Watsap web kurdum telefona.
Kadinla flort ediyormus meger...
Elimde kanit oldugu halde inkar ediyor...
Ben yapmadim birsey..senden baskasini sevmedim diyor...
Buz gibiyim aglayamiyorum...mideme bicaklar saplaniyo...
Elim ayagim tutmuyor...
Kendile ait dukkanim var esim calistiriyor. Ama bjndan sonra ben calisicam. Ve bosanicam.. araba ev heosi benim uzerime.. zirnik yok ona bundan sonra..Bosan sevgili ebush. Calisiyor musun?
Kendile ait dukkanim var esim calistiriyor. Ama bjndan sonra ben calisicam. Ve bosanicam.. araba ev heosi benim uzerime.. zirnik yok ona bundan sonra..
Kendile ait dukkanim var esim calistiriyor. Ama bjndan sonra ben calisicam. Ve bosanicam.. araba ev heosi benim uzerime.. zirnik yok ona bundan sonra..
Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..Nasıl konuşmalar vardı
Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..
Esim eve yaklastiginda ben eve yaklastim yarin konusuruz.. kalpli opucukler... kisaca anlattim
Bilmiyorum ilkmi degilmi. Cinsel sikintimiz hic yok hic olmadida.. bakimliyimdir kendime gore hatta bu cuma guzellik salonunda randevum vardi.. tuhaf olanda buu sorun yok ortadaSiz buna bile inanamışsınız ama bu kadın ilk olmayabilir...Aşkım lafını her bu tarz konuştuğuna söyleyen erkeklerden olduğunu düşünüyorum. Sizden ayrılmayı da asla düşünmemiştir o kadın da onun için ciddi değildir ama ne ilk ne de sondur...Özel olacak ama cinsellikte sıkıntınız var mıydı genelde sıkıntı varsa bunu yapıyorlar. Tabiki gerekçe değil ama sormak istedim
Belkide sana göre sorun yoktur .. ya da yek sorun cinsellik değildir aldatan erkekler genelde evde huzur bulamıyorum da der . Ya da sevgi bitmiş yerini alışkanlıklar almış ve heyecan peşindedir .Bilmiyorum ilkmi degilmi. Cinsel sikintimiz hic yok hic olmadida.. bakimliyimdir kendime gore hatta bu cuma guzellik salonunda randevum vardi.. tuhaf olanda buu sorun yok ortada
Bence ona rahatlik batiyor.. baska bi aciklamasi yok.. evde hic bir sorunumuz yok..yatakta yok.. maddi durumumuz iyi..cocugumuz saglikli okulda basarili zeki.. cok rahat mutlu mesut bir hayatimiz var aslinda..bilemiyorum.. kafam donuk. Birsey dusunemiyorum..Belkide sana göre sorun yoktur .. ya da yek sorun cinsellik değildir aldatan erkekler genelde evde huzur bulamıyorum da der . Ya da sevgi bitmiş yerini alışkanlıklar almış ve heyecan peşindedir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?