Canim hakkinda hayirlisi olsun cok sukur hayatina sifirdan baslamiycaksin herseyin var zayif bi adamin eksikliginide cabuk atlatirsin sen degil o dusunsunDaha once konu acmistim
Suphelendigimi yazmistim...
Hakliymisim...
Hakli....
Watsap web kurdum telefona.
Kadinla flort ediyormus meger...
Elimde kanit oldugu halde inkar ediyor...
Ben yapmadim birsey..senden baskasini sevmedim diyor...
Buz gibiyim aglayamiyorum...mideme bicaklar saplaniyo...
Elim ayagim tutmuyor...
Kendinizi suçlamak için bahane aramayın.. Aldatmak isteyen insan bahanesiz de aldatır..Bence ona rahatlik batiyor.. baska bi aciklamasi yok.. evde hic bir sorunumuz yok..yatakta yok.. maddi durumumuz iyi..cocugumuz saglikli okulda basarili zeki.. cok rahat mutlu mesut bir hayatimiz var aslinda..bilemiyorum.. kafam donuk. Birsey dusunemiyorum..
Oooo....Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..
Esim eve yaklastiginda ben eve yaklastim yarin konusuruz.. kalpli opucukler... kisaca anlattim
Canim rica etsem watspp wp nasil kurdun.Bana yzarmisinBu aci nasil diner kizlar. Bir gram uyuyamadim..
Telefonda whatsapp web var solda ustteki butonu tiklayinca cokiyor. Orda kamera calisiyor siz de bilgisayardan ya da baska bir telefondan whats app web in internet sayfasını acik tutun orda bir kod olacak kare noktali telefonun kamerasindan o kodu okutun ve o web sayfasinda whatsapp siz kapatana kadar acik kalirCanim rica etsem watspp wp nasil kurdun.Bana yzarmisin
Yani kendi telefonunuzdan whatsapp web sayfasını actiginiz bir bilgisayadaki kodu okutuyorsunuz kendi whatsapp iniz o bilgisayrda kullaniliyorCanim rica etsem watspp wp nasil kurdun.Bana yzarmisin
Hülya Avşar aklıma geldi. Bi programında Kaya cilingirogluna bizim bosandigimizi Zehra'ya nasıl açıkladım biliyor musun deyip konuya girmişti. İzleyin isterseniz. Çok hoşuma gitti o tavrı. Kısaca kızının yanına gidiyo güle oynaya baya mutlu ama ve başlıyor anlatmaya ağlamadan üzülmeden. Bence de mantıklı. Çocuk zaten annem ya da babam üzülecek, annem ya da babam şimdi napicak ne yicek ne içecek üzülür mü ağlar mı diye düşünür o yüzden iki tarafında mutlu olduğunu aciklayabilirsinizAglayamiyorum..buz gibiyim.. tek dusundugum oglum..ona ne diyecegim..nasil aciklarim..cok duygusal bir cocuk..tek bir kavgamiza dahi sahit olmamistir ki kavga zaten hic yapmiyoruz..
Aglamak istiyorum..icimdekileri bosaltmak istiyorum..
Insani zaten yikanda beklemedigin insanin yapmasi. Bende hic tartismazdim sozde beni cok severdi asikti herkes bizi parmakla gosterirdi ama aldatti iste. Suanki aklim olsaydi belgelerle tazminat davasi acardim bisey istemedigime o kizla rahatca evlendigine pismanimDusunemiyorum.
Aklim almiyor..
Mutluyduk..ufacik tartismamiz bile yokken..nasil yapar..nasil nasil nasil
Sindiremiyorum..
Icimde kiyametler..
Dişil buz gibi...
Bu watsap Web de olmasaymış karanlıklar aydınlığa nasıl çıkarmış bilmiyorum. Boşanmakta tereddüt etmeyin elbette zorlukları olacaktır ama sürekli şüphe ile yaşanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?