Ispatim var ama inkar ediyor

Elinizdeki delilleri esinizi degil mahkemeyi ikna etmek icin kullanacaksiniz zaten.
Adam tabi ki inkar eder, kim karisinin gozune baka baka evet aldattim diyebilir ki, yapamaz, tamaman gozden cikarmis bikac istisna disinda hic duymadim.
Siz vakit kaybetmeden mahkemeye basvurun ve pedagog esliginde oglunuza durumu anlatin.

Ya web te bulunan yazışmaları delil sunamazsınız. Suçlu siz olursunuz adamın özel hayatına saldırıda bulunduğunuz için. Malesef durum bu.

kanıtın varsa inkar edip etmemesinin bi önemi var mı? boşanmak istiyorsan boşan.

Canim hakkinda hayirlisi olsun cok sukur hayatina sifirdan baslamiycaksin herseyin var zayif bi adamin eksikliginide cabuk atlatirsin sen degil o dusunsun

Merhabalar evet içiniz yanıyor, yangın yeri ancak kendinizi bu toksik ilişkiden adamdan kurtardığınıza çok sevinmelisiniz. Bu tarz insanlar sizi asla özgür bırakmadan istediğini yapar yaşar ve sizi de kendi hayatınızdan alıkoyar çünkü yazışmalarını bulmasanız ortada hiç sebep olmadığından asla şüphelenmezdiniz. Şimdi dürüst samimi ilişkilere merhaba diyebilirsiniz, ister sevgili ister arkadaş olsun hayatınızdan pislikleri çıkarmanız gerçekten sevindirici.

Bu arada eşinize ait görüşme mesaj kayıtlarını mahkeme aracılığıyla talep ederek hukuka uygun elde ederek aldatma konusunda da tazminat vb. imkanlarda elinizi güçlendirebilirsiniz.

Kendinizi suçlamak için bahane aramayın.. Aldatmak isteyen insan bahanesiz de aldatır..

Bu watsap Web de olmasaymış karanlıklar aydınlığa nasıl çıkarmış bilmiyorum. Boşanmakta tereddüt etmeyin elbette zorlukları olacaktır ama sürekli şüphe ile yaşanmaz.

Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..
Esim eve yaklastiginda ben eve yaklastim yarin konusuruz.. kalpli opucukler... kisaca anlattim
Oooo....
Kayıtlar var elinizde değil mı? Boşanma davası açın ve delil olarak kullanın bunları. Hatta gerekirse telefon kayıtlarını da çıkartın. İnkar etmesi çok normal yatakta yakalasanız yanlış anladın der erkekler.

Kocanız nerede? Para pul varsa elinin altında çekip alın çaktırmadan. Yani bu yalancı adamdan her şey beklenir. İnsanlar boşanırken çirkefleşir hepten. Çocuğunuz için soğukkanlı olup maddi bakımdan da bi plan yapın. Avukata danışın bir de hemen.

Bu aldatan erkeklerin hepsinin topuklarina sikacan. Ne aptallar ya. Evde iyi kotu bir yuvan var. Coluk cocuk var yemegin onunde utulu kiyafetlerin dolabinda. Bi isin ucundan tut diyen yok ne diyr huzurunu kacirirsin ki?? Aldatmaya gelince sozde adamlar. Itiraf etmeye gelince erkek dahi olamiyorlar..

Canim rica etsem watspp wp nasil kurdun.Bana yzarmisin
Telefonda whatsapp web var solda ustteki butonu tiklayinca cokiyor. Orda kamera calisiyor siz de bilgisayardan ya da baska bir telefondan whats app web in internet sayfasını acik tutun orda bir kod olacak kare noktali telefonun kamerasindan o kodu okutun ve o web sayfasinda whatsapp siz kapatana kadar acik kalir

Aglayamiyorum..buz gibiyim.. tek dusundugum oglum..ona ne diyecegim..nasil aciklarim..cok duygusal bir cocuk..tek bir kavgamiza dahi sahit olmamistir ki kavga zaten hic yapmiyoruz..
Aglamak istiyorum..icimdekileri bosaltmak istiyorum..
Hülya Avşar aklıma geldi. Bi programında Kaya cilingirogluna bizim bosandigimizi Zehra'ya nasıl açıkladım biliyor musun deyip konuya girmişti. İzleyin isterseniz. Çok hoşuma gitti o tavrı. Kısaca kızının yanına gidiyo güle oynaya baya mutlu ama ve başlıyor anlatmaya ağlamadan üzülmeden. Bence de mantıklı. Çocuk zaten annem ya da babam üzülecek, annem ya da babam şimdi napicak ne yicek ne içecek üzülür mü ağlar mı diye düşünür o yüzden iki tarafında mutlu olduğunu aciklayabilirsiniz

Dusunemiyorum.
Aklim almiyor..
Mutluyduk..ufacik tartismamiz bile yokken..nasil yapar..nasil nasil nasil
Sindiremiyorum..
Icimde kiyametler..
Dişil buz gibi...
Insani zaten yikanda beklemedigin insanin yapmasi. Bende hic tartismazdim sozde beni cok severdi asikti herkes bizi parmakla gosterirdi ama aldatti iste. Suanki aklim olsaydi belgelerle tazminat davasi acardim bisey istemedigime o kizla rahatca evlendigine pismanim

Seni cok iyi anliyorm inkar bu erkeklerin yapisinda var yatskta bassan yine yapmadm der.sen ilk degilsin ve malesef son olmayacaksn dunya kadar kadin var bosanp cok daha mutlu olan simdi hersey cok taze gecmez sanma hepsi gececek durum ne şuan

Bu watsap Web de olmasaymış karanlıklar aydınlığa nasıl çıkarmış bilmiyorum. Boşanmakta tereddüt etmeyin elbette zorlukları olacaktır ama sürekli şüphe ile yaşanmaz.

Kk sayesinde tüm erkekler kadınların adımlarını tahmin etmeye başladılar. :)
Bu web artık işe yaramaz yakında.

Üzüldüm gercekten çok zor. Yıllardır verdigin emek kurdugun yuvaya mi uzulursun ya da guvendigin adamin seni sırtından vurmasina mi en kötüsü de kendini sucluyorsundur nasil ben bunun gercek yüzünü önceden goremedim diye. Ancak tahmin edebilirim acını. Evlenmeden once 4 yıllık bi iliskim olmuştu ondan bi halt olmayacağını anlayınca istemeyerek de olsa ayrıldım o bile cok zor geldi. Allah namuslu erkekler ile karsilastirsin. Aldatmanın bahanesi sen ya da ilişkiniz olamaz. Yurumuyorsa bosansaydi. Ama şuna sevin ki kocana muhtaç degilsin kemdi hayatını kurabilirsin. Bir düzen bozup yeni bir hayata alışmak oyle kolay olmaz. Ama seni muhtemelen daha once de aldatmis ve de aldatacak bir şeref ve namus yoksununu kendinden uzak tut. Oncelikle mantıklı hareket et boşanma davası acmadan bunu kocana bile soylemeden git iyi bir avukatla konus. Derdini dinleyecek bir akraba ya da arkadaşın mutlaka vardır sana deget veren fikir danis. Duygusalsin su an cok normal ama en cok mantıklı davranmaya ihtiyacın oldugu bir donemdesin. Allah yardimcin olsun.

Allah bildiği gibi yapsın utanmaz adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…