Ispatim var ama inkar ediyor

Bilmiyorum ilkmi degilmi. Cinsel sikintimiz hic yok hic olmadida.. bakimliyimdir kendime gore hatta bu cuma guzellik salonunda randevum vardi.. tuhaf olanda buu sorun yok ortada

İlk mi bilmiyorum demişsiniz ama 2 yıl önceki mevzunuzu okudum...Malesef biz affedip, sözlere inanmayı istesek te, hatayı tekrarlamaz desek te yine tekrarlıyor...Siz bu 2 yılda whatsapp web e bakıyor olsaydınız sizce tertemiz mi olurdu?

Size göre sorun yoktur ama ona göre vardır...Ben en çok taktıkları cinsellik diye onu sordum ama baska konu da olabilir...
Ya da cidden süper eksiksiz bi evliliğiniz vardır adam sadece zevk için yapıodur...
O kadın bikinili foto gönderiyorda cinsellik ya yaşamışlardır ya da o yoldalardır malesef...

İyi düşünün yüzüne vuracaksanız eğer sonrasında ayrılmazsanız hiçbişey değişmez...

İlk mi bilmiyorum demişsiniz ama 2 yıl önceki mevzunuzu okudum...Malesef biz affedip, sözlere inanmayı istesek te, hatayı tekrarlamaz desek te yine tekrarlıyor...Siz bu 2 yılda whatsapp web e bakıyor olsaydınız sizce tertemiz mi olurdu?

Size göre sorun yoktur ama ona göre vardır...Ben en çok taktıkları cinsellik diye onu sordum ama baska konu da olabilir...
Ya da cidden süper eksiksiz bi evliliğiniz vardır (ki 2 yıl önce yaşadıklarına rağmen nasıl oluyor anlamadım) adam sadece zevk için yapıodur...
O kadın bikinili foto gönderiyorda cinsellik ya yaşamışlardır ya da o yoldalardır malesef...

İyi düşünün yüzüne vuracaksanız eğer sonrasında ayrılmazsanız hiçbişey değişmez...[/QUOTE]

2 yil once salaklik ettim.. ne yapacagimi kestiremeden beni inandirdi.. cok cabuk yalanlarina kanan biriyim.. busefer kapi gibi kanitim var gozlerimle sahit oldugum...

Tüm o delilleri muhafaza edin, hemen bir avukata gidin sakın vakit kaybetmeyin. Karaktersiz herif bide salak göz göre göre yalan söylüyor.Cem Yılmaz'ın dediği gibi ''hangi külot'' dercesine saçmalamış

Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..
Esim eve yaklastiginda ben eve yaklastim yarin konusuruz.. kalpli opucukler... kisaca anlattim
Hee kadının da evli olduğundan haberi var yani ?!

Hem kadına hem eşine dava aç ,surundur. .kadından fotoğraftaki bikiniyi isteyip kocanın boğazına dola ,nefesi kesilecekken bırak , beni aldattığını öğrendiğimde tam olarak böyle hissettim, de!

Hala inanıyor musun o herifin laflarına ? Sabah işe gidince arkasından koy bavulunu kapının önüne ,kilidi de değiştir ..

Aynen haberi var baksana!!! Sorun suki ben belcikada yasiyorum. Ve burda aldatmak suc degil!!!

Yarın ilk iş bir avukatla görüşün o size ne yapmanız gerektiğini söyler eminim.yalnız suan bence oda onlemini almaya başlamış olabilir ne bileyim ortak hesap yada iş yerindeki kasadaki para gibi maddi değeri olan şeyler falan filan.nerden aklima geldiğini dusunenler olabilir belki,çünkü bu saatten sonra bu adama 1 kuruş zırnık koklatmayın,böyle ahlak yoksunu bir adama çocuğunuzu göstermeyin diye ilk aklıma gelen düşünce bu oldu.her türlü davayı açın burada çoğu kadına dediğim gibi sizede söylemek istiyorum biz kadınlar çok naif oldugumuz kadar güçlü,pasif oldugumuz kadar da cesuruz oglunuz ve kendiniz için icinizdeki o cesur,güçlü ve savaşçı ruhu dışarı çıkarın.sonuna kadar gidin aldatmak suç değilmi psikolojimi bozdular diye dava açın ikisinede ve birde hem işyerinin hem evin anahtarlarını değiştirin.elinizdeki delilleri iyi muhafaza edin.rabbim de biz de sizin yanınızdayiz.rabbim yar ve yardımcın olsun.

Aglayamiyorum..buz gibiyim.. tek dusundugum oglum..ona ne diyecegim..nasil aciklarim..cok duygusal bir cocuk..tek bir kavgamiza dahi sahit olmamistir ki kavga zaten hic yapmiyoruz..
Aglamak istiyorum..icimdekileri bosaltmak istiyorum..

Aglayamiyorum..buz gibiyim.. tek dusundugum oglum..ona ne diyecegim..nasil aciklarim..cok duygusal bir cocuk..tek bir kavgamiza dahi sahit olmamistir ki kavga zaten hic yapmiyoruz..
Aglamak istiyorum..icimdekileri bosaltmak istiyorum..
aglayin rahatlarsiniz sonra da daha guclu hissedersiniz .. Vicdansizlar azitmis iste rahat batmis

Aldatma olunca hemen o mu eksikti bu mu eksikti diye soruyoruz. Eksik olsa hak mı yaptıkları? Keza hicbir eksiği yokmuş, fazlası varmış. Varlık olunca da sanki hepsi onun sayesinde olmuş gibi bir özgüven geliyor galiba. Bunun sonucunda da her şeyi yapabilme hakki görüyor kendinde. elindeki her şeyi kaybedince dusecegi hâli bir videoya alsalar da keşke kamu spotu gibi sabah akşam gösterseler.

Bu aci nasil diner kizlar. Bir gram uyuyamadim..

Of çok zor bir acı tahmin edemiyorum. Lütfen yanına bırakma yolver gitsin. Nasıl yapabilir bunu onca yıllık emek, annelik. İnsan kendine bu kadar emeği olan birini nasıl aldatabilir iğrençlikten başka bir şey değil! Benim kafam almıyor bu insan müsveddeleri umarım boşanıp yeni bir sayfa açarsın

Bu acı dinmez zamanla azalıyo sadece kolaylik versin 3yıldr bosanamadim da bide şunu anlamiyorum aldatmalarda evde sorun varmiydi deniliyo hemen cok yanlis adamin karakteri bu bence yapicak bisey yok her aldatmayan adamin evinde de mukemmel uyumlu cok guzel esleri yok bence şansimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…