- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Bilmiyorum ilkmi degilmi. Cinsel sikintimiz hic yok hic olmadida.. bakimliyimdir kendime gore hatta bu cuma guzellik salonunda randevum vardi.. tuhaf olanda buu sorun yok ortada
2 yil once salaklik ettim.. ne yapacagimi kestiremeden beni inandirdi.. cok cabuk yalanlarina kanan biriyim.. busefer kapi gibi kanitim var gozlerimle sahit oldugum...İlk mi bilmiyorum demişsiniz ama 2 yıl önceki mevzunuzu okudum...Malesef biz affedip, sözlere inanmayı istesek te, hatayı tekrarlamaz desek te yine tekrarlıyor...Siz bu 2 yılda whatsapp web e bakıyor olsaydınız sizce tertemiz mi olurdu?
Size göre sorun yoktur ama ona göre vardır...Ben en çok taktıkları cinsellik diye onu sordum ama baska konu da olabilir...
Ya da cidden süper eksiksiz bi evliliğiniz vardır adam sadece zevk için yapıodur...
O kadın bikinili foto gönderiyorda cinsellik ya yaşamışlardır ya da o yoldalardır malesef...
İyi düşünün yüzüne vuracaksanız eğer sonrasında ayrılmazsanız hiçbişey değişmez...
2 yil once salaklik ettim.. ne yapacagimi kestiremeden beni inandirdi.. cok cabuk yalanlarina kanan biriyim.. busefer kapi gibi kanitim var gozlerimle sahit oldugum...
Bosanicagimi yazmistimAnladık onu zaten de şimdi ne yapacaksınız?
Hee kadının da evli olduğundan haberi var yani ?!Askimli..kadin tatildeymis ona bikinili fotosunu atiyor..
Esim eve yaklastiginda ben eve yaklastim yarin konusuruz.. kalpli opucukler... kisaca anlattim
Aynen haberi var baksana!!! Sorun suki ben belcikada yasiyorum. Ve burda aldatmak suc degil!!!Hee kadının da evli olduğundan haberi var yani ?!
Hem kadına hem eşine dava aç ,surundur. .kadından fotoğraftaki bikiniyi isteyip kocanın boğazına dola ,nefesi kesilecekken bırak , beni aldattığını öğrendiğimde tam olarak böyle hissettim, de!
Hala inanıyor musun o herifin laflarına ? Sabah işe gidince arkasından koy bavulunu kapının önüne ,kilidi de değiştir ..
Bosanicagimi yazmistim
Aynen haberi var baksana!!! Sorun suki ben belcikada yasiyorum. Ve burda aldatmak suc degil!!!
Rezalete bak !Aynen haberi var baksana!!! Sorun suki ben belcikada yasiyorum. Ve burda aldatmak suc degil!!!
Dünyanın en güzel yorumu...Kendile ait dukkanim var esim calistiriyor. Ama bjndan sonra ben calisicam. Ve bosanicam.. araba ev heosi benim uzerime.. zirnik yok ona bundan sonra..
aglayin rahatlarsiniz sonra da daha guclu hissedersiniz .. Vicdansizlar azitmis iste rahat batmisAglayamiyorum..buz gibiyim.. tek dusundugum oglum..ona ne diyecegim..nasil aciklarim..cok duygusal bir cocuk..tek bir kavgamiza dahi sahit olmamistir ki kavga zaten hic yapmiyoruz..
Aglamak istiyorum..icimdekileri bosaltmak istiyorum..
Bu aci nasil diner kizlar. Bir gram uyuyamadim..
Bu aci nasil diner kizlar. Bir gram uyuyamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?