İspikçi görümce

Hic hos degil gorumcenizin yaptigi. Ama büyük büyük tepkiler vermeyin.

Sasirarak görümcenize bakın ve "her paylaştığımı anlatman çok tuhaf" diyin

tamam siz anlaşılıyor ki asla karşı fikirleri değerlendirmeyeceksiniz. buraya tüü kaka görümce dedirtmeye gelmişsiniz. o zaman buyrun tek bi bakış açısı ile devam edin.

ve hayır görümce değilim. olsam da bu konuda fikrim değişmezdi.
Şuan zaten birbirimizi anlamaya birbirimize anlatmaya çalışıyoruz. Öyle olsa konu açmam içimden görümceme söverdim

Tam olarak dert edilen noktayı kaçırdım sanırım ne var bunda yahu ben mi garibim yoksa insanların birbirine tahammül sınırları mı daralıyor.Kendilerini sevmediğiniz için sanırım aslında bu kadar basit bir konu sizi böylesine rahatsız etti

Gizli saklı bişey mi paylaşıyorsunuz.Kayınvalideniz görse ne olur ki ? Yanyanayken fotosnu gördüğü anda gelinin de kahve içiyormuş vs demiştir diyebilir, konuşulmaz diye bir kural mı var. Bunu bende yaparım anneme kızında foto koymuş ha vs derim. Madem bukadar problem ediyorsunuz arkadaşlıktan çıkaracaksınız. Çünkü bunun Başka çözümü yok annene anlatma mı diyeceksiniz saçma olur.

Tam olarak dert edilen noktayı kaçırdım sanırım ne var bunda yahu ben mi garibim yoksa insanların birbirine tahammül sınırları mı daralıyor.Kendilerini sevmediğiniz için sanırım aslında bu kadar basit bir konu sizi böylesine rahatsız etti
Burada konu görümcemle birbirimizi sevip sevmememiz değil. Kendisi görüyor kv deye gösteriyor kv bana bunu atmışsın bunu içmişsin diyor. Birtek ben mi yanlış anlıyorum

Gizli saklı bişey mi paylaşıyorsunuz.Kayınvalideniz görse ne olur ki ? Yanyanayken fotosnu gördüğü anda gelinin de kahve içiyormuş vs demiştir diyebilir, konuşulmaz diye bir kural mı var. Bunu bende yaparım anneme kızında foto koymuş ha vs derim. Madem bukadar problem ediyorsunuz arkadaşlıktan çıkaracaksınız. Çünkü bunun Başka çözümü yok annene anlatma mı diyeceksiniz saçma olur.
Onların adetinde ayıp karşılanıyormuş sonuçta ben başka adetle büyümüşüm uymak zorunda degilim ki. Hem önce kendi kızlarını istiflemesi lazım sonra beni

Merhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin
Bunun lafini yapiyorsa bu ikili baska seyler paylassan neler dusunur neler derler..sanirim bizsiz icmissin bizide cagirsaydin kahve icmeye demek istemis.

:KK70: fazla kitap okumam neden öyle göstereyim kendimi :KK70: işte bu gösterişe girer bence :) ama sık kahve içerim :)
Kahve tiryakileri adina uzucu bir eylem cok yorucu cekip paylasmak..gerci sonrasi keyifmi? Orayida cok anlamadim. Fotodan sonraki haz diye daha bir lezzetli olabiliyor. Belki ..kitap bahane kahve sahane olabilirdi
.

Benim de görümcelerim gösterir. Ben de bilerek kocamla mutlu mutlu paylaşım yaparım kıskansınlar diye :D durumu lehinize çevirin

seninki gene iyiymiş benimki begendiğim gönderileri ona gönderme yapıyorum diye algılayıp nişanlıma söyleyip trip atıyomuş ya böyle bi ruh hastası olsaydı napıcaktın :)

Merhaba arkadaşlar benim derdimde bu. Sosyal medyada paylaştığım şeyleri görümcem dk. 1 hemen kv deye gösteriyor. Gösteriyor diyorum çünkü (daha önce attığım bir kahve fotoğrafını yine göstermiş olmalı ki) kv bana; geçen gün evde tekmişsin yalnız kahve içiyorum diye birşey yazmışsın dedi. Görümcem arkadan anne yaaağğğğğ öyle birşey yazmamış sadece kahve fotosu atmıştı yaaa dedi. Bende; ben yazı falan yazmadım sadece kahvemin fotoğrafını çekip atmıştım dedim. Yediğimi içtiğimi hergün paylaşan birisi değilim onu da belirteyim. 3 haftada bir belki kahve ya da çay içtiğim zaman sadece onu atıyorum hepsi bu. Sadece bu huyuna sinir oluyorum ne yapsam taktik verin
su sosyal medyayi hic sevmiyorum.herkes birbirini takip ediyor.

Kötü bir şey paylaşmamışsın ki bence takma kafana kötü bir niyetle göstermiyordur bunda bir şey Yok ki? Takma bence ama engellemeye karşıyım sen sen ol bir şey paylaşıyorsun da arkasında dur körü bir şey Yok ya :)

Kahve tiryakileri adina uzucu bir eylem cok yorucu cekip paylasmak..gerci sonrasi keyifmi? Orayida cok anlamadim. Fotodan sonraki haz diye daha bir lezzetli olabiliyor. Belki ..kitap bahane kahve sahane olabilirdi
.
Kitap bahane kahve şahaneeeeeeeeee:kahve:
Benim de görümcelerim gösterir. Ben de bilerek kocamla mutlu mutlu paylaşım yaparım kıskansınlar diye :KK70: durumu lehinize çevirin
Haha en güzel cevap :halay:

seninki gene iyiymiş benimki begendiğim gönderileri ona gönderme yapıyorum diye algılayıp nişanlıma söyleyip trip atıyomuş ya böyle bi ruh hastası olsaydı napıcaktın :)
Şimdiden Allah yardımcın olsun :)))))
Kötü bir şey paylaşmamışsın ki bence takma kafana kötü bir niyetle göstermiyordur bunda bir şey Yok ki? Takma bence ama engellemeye karşıyım sen sen ol bir şey paylaşıyorsun da arkasında dur körü bir şey Yok ya :)
Kötü birşey olsa zaten konu açma gereksinimi duymazdım. Kahve ya bildigin içiyoz falan :)))

Görümcem yok ama kv, kp hepsi sıkı takipçim.
Hoşuma da gidiyor tabi takip etsinler, şanım yürüsün. :KK76:
Sen de takma. Daha çok daha çok paylaş. :KK49:

Niye rahatsız oldunuz ben anlamadım.Her paylastiginizi ki sık sık paylasmiyormussunuz,görümce kayinvalideye söylüyormuş , e söylesin ne var bunda.
Kayınvalide sana niye çay kahve içiyorsun mu diyecek :) Yalnız mı içtin deyince "hee yalnız içtim" demek zor değil.
Ama çok rahatsız oluyorsaniz hikayeyi gizleyin gorumceden,öteki akrabalar görumceye gidip "bak benzinkokusu çay iciyormuş gördün mü" demez herhalde :)

Back
X