israilin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inan bana sırf ben kazanmayayım diye diyorum ki ersag al satıyorum o Türk malı yok alama cif alıyorum ben diyor diyorum cif israilin aaa ama o çok iyi diyorlar

inan bana sırf ben kazanmayayım diye diyorum ki ersag al satıyorum o Türk malı yok alama cif alıyorum ben diyor diyorum cif israilin aaa ama o çok iyi diyorlar

Yaw arkadaşım geç o insanları bi b.k bilirmiş gibi birde her lafın içindeler, evine onlar destek olsun aylık maaşa bağlasınlar o zaman seni

Yaw arkadaşım geç o insanları bi b.k bilirmiş gibi birde her lafın içindeler, evine onlar destek olsun aylık maaşa bağlasınlar o zaman seni
kaynanam mesela herlafı der boş iş almam vs dedim geçen anne tamam satmayım sen torununa bişey al madem yardım etmek se niyetin demi? benden almaz ama kızından alır

kaynanam mesela herlafı der boş iş almam vs dedim geçen anne tamam satmayım sen torununa bişey al madem yardım etmek se niyetin demi? benden almaz ama kızından alır

Akıl vermeye ne var,boşver sen,helal para mı helal para gerisi kimseyi ilgilendirmez kendisi almak istemiyosa almasın

Ama belli bir kesimse tam tersini savunuyor
Bugüne kadar pısırıktık artık sesi çıkan güçlü bir Türkiye olduk diyorlar buna da inanıyorlar yahu
Yok yaa... Keşke öyle olsa ama değil. O tamamen Erdoğan'ın sert mizaçlı ve baskın bir karaktere sahip olmasından kaynaklanan bir illüzyon. Ülkeler arası aşılamayacak bazı şeyler var, karakter falan dinlemiyor. Evet, liderlik özellikleri taşıyan biri ve diğer ülkeler tarafından da seviliyor hatta yabancılardan bile ona hayran olan insanlar var. Biz de ataerkil bir toplum olduğumuz için onun o biraz baskın görünümlü tavırları milletin hoşuna gidiyor ama dediğim gibi, tamamen illüzyon bence.

Şuan kullandığımız bir çok ürün israillerin diil mi ? Face üzerinde boykot yapılır ama unuttukları şey face onlara ait ne ironi ama.. Alın teri ile kazanıyorsunuz kimin ne dediğini boşverin bence !

Geriye bulgur kalıyo bize valla hersey İsrailli amcalarin

Yiğido atarlanınca herkes maşallah diyiveriyor insanların içleri eriyor. O zaman da adı tüm dünyaya kafa tuttuk vs oluyor ama üretim 0, saman bile ithal, hayat şartları b.k gibi ama halkımız bu kafada ne yazık ki.

Bizim halka düzgün, efendi , edepli lider olmaz zaten. Halkımız ataerkil kafada olduğu için demokrat, sakin, dürüst düzgün birindense yiğidoluğuyla öne çıkan birini tercih eder.

Geriye bulgur kalıyo bize valla hersey İsrailli amcalarin

Ya düşünsene Türkiye de ki bir çok ürün, İsraillere ait hangi birini kullanmayacağız ki istesekte istemesekte hayatımızın içine çoktan sızmış durumda ! Türkiye'nin yapması gereken şey, kendi ürünlerini üretip satmak ancak bu şekilde dışa bağımlı olmamız son bulur ! Bireysel boykotlar bir yere kadar .

Bende yabancı markalara karşı aşırı tutarlı biriyim yani elimden geldiğince Türk malı almaya özen gosteririm bir cok deterjan temizleme maddelerim turk malidir ve cok memnun kaliyoeum fakat basıma gelen biseyi yazmak istitorum. Geçenlerde yeni çıkan ve surekli "alın katkida bulunun " denilen bir marka vardı. Aklimdaydi aslında ve çamaşır deterjanım bitti ve alışveriş için avmye gittigimde o marka gözüme çarptı 4.5 kilosu 19liraydi şahsen benim butceme fazla geldi ve ondan daha uygun fiyata olan reklamları dönen Türk malı olmayan başka deterjan ondan daha ucuzdu ve gittim ona aldım. Cebime uymuyorsa milliyetçi tavrım maalesef bir kenara geçiyor. Yapabileceğim bisey yok, mecbur alıyorum.. Turk mali adı altında üretim yapanlar kendi memleketindeki vatandaşı daha çok kazıklama peşinde bir çoğu öyle gerçekten. Aşırı temizlik takıntısı olan birisi olarak çok az Türk malı malzeme alabiliyorm hem kalite bakımından hemde ücret bakımından. Öncellikle bizim millet hem kaliteli mal uretsin hem de uygun fiyat sunsun yoksa avmde değil de mahalle bakkkalarinda bile satilamayacak ürünleri !!! Sonra vay efendim bizim millet yabancı markalara çok duskun ! O işi gececekler! Önce mallarını kaliteli yapacaklar hemde uygun fiyat sunacaklar o zaman kimsenin yabancı marka urunlere ihtiyacı kalmaz .. Adamlar kendi memleketimizde kendi halkını kazıklama peşinde ! Kimse kusura bakmasın kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim ! Bazı bizim ürünlerimiz çok güzel onları da her bayan biliyor ama her mal da alınmıyor maalesef !

Türkiye de bi üretir ki sorma Cola Turka dan gördük ne kadar da kaliteli

Türkiye de bi üretir ki sorma Cola Turka dan gördük ne kadar da kaliteli

Bilim adamlarımızı bile Amerika bir çırpıda kapı veriyor ! Ortaya da Cola Turka üreten kişiler çıkıyor. Ahh ahhh aramızda ne güzel bilimde devrim yapacak insanlar varken onlara bile sahip çıkamıyoruz. Canım ülkemin her bir toprak parçası, her insanı ne kadar değerli ...

Centilmen adamlar da geldi zamanında bu ülkeye. Bizim milletimiz Erdoğan tarzı insanları daha çok seviyor. Kişisel Görüşüm, bi saygısızlık etmiyorum ama ben sevmiyorum, mimiklerini bile beğenmiyorum. Ben erkeğin centilmenini seviyorum, esnaf ya da cumhurbaşkanı olması fark etmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…