inan bana sırf ben kazanmayayım diye diyorum ki ersag al satıyorum o Türk malı yok alama cif alıyorum ben diyor diyorum cif israilin aaa ama o çok iyi diyorlarCidden çok komik sana bu lafı edenler çok değerli devlet büyüklerine de yapsınlar bu atarı da hibrid tohum ve diğer tüm aldıklarımızı almayalım İsrailden, cayır cayır da kola içiyolardır Allah bilir
inan bana sırf ben kazanmayayım diye diyorum ki ersag al satıyorum o Türk malı yok alama cif alıyorum ben diyor diyorum cif israilin aaa ama o çok iyi diyorlar
kaynanam mesela herlafı der boş iş almam vs dedim geçen anne tamam satmayım sen torununa bişey al madem yardım etmek se niyetin demi? benden almaz ama kızından alırYaw arkadaşım geç o insanları bi b.k bilirmiş gibi birde her lafın içindeler, evine onlar destek olsun aylık maaşa bağlasınlar o zaman seni
kaynanam mesela herlafı der boş iş almam vs dedim geçen anne tamam satmayım sen torununa bişey al madem yardım etmek se niyetin demi? benden almaz ama kızından alır
Yok yaa... Keşke öyle olsa ama değil. O tamamen Erdoğan'ın sert mizaçlı ve baskın bir karaktere sahip olmasından kaynaklanan bir illüzyon. Ülkeler arası aşılamayacak bazı şeyler var, karakter falan dinlemiyor. Evet, liderlik özellikleri taşıyan biri ve diğer ülkeler tarafından da seviliyor hatta yabancılardan bile ona hayran olan insanlar var. Biz de ataerkil bir toplum olduğumuz için onun o biraz baskın görünümlü tavırları milletin hoşuna gidiyor ama dediğim gibi, tamamen illüzyon bence.Ama belli bir kesimse tam tersini savunuyor
Bugüne kadar pısırıktık artık sesi çıkan güçlü bir Türkiye olduk diyorlar buna da inanıyorlar yahu
Şuan kullandığımız bir çok ürün israillerin diil mi ? Face üzerinde boykot yapılır ama unuttukları şey face onlara ait ne ironi ama.. Alın teri ile kazanıyorsunuz kimin ne dediğini boşverin bence !
Yok yaa... Keşke öyle olsa ama değil. O tamamen Erdoğan'ın sert mizaçlı ve baskın bir karaktere sahip olmasından kaynaklanan bir illüzyon. Ülkeler arası aşılamayacak bazı şeyler var, karakter falan dinlemiyor. Evet, liderlik özellikleri taşıyan biri ve diğer ülkeler tarafından da seviliyor hatta yabancılardan bile ona hayran olan insanlar var. Biz de ataerkil bir toplum olduğumuz için onun o biraz baskın görünümlü tavırları milletin hoşuna gidiyor ama dediğim gibi, tamamen illüzyon bence.
Geriye bulgur kalıyo bize valla hersey İsrailli amcalarin
Ya düşünsene Türkiye de ki bir çok ürün, İsraillere ait hangi birini kullanmayacağız ki istesekte istemesekte hayatımızın içine çoktan sızmış durumda ! Türkiye'nin yapması gereken şey, kendi ürünlerini üretip satmak ancak bu şekilde dışa bağımlı olmamız son bulur ! Bireysel boykotlar bir yere kadar .
Türkiye de bi üretir ki sorma Cola Turka dan gördük ne kadar da kaliteli
Centilmen adamlar da geldi zamanında bu ülkeye. Bizim milletimiz Erdoğan tarzı insanları daha çok seviyor. Kişisel Görüşüm, bi saygısızlık etmiyorum ama ben sevmiyorum, mimiklerini bile beğenmiyorum. Ben erkeğin centilmenini seviyorum, esnaf ya da cumhurbaşkanı olması fark etmez.Yiğido atarlanınca herkes maşallah diyiveriyor insanların içleri eriyor. O zaman da adı tüm dünyaya kafa tuttuk vs oluyor ama üretim 0, saman bile ithal, hayat şartları b.k gibi ama halkımız bu kafada ne yazık ki.
Bizim halka düzgün, efendi , edepli lider olmaz zaten. Halkımız ataerkil kafada olduğu için demokrat, sakin, dürüst düzgün birindense yiğidoluğuyla öne çıkan birini tercih eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?