- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 37
coca colayı protesto etmek için,fanta içen kişiler gördü, bu gözler.aynı firmanın diyorum anlatamıyorum.biri kara, biri sarı ondan herhalde.
mesele israil malı değil ki ben bişey yapmayayım kazanmayayım derdi diyorum gel ersag satıyorum onu al yok pahalı onu alamam diyor
ahahaah hatırlıyorum o dönemi. insanlar gidip bakkaldan 5 kola alıp sokağa dökerken fotoğraflarını çekip yayınlıyoducoca colayı protesto etmek için,fanta içen kişiler gördü, bu gözler.aynı firmanın diyorum anlatamıyorum.biri kara, biri sarı ondan herhalde.
senden almazlar gider başkasından alırlar bidebak o olabilir işte,almak istemiyordur,bahane arıyordur.
birkaç yıl önce 2 amway'ci arkadaş,beni ikna etmeye çalışmışlardı.e dedim ben bunları satamam ki,kimse almaz benden.annemden,kuzenimden para mı kazanacağım,kar mı edeceğim?
bu işi yapmak,maharet ister.herkes tüccar olamaz.
Mizaha gel. Parasini verdikten sonra ne halt edersen et abijim :)ahahaah hatırlıyorum o dönemi. insanlar gidip bakkaldan 5 kola alıp sokağa dökerken fotoğraflarını çekip yayınlıyodu
vallahi ilk defa banlanabilirim ama dayanamıyorum yazacağım.
ben de şu Suriyelilere gıcığım.her bir tarafımız sardılar,üstelik benim yaşadığım yer,sanırım onların en yoğun olarak tercih ettiği istanbulun en eski semtlerinden biri.burada lokantaları,kendi gsm bayileri,özellikle tatlıcıları.
ben de kendimce boykot yapıyorum,lokantalarına gitmiyorum eve sipariş veriyorum.tatlılarına dayanamıyorum.baklavaları nefis .benim boykotum da bu kadar oluyor yani.
bizim apt da ki tek Türk benimYa ben Konya'ya eşimin atamasıyla geldim burada her yerdeler. Ve o kadar çoklar ki.
Ben de sinir oluyorum elimde değil yani.
Irkçı bir insan da değilim esasında ama bu kadar kontrolsüz alınmasına sinir oluyorum.
Türk dilenci yok burada her yerdeler.
Hani normal mülteci alımı gibi alınsa neyse. Mülteci kampı yok bir şey yok. Kim nerede hangi şehirde belli değil. Güvenli hiç değil artık ülke.
Elimde değil bende sinir oluyorum.
eger israilinse almayacaktım ürünleri ama zaten herşey israilin mişne olmuş israilinse? politika ile başka şeyleri birbirine karıştırmamayı ne zaman öğreneceksiniz?
ben Konyadayım ve mahallemizde suriyeli daha fazlaYa ben Konya'ya eşimin atamasıyla geldim burada her yerdeler. Ve o kadar çoklar ki.
Ben de sinir oluyorum elimde değil yani.
Irkçı bir insan da değilim esasında ama bu kadar kontrolsüz alınmasına sinir oluyorum.
Türk dilenci yok burada her yerdeler.
Hani normal mülteci alımı gibi alınsa neyse. Mülteci kampı yok bir şey yok. Kim nerede hangi şehirde belli değil. Güvenli hiç değil artık ülke.
Elimde değil bende sinir oluyorum.
bizim apt da ki tek Türk benim
Ablacığım haydi İsrailliler din kardeşi değil Müslümanlara her haltı yer, bizim ülkeye ne diyorsun? Önce içsavaş çıksın diye Suriye'yi karıştır, milyonlarca insanın yollara dökülmesine sebep ol, sonra IŞİD'e yardım yaparken tırlar basılsın....senin vergin IŞİD'e gitmedi mi peki, müslüman kardeşlerinin öldürülmesinde, ırzlarına geçilmesinde kullanılmadı mı senin paran? Önce kendi ülkelerinin yaptığı pisliklere engel olsun o konuşan insanlar, sonra eloğluna konuşsunlar. Sankim demokrasi, barış, kardeşlik timsali bir ülkede yaşıyorlar tövbe tövbe.
ben üzülüyordum şahsen ama bana yardımı dokunmayan belediye bunların herşeyini karşılıyorAy o daha fena yaa.
Daha geçen pazardan dönerken bir Suriyeli çocuğunun önünde karısını hırpalıyordu. Bas bas arapça bağırıyor kızı da korkmuş ağlıyordu. Korktuk da bir şey diyemedik ondan. Adamlara ceza da işlemiyor ki... Hani sınır dışı edilse geri gelse ruhları duymaz, hiç bir kontrol hiç bir denetim yok.
ben üzülüyordum şahsen ama bana yardımı dokunmayan belediye bunların herşeyini karşılıyor
Ablacığım haydi İsrailliler din kardeşi değil Müslümanlara her haltı yer, bizim ülkeye ne diyorsun? Önce içsavaş çıksın diye Suriye'yi karıştır, milyonlarca insanın yollara dökülmesine sebep ol, sonra IŞİD'e yardım yaparken tırlar basılsın....senin vergin IŞİD'e gitmedi mi peki, müslüman kardeşlerinin öldürülmesinde, ırzlarına geçilmesinde kullanılmadı mı senin paran? Önce kendi ülkelerinin yaptığı pisliklere engel olsun o konuşan insanlar, sonra eloğluna konuşsunlar. Sankim demokrasi, barış, kardeşlik timsali bir ülkede yaşıyorlar tövbe tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?