- 21 Mart 2021
- 176
- 92
- 13
- 33
- Konu Sahibi Maria Brown
-
Ben ona araba al demedim ki. Parasını da sormadım. Kendi anlattı. Araba konusunu açmadım ona. Hep kendi söyledi. Ben söylemem ama kendi düşünmeli zatenPara, adamın parası. Nasıl harcayacağı da onu ilgilendirir. Henüz sevgili iken bunu yapmanız karşı taraftan olumsuz tepki alır. Ben erkek olsam, sen benim paramın hesabını mı yapıyorsun şimdiden sorusunu çoktan sormuştum.
Yahu siz hiç mi bir şey hayal etmediniz ilişkinizde. Sanki miamide tatile çıkalım üzerime yatlar katlar al demişim:)Sizinle evlense sizin hep baskalara özendiginiz icin istekleriniz bitmeyecegi icin simdiden parasini biriktiriyordur belki de...
Biliyor.Acaba araba kulkanmasinimi bilmiyor yada kullanmayi sevmiyorda olabilir
'' Bunu yapmanız '' dedim. İleri vadede yapmanız. Düşünce yapısı yanlış anlamaya müsait.Ben ona araba al demedim ki. Parasını da sormadım. Kendi anlattı. Araba konusunu açmadım ona. Hep kendi söyledi. Ben söylemem ama kendi düşünmeli zaten
Öncelikle sevgiliniz ne iş yapıyor, eğer ise servisle gidip geliyorsa gerçekten gerek yok arabaya, ben işim nedeniyle araba kullanıyorum , bir de küçük ilçelerde daha çok lazım araba çünkü kısa mesafeler için toplu taşıma pek uygun olmuyor. Büyükşehir de zaten heryere metro falan oluyor. Ben de İstanbul'a gidince arabayla girmiyorum , trafiği park yeri sorunu , diğer sürücüler , yolları bilmemek..... Kendi rahatsa almasın araba demekki ihtiyaç duymuyor , zaten sizi rahat ettirmek için araba almamalı , kendi ihityaci olduğu için almalı. Siz alın arabanızı istediğiniz gibi gezin . Zaten o alsa ona bağımlı olursunuz. Araba sahibi olmak ve araba kullanmak kadınlar için büyük özgürlük . Yaşayın istediğiniz gibi özgürlüğünüzüBir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
Belki daha önce hiç el üstünde tutulmadığım için artık biraz da olsa öyle hissetmek istiyordumdur. Her kadın gibi.Araba almak için bir çok sebep duydum ama yeni tanistigi bir kız icin kendini prenses hissetsin otobüslerde surunmesin diye araba alma sebebini ilk kez burada okuyorumAyrıca bankada parasının olduğundan emin misiniz? Bunu sorgulamak bu aşamada bence size düşmez ama belki de parası yoktur, sallıyordur.
Asla kabul etmiyor ama öyle evet
İyi fikirmiş haa rii kaaa fikirAcaba yeterince gözüne hitap etmıyormusun o yuzden mı araba almıyor acababiraz daha mı bakıma para harcasan
Yahu siz hiç mi bir şey hayal etmediniz ilişkinizde. Sanki miamide tatile çıkalım üzerime yatlar katlar al demişim:)
Kendi arabanızı kendiniz alın. el alemin parasıyla araba alma planları yapmayınBir süredir biriyle beraberim. 32 yaşında kendisi. İyi anlaşıyoruz seviyorum da sayılır. Ancak bazı huyları beni delirtiyor.
Size soruyorum 32 yaşında istese 1 değil 2 araba satın alacak kadar birikimi olan birisi neden araba almaz. Hayatında biri varken hem de. Bana kızacaksınız paragöz vs diyeceksiniz ama konu o değil. Ben hep sevgilisi tarafından evden alınan eve bırakılan kızlara özendim durdum. Ama ne bu ne de bundan öncekiler bunu yaşatmadı bana. Hadi ondan öncekilerin parası yoktu bir şey demedim normal ama bu beyin parası da var. Benim normalde arabam vardı ama sattım geçen yıl biraz birikim yapıp Eylül ekim gibi yenisini alıcam. Diyor ki iyi daha rahat gezeriz şaka gibi ya. Büyükşehirde yaşıyoruz şu yaşımızda sıkış tepiş otobüslerde sürünüyoruz. Geçen otobüs gelmediği için yarım saat geç kaldım olsun canım önemi yok diyor:) Neymiş arabayla adam olmazmış. Neymiş arabanın kaskosu zartı zurtu masrafmış. Yahu insan hiç mi düşünmez şu kızı rahat ettireyim sonuçta her kız kendini sevgilisinin yanında prenses gibi hissetmek ister. Ama yok ilişkide erkek tarafı benim sanki.
Beni paragöz biri sanmayın yeri geliyor hesabı da ben ödüyorum asla pahalı hediye vs kabul etmem hatta pırlanta alacakmış sözde ama alma o kadar pahalıya kaçma dedim. Ben onun gözüne hitap edeyim diye saça makyaja parfüme tonla para döküyorum adam kaskonun sigortanın lafını yapıyor. Hadi parasız olsa anlarım ama binlerce lirası var bankada istesem alırım ama almıycam diyor.
Ben araba al diye baskı yapmıyorum yahu anlamadınız. Böyle düşünüyorum onun bu rahatlığı beni sinir ediyor. Daha 3 4 ay olmuş nasıl diyeyim zaten. Söyleme vurulmuş bir şey yok burada içimi dökmek istedimYa biz ilk arabamızı evliyken aldık ama sevgiliyken de araba kiralayıp biçok tatili daha konforlu hale getirmiştik. O yüzden ben de 32 yaşında adamı garipserdim ama araba al diye baskı yapmaz demek ki benim aradığım ilişki bu değil der önüme bakardım. Sizin baskıcı tavrınız yanlış.
Anlatmak istediğim buydu.Almak zorunda değil tabiki ama bu genç yaşta, tam sevgilisiyle gezip tozacagi zaman sigorta parası hesabı yapip otobüslerde surunmesi de ne bileyimaraba almak isteyebilir ama onun yerine taksiye binebilir, araba kiralayabilir vb vb
Ben araba al diye baskı yapmıyorum yahu anlamadınız. Böyle düşünüyorum onun bu rahatlığı beni sinir ediyor. Daha 3 4 ay olmuş nasıl diyeyim zaten. Söyleme vurulmuş bir şey yok burada içimi dökmek istedim
Şakaya vurarak söyledi ama o bile sinir bozucuydu.ahah çok garip bir konu
bir kere tabi ki o parayla ne yapacağını size sormak zorunda değil
ancak bir pinti olduğu kesin.
onu da sen araba alınca gezeriz demesinden baya bir belli etmiş
ay kaç kaç kaç
El üstünde tutulmak demek bu demek değildir ama. İlişkide size kendinizi değersiz mi hissettiriyor? Fikirlerinize önem vermiyor mu? Size davranışları nasıl? İşte bunlara bakarak el üstünde tutulup tutulmadığınızi görebilirsiniz. Sizin ilişkiye dair sorununuz varsa onu yazın bence daha mantıklı yorumlar alırsınız. Ama araba almıyor, beni değerli hissettirmiyor derseniz aklı başında hiç kimse buna haklısın yorumunu yapmaz (bence)Belki daha önce hiç el üstünde tutulmadığım için artık biraz da olsa öyle hissetmek istiyordumdur. Her kadın gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?