Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ona araba al demedim ki. Parasını da sormadım. Kendi anlattı. Araba konusunu açmadım ona. Hep kendi söyledi. Ben söylemem ama kendi düşünmeli zaten

Sizi ilgilendirmiyor ki. Arabayla alinip birakilmak istiyorsaniz arabasi olan birini bulun. Ayrica onun gozune hitap edeyim diye saca makyaja tonla para dokuyorum gibi asiri sacma mantikta olan biri nasil hep arabasiz fakirlerle dolaşmiş sasirtici. Boşuna para dokuyorsunuz.

Kullandigim kozmetikleri, bakimlari kendim için, kendi butceme gore yapardim ben hep.

Sizinle evlense sizin hep baskalara özendiginiz icin istekleriniz bitmeyecegi icin simdiden parasini biriktiriyordur belki de...
Yahu siz hiç mi bir şey hayal etmediniz ilişkinizde. Sanki miamide tatile çıkalım üzerime yatlar katlar al demişim:)

Ben ona araba al demedim ki. Parasını da sormadım. Kendi anlattı. Araba konusunu açmadım ona. Hep kendi söyledi. Ben söylemem ama kendi düşünmeli zaten
'' Bunu yapmanız '' dedim. İleri vadede yapmanız. Düşünce yapısı yanlış anlamaya müsait.

Öncelikle sevgiliniz ne iş yapıyor, eğer ise servisle gidip geliyorsa gerçekten gerek yok arabaya, ben işim nedeniyle araba kullanıyorum , bir de küçük ilçelerde daha çok lazım araba çünkü kısa mesafeler için toplu taşıma pek uygun olmuyor. Büyükşehir de zaten heryere metro falan oluyor. Ben de İstanbul'a gidince arabayla girmiyorum , trafiği park yeri sorunu , diğer sürücüler , yolları bilmemek..... Kendi rahatsa almasın araba demekki ihtiyaç duymuyor , zaten sizi rahat ettirmek için araba almamalı , kendi ihityaci olduğu için almalı. Siz alın arabanızı istediğiniz gibi gezin . Zaten o alsa ona bağımlı olursunuz. Araba sahibi olmak ve araba kullanmak kadınlar için büyük özgürlük . Yaşayın istediğiniz gibi özgürlüğünüzü

Belki daha önce hiç el üstünde tutulmadığım için artık biraz da olsa öyle hissetmek istiyordumdur. Her kadın gibi.

Asla kabul etmiyor ama öyle evet

Ya biz ilk arabamızı evliyken aldık ama sevgiliyken de araba kiralayıp biçok tatili daha konforlu hale getirmiştik. O yüzden ben de 32 yaşında adamı garipserdim ama araba al diye baskı yapmaz demek ki benim aradığım ilişki bu değil der önüme bakardım. Sizin baskıcı tavrınız yanlış.

Yahu siz hiç mi bir şey hayal etmediniz ilişkinizde. Sanki miamide tatile çıkalım üzerime yatlar katlar al demişim:)

Bilmiyorum. Ben kendi ayaklarimin üzerinde duran biri olarak birinin arabasi alip almamasina karisan bir insan degilim. Esimle tanisirken arabasi yoktu. Trenle otobüsle gezdigimiz de cok oldu. O tanisma sürecini hicbirseye degismem. Simdi arabamiz da var. Zamanla oda olur. Iliskide beklentileriniz karsilanmiyorsa ayrilabilirsiniz. Ama birisi sizi araba ile alip birakmasi onu iyi bir sevgili yapmaz ve dedigim gibi bir insanin bekarken biraz tutumlu olmasi iyi birsey. Biz bir Cent borc yapmadan evlendik mesela.

Kendi arabanızı kendiniz alın. el alemin parasıyla araba alma planları yapmayın

Ben araba al diye baskı yapmıyorum yahu anlamadınız. Böyle düşünüyorum onun bu rahatlığı beni sinir ediyor. Daha 3 4 ay olmuş nasıl diyeyim zaten. Söyleme vurulmuş bir şey yok burada içimi dökmek istedim

Anlatmak istediğim buydu.

Valla bu adam sana kendini evden aldırtır daha çok sinir olursun, fazla bağlanmadan uzaklaş o zaman bence

ahah çok garip bir konu
bir kere tabi ki o parayla ne yapacağını size sormak zorunda değil
ancak bir pinti olduğu kesin.
onu da sen araba alınca gezeriz demesinden baya bir belli etmiş
ay kaç kaç kaç
Şakaya vurarak söyledi ama o bile sinir bozucuydu.

Belki daha önce hiç el üstünde tutulmadığım için artık biraz da olsa öyle hissetmek istiyordumdur. Her kadın gibi.
El üstünde tutulmak demek bu demek değildir ama. İlişkide size kendinizi değersiz mi hissettiriyor? Fikirlerinize önem vermiyor mu? Size davranışları nasıl? İşte bunlara bakarak el üstünde tutulup tutulmadığınızi görebilirsiniz. Sizin ilişkiye dair sorununuz varsa onu yazın bence daha mantıklı yorumlar alırsınız. Ama araba almıyor, beni değerli hissettirmiyor derseniz aklı başında hiç kimse buna haklısın yorumunu yapmaz (bence)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…