Israrla araba almayan sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
madem özendin evden alınmaya. adamla tanıştığında da arabası yokmuş hiç başlamasaydın. Araba alıp almamak kendi iradesi. Neden seni evden alıp bırakmak zorunda olsun ki baban mı. Madem bu kadar önemli senin için kendin al. Ya da ayrıl arabalı sevgili bul

4 aylık erkek arkadaşınız için mi diyorsunuz araba alsa da beni eve bıraksa diye?

Ayy size ne adamın parasından ister alır ister almaz size mi soracak alt tarafı 4 aylık sevgilisiniz. Şu durumda sırf siz prenses hissedin diye araba mı alacak?Hayır adamın ne kadar birikimi olduğunu nerden biliyorsunuz ve yine size ne bu birikimden Bu arada kıyafet parfüme harcadığınız parayı arabaya indekslemenizde komik

E konu sahibi binsin taksiye sevgilisinin yanına giderken, olmuyor mu öyle? İlla erkeğin mi ödemesi lazım taksi parasını? O zaman mı değerli oluyorsunuz?

Siz herhalde 30lu yaşlarda tanışmamışsınızdır. O yüzden sizinki normal.

E konu sahibi binsin taksiye sevgilisinin yanına giderken, olmuyor mu öyle? İlla erkeğin mi ödemesi lazım taksi parasını? O zaman mı değerli oluyorsunuz?
Hanfendi neden erkeğin parasını yiyen kadın gözüyle bakıyorsunuz bana. Bunu mu dedim ben. Değil erkek parası yemek soyulmuşumdur bu vakte kadar. Arabasınu üzerime mi yapacak sanki? Sadece parasj olduğu halde rahatlık ve konfor yerine otobüs metro vs güzellemesi yapması sinir ediyor. Beni düşünmüyor. Hem merak etmeyin arabayı da ben alacağım birkaç aya.

Hiçbir zaman sevgilimin arabası var demek ki beni seviyor diye düşünmedim, çünkü niye düşüneyim, çünkü araba benim değil. 4 aylık bir ilişki için çok erken değil mi birbirinizin hayatına müdahale etmek? Alın kendinize arabanızı istediğiniz gibi gezin, bu sizi onun şoförü veya ilişkinin erkek tarafı yapmaz, artık araba kullanmak gibi basit ve gerekli bir beceri ilişkinin kıstası olmamalı. Zaten çok yeniymiş ilişkiniz, gerçekten cimri, çekilmez biriyse sürdürmek zorunda da değilsiniz, sadece birbirinizi tanıyorsunuz ilk aylarda. Açıkçası ben de deli gibi sevsem de ilk önce kendi cebimi düşünürüm.

Araba fiyatlarından haberiniz var mı? Adam birikimini size şöför olmak için arabaya harcayacak değil başka planları vardır. Helede şu dönem trafiğinde adam metro vs kullanarak en iyisini yapıyor. Sizi pek alakadar etmez kısaca

Siz sevgilinizin cimri olduğunu dusundugunuzden dolayı mı araba konusunu sorun ettiniz?

Yoo, kıymetle alakası yok ki bunun. Kendi kiymetini bilmesiyle alakalı. Bu konuda konu sahibinin zaten arabası varmış ve bir daha alacakmış, adamda o arabayla gezme planları yapıyor. Adam bildiğin pinti.
Kocası calismazken araba alıp kredisini ödeyen beni bununla itham etmeniz de yanlış.

Yahu evet evden alinip, birakilmak guzel yani bana gore guzeldi ve araba olmasi kesinlikle rahatlik ama bunu istiyorsan gidip arabasi olmayanla birlikte olmazsin. Bankada parasi olmayabilirdi (var mi o da belli degil) o zaman ne yapacaktin? Sinir olacak birsey yok bunda. Bu konuda karisamazsin.

Belli ki makyaja para dökmekte işe yaramiyor sende, o paralari araba birikimine ekle daha cabuk araba alirsin.

Gratise vermişsin o yüzden almamışlar seni arabayla
Daha pahalı yerlere filan para verseydin araba otomatik yükleniyor alışverişten sonra

İnsan kendi rahati konforu icin ister araba sahibi olmayi.kendini dusunmeyen birisi sizi neden dusunsun sizin neden boyle bir beklentiniz var anlamadim gercekten?
bir arkadasim arabasi oldugu halde bazen otobusle ise gidip gelirdi.kendince aylik bir benzin parasi kotasi koymus onu gecmemek icin.
cimri olabilir yani.

30 yaşında tanıştım eşimle. arabası yoktu araba alacak parası bankada vardı. Hiç araba al demedim. Çünkü adamın kafasında almak istediği arabanın modeli vs vardı ve araba alması beni ilgilendirmezdi. bir gün dedi ben araba aldım. a hayırlı olsun dedim. Hiç adamın hesabını yapmadım. Sizin düşünceniz gerçekten çok ayıp

Arabam var, otobüs metro güzellemesi yapıyorum. Pandemi öncesi arabayı kapının önünde bırakır otobüse metroya biner giderdim her yere. Çünkü hem daha kolay hem daha ucuz. Benzin olmuş 7 lira, ben otobüse veriyorum 1.5 lira. Park yeri arama derdi yok, ücretli park yerine para vermek yok, trafik derdi yok. Aynı zamanda doğayı da koruyorum tek başıma bineceğim arabayla bir sürü zehirli gaz salmıyorum ortalığa.

Bir insanın parası olması bu parayı bir başkasının rahatı için harcamak isteyeceği anlamına gelmez. Bir gün kendi arabayla daha rahat edeceğini düşünürse alır, sizi evinizden almak için alması dünyanın en saçma isteği. Siz alın arabanızı kısa zamanda, sürünmeyin toplu taşımada.

Taksiye de mi binmiyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…