- Konu Sahibi Maria Brown
-
4 aylık erkek arkadaşınız için mi diyorsunuz araba alsa da beni eve bıraksa diye?Ben araba al diye baskı yapmıyorum yahu anlamadınız. Böyle düşünüyorum onun bu rahatlığı beni sinir ediyor. Daha 3 4 ay olmuş nasıl diyeyim zaten. Söyleme vurulmuş bir şey yok burada içimi dökmek istedim
E konu sahibi binsin taksiye sevgilisinin yanına giderken, olmuyor mu öyle? İlla erkeğin mi ödemesi lazım taksi parasını? O zaman mı değerli oluyorsunuz?Almak zorunda değil tabiki ama bu genç yaşta, tam sevgilisiyle gezip tozacagi zaman sigorta parası hesabı yapip otobüslerde surunmesi de ne bileyimaraba almak isteyebilir ama onun yerine taksiye binebilir, araba kiralayabilir vb vb
Siz herhalde 30lu yaşlarda tanışmamışsınızdır. O yüzden sizinki normal.Bilmiyorum. Ben kendi ayaklarimin üzerinde duran biri olarak birinin arabasi alip almamasina karisan bir insan degilim. Esimle tanisirken arabasi yoktu. Trenle otobüsle gezdigimiz de cok oldu. O tanisma sürecini hicbirseye degismem. Simdi arabamiz da var. Zamanla oda olur. Iliskide beklentileriniz karsilanmiyorsa ayrilabilirsiniz. Ama birisi sizi araba ile alip birakmasi onu iyi bir sevgili yapmazve dedigim gibi bir insanin bekarken biraz tutumlu olmasi iyi birsey. Biz bir Cent borc yapmadan evlendik mesela.
Hanfendi neden erkeğin parasını yiyen kadın gözüyle bakıyorsunuz bana. Bunu mu dedim ben. Değil erkek parası yemek soyulmuşumdur bu vakte kadar. Arabasınu üzerime mi yapacak sanki? Sadece parasj olduğu halde rahatlık ve konfor yerine otobüs metro vs güzellemesi yapması sinir ediyor. Beni düşünmüyor. Hem merak etmeyin arabayı da ben alacağım birkaç aya.E konu sahibi binsin taksiye sevgilisinin yanına giderken, olmuyor mu öyle? İlla erkeğin mi ödemesi lazım taksi parasını? O zaman mı değerli oluyorsunuz?
Araba fiyatlarından haberiniz var mı? Adam birikimini size şöför olmak için arabaya harcayacak değil başka planları vardır. Helede şu dönem trafiğinde adam metro vs kullanarak en iyisini yapıyor. Sizi pek alakadar etmez kısacaSiz herhalde 30lu yaşlarda tanışmamışsınızdır. O yüzden sizinki normal.
Hanfendi neden erkeğin parasını yiyen kadın gözüyle bakıyorsunuz bana. Bunu mu dedim ben. Değil erkek parası yemek soyulmuşumdur bu vakte kadar. Arabasınu üzerime mi yapacak sanki? Sadece parasj olduğu halde rahatlık ve konfor yerine otobüs metro vs güzellemesi yapması sinir ediyor. Beni düşünmüyor. Hem merak etmeyin arabayı da ben alacağım birkaç aya.
Yoo, kıymetle alakası yok ki bunun. Kendi kiymetini bilmesiyle alakalı. Bu konuda konu sahibinin zaten arabası varmış ve bir daha alacakmış, adamda o arabayla gezme planları yapıyor. Adam bildiğin pinti.E konu sahibi binsin taksiye sevgilisinin yanına giderken, olmuyor mu öyle? İlla erkeğin mi ödemesi lazım taksi parasını? O zaman mı değerli oluyorsunuz?
Ben araba al diye baskı yapmıyorum yahu anlamadınız. Böyle düşünüyorum onun bu rahatlığı beni sinir ediyor. Daha 3 4 ay olmuş nasıl diyeyim zaten. Söyleme vurulmuş bir şey yok burada içimi dökmek istedim
Gratise vermişsin o yüzden almamışlar seni arabaylaVay anasını ben hiç piremses gibi hissetmeden evlendim. Eşimin hiç arabası olmadı , hatta kullanmayı bilmiyordu ,ben öğrettim. Evden alınmadım, eve bırakılmadım, boşa gitti yaptığım bütün bakımlar kuaföre verdiğim paralar. Gratise verdiğim onca para gitti gittiii, veleyleey
30 yaşında tanıştım eşimle. arabası yoktu araba alacak parası bankada vardı. Hiç araba al demedim. Çünkü adamın kafasında almak istediği arabanın modeli vs vardı ve araba alması beni ilgilendirmezdi. bir gün dedi ben araba aldım. a hayırlı olsun dedim. Hiç adamın hesabını yapmadım. Sizin düşünceniz gerçekten çok ayıpSiz herhalde 30lu yaşlarda tanışmamışsınızdır. O yüzden sizinki normal.
Arabam var, otobüs metro güzellemesi yapıyorum. Pandemi öncesi arabayı kapının önünde bırakır otobüse metroya biner giderdim her yere. Çünkü hem daha kolay hem daha ucuz. Benzin olmuş 7 lira, ben otobüse veriyorum 1.5 lira. Park yeri arama derdi yok, ücretli park yerine para vermek yok, trafik derdi yok. Aynı zamanda doğayı da koruyorum tek başıma bineceğim arabayla bir sürü zehirli gaz salmıyorum ortalığa.Hanfendi neden erkeğin parasını yiyen kadın gözüyle bakıyorsunuz bana. Bunu mu dedim ben. Değil erkek parası yemek soyulmuşumdur bu vakte kadar. Arabasınu üzerime mi yapacak sanki? Sadece parasj olduğu halde rahatlık ve konfor yerine otobüs metro vs güzellemesi yapması sinir ediyor. Beni düşünmüyor. Hem merak etmeyin arabayı da ben alacağım birkaç aya.
Taksiye de mi binmiyorsunuzHanfendi neden erkeğin parasını yiyen kadın gözüyle bakıyorsunuz bana. Bunu mu dedim ben. Değil erkek parası yemek soyulmuşumdur bu vakte kadar. Arabasınu üzerime mi yapacak sanki? Sadece parasj olduğu halde rahatlık ve konfor yerine otobüs metro vs güzellemesi yapması sinir ediyor. Beni düşünmüyor. Hem merak etmeyin arabayı da ben alacağım birkaç aya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?