işsizlik bitirdi beni

bana yazı dersi vermeye kalkamazsın..
haddin değil....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sinirlendım okudugumda..nasıl duzgunce yazabılırım soyle...!
sen gıt partta 3 kurusa calıs..
kopeklık yapmaya devam et buyuklerıne staj stajj aq bu ne boyle......
konuyu acan arkadasım da tepkı gostermıs yazdıgına..
tabıı kı o benım kadar fevrı olmadı..ben saygı gosteremem...!
senın gıbı daha rüşdünü eline almamıs bır genç(!) ile konusamayacagım....
sımdı sevıye meselesıne gel hadı...ayyyy gecekırpık agzın bozuk falan de...!
sen hele bı mezun ol...eşit olalım ondan sonra....
senın gıbı bı dunya planı olan ınsanlarla catısıyorum sureklı cunku...
bır ınsanın A yada B planı olur..
Sen bır ordan sallamıssın bır burdan...
sen gıt calıs part part...
sakın ama sakın cevap yazma...yoksa gorursun neler olacagını...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kızlar hayırdırr??? Tartışmalar kavgalar çıksın diye açılmadı bu topic lütfen biraz daha dikkatli ve anlayışlı olabilir miyizzz????

O akıl verenler de bir alem zaten. Şuraya baksana buraya baksana...Sağol walla çok yardımcı oldun

haklısın canım..
akıl veren cok evet...
hele de burada bıle şunu yap,bunu yap dıye klavye artistliği yapanlar eminim ki kendılerını ezdırıyorlar ve asla hıcbırseye de sahıp degıller..

okuyup işsiz kalanın derdinden yine okuyup işsiz kalan anlıyor galiba bide bu sıkıntıyı bir tek biz çekmiyoruz ki annelerimiz babalarımız eşlerimiz kardeşlerimizde bizimle birlikte üzülüyorlar.. kıyamam babama her memur alımında kızım bak bu sefer çok alım olcak kesin yerleşirsin diyo amma nafile.. artık girdiğim sınavları başvurduğum yerleri babamlara söylemiyorum çünkü her seferinde benden çok umutlanıyorlar ve üzülüyorlar... serbest muhasebeci mali müş. stajı başlatma sınavını kazandım tamam kızım bak ruhsatı alırsan oo senden iyisi yok herkes seni kaparlar.. yok öyle bişey hepsi hikaye diyemiyorum üzülürler.. offff yaaa çok üzüldüm yine

Cnm evet kpss olmasın demiyorum ben de ama hakkıyla olsun ve herkesin bölümüne göre olsun. Hadi ben kendimi es geçtim bir beden eğitimi mezunu öğretmen adayını seçmek için o insanın yeteneğine bakmak gerekmez mi öncelikle? Yoksa o da herkes gibi matematik vs. yaparak mı kazanmalı öğretmenliği? Umarım bir gün düzen bizim düşüncelerimize göre değişir (ki hiç umudum yok)

Kızlar hayırdırr??? Tartışmalar kavgalar çıksın diye açılmadı bu topic lütfen biraz daha dikkatli ve anlayışlı olabilir miyizzz????

...
o kişi hariç herkesten özür dilerim...
fakat daha okulunu bıle bıtırmemıs bır bırey cıkıp ahkam kesmıyor mu, ifrit oluyorummm..

evet sınavın krıterlerı daha farklı olmalı brans ögretmenlıklerınde özellıkle bu fıkrıne katılıyorum ...

kpssyi gereksiz bulmuyorum ben de ama ne derece doğru kişiyi seçiyor ve ne derece güvenilir düşünmek lazım bence. beni eğer ingilizceden sınav yapmış olsalar sözlü ya da yazılı hiç farketmez ben atanmıştım çoktan.bir ingilizce öğretmenini matematik tarih coğrafyayla sınamak ne derece mantık lı bunu da düşünün bence....

Son düzenleme:

evet herkes öğretmen,doktor,mühendis olmamalı ama kimse işsiz de kalmamalı bir de bunları ölçen sınav kpss olmamalı çünkü insanların kişiliği ,karakteri de çok önemli özellikle öğretmenlikte..çocukları onlara emanet edeceğimize göre itina ile seçilmeleri gerek ama torpil herşeye giriyor..

ıyı aksamlar kızlar bende aynı dertten muzdaribim unıv mezunuyum 4 sene fızık okudum ama dersaneye gıttım 1 yıl para vermedılar stajyer calıstım
gecen gun teyzemın kızı ızın almıs calıstıgı yerden bıze gelmıs oturuyor yaa kız dert yanıyor işinden
tranbzonda çevık kuvvette calısıyor polis kız
ay haftada 6 gun calısıyorum bılmem ne dıyor talibi o kadar cokkı anlatamam
sırf bızım ust kattakı kadın astsubay oglu ıcın sorup duruyor yanı kız bı baksa yetecek
üstünü basını görsen zaten o biçimmm hep marka
neyse ne kadar maas alıyorsun dedım 2 mılyar 100 fılan demezmı
sinirlerim zıpladııııııııı

tabi ki siz de haklısınız ama birşeyler degısmıyorsa şartları zorlamak gerekıyor ..

tabi ki siz de haklısınız ama birşeyler degısmıyorsa şartları zorlamak gerekıyor ..

şartları zorlamadığımı nerden biliyorsunuz... ha eğer oturup ders çalışmak değil de soruları kolay yoldan ele geçirmekden bahsediyorsanız şartları zorlamak derken valla bize gelene kadar çooookk kişi var...

ve kpss gibi bir sınavı savunanları anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten...

oyle bır seyden bahsettıgımı nereden anladınız ki ben de onu çözemedım tabi sınavda da bu anlayışla soruları çözüyorsanız sonuç malum ..tövbe tövbe ..sonucta bu sınava sızınle aynı bölüm okumus ınsanlar gırıyor degıl mı atananlar da oyle ..eger bırılerı basarmıssa matematık yapmayı çalışarak sız de basarırsınız ..sıstem bu bana matematık soruyorlar o yuzden kazanamıyorum oldu sıstem pat dıye degısmıyorsa daha fazla çalışalım demek ıstemıstım ama sanırım açık açık yazmak gerekıyordu neyse arkadaslar ben de bu yollardan geçmiş biri olarak fikir vermek istedim

kpss süreci çok stresli gerçekten. ben de kaç tane sınavdan derece yapmama rağmen mülakatlardan elendim. sonra bi tanesi denk geldi. başladım çok şükür devlet memuruyum ama çok uğraştım çok çalıştım. stresli günler geçirdim. işsiz kalmadım sadece üniv mezun olduktan sonra 3-4 ay sınavlara girdim ama gelin bana sorun o 4 ay nasıl geçti. allah herkesin rızkını versin, emeklerinin karşılığını alırsınız umarım.

bana ne kadar çalışmam gerektiğini söyleyecek kişi siz değilsiniz.. matematiğimin nasıl olduğunu kaç puan aldığımı da bilmiyorsunuz..önemli olan hayat şartlarıma uygun yere atanabilmem..gerçekten sağolun siz söylemeseniz çok çalışmam gerektiğini hiçbir zaman anlayamayacaktım, ama siz yine de engin fikirlerinizi kendinize saklayın. iyi akşamlar....

burası serbest bı platform düşüncelerimi açıklama hususunda izine ihtiyacım yok sanırım ya da ben öyle biliyormusum demek ki ..

ben matematık profösörü tabi ki degılım yapıyorsanız sorun yok gerçeklerden bahsettım böyle saldırmaya gerek yoktu

kpss bir gerçek çalışırsak yaparız yapamıyorsak yeterınce çalışmamışız demektır dahası gerekıyor demektır benım anlayısımda en azından böyle sizinkinde degılse sorun yok ben sadece hiiiç aklıma dahi gelmeyen kolay yoldan sınav kazanma olayından bahsettıgımı düşünmenize şaşırmıştım olabiliyor demekki böyle hadiseler

tatsızlık çıksın istemedim sadece kpss hassas olduğum bir konu ama bu şartlarda çalışanın da hakkını alamadığı bir sınav. birçok tanıdığım var yeterince çalışmış hatta haddinden fazla çalışmış ama hala atanamadılar neden demekki çok çalışmak da yetmiyor. bu benim anlayışım değil gerçekler bu malesef...sizin yeterli bilginiz yok sınavla ilgili sanırım o yüzden yorumlarınızı kendinize saklayın dedim, yoksa burası tabiki özgür bir platform...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…