- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi tourmaline
-
Yazımı iyi dileklerimle başlatıp yine iyi dileklerimle sonuçlandırmıştım ama sanırım cidden sinirlerin çok bozuk bu kadar düşmanca cümleler kurabildiğine göre. Benim anlatım şeklime laf etmişsin ama kendi yazdığın paragrafı bir kez daha okursan yazdığın cümlelerden düzgün bir anlam çıkartılamadığını da görürsün. Araya sesli harfleri bile koymamışsın yazını yazarken, birçok anlatım hatası yapmışsın ve benim anlatım şeklime de laf etmişsin, çok komiksin =)) Tek bir yazımı okuyarak eğitimim, tecrübem ve hatta kişiliğim hakkında bu kadar hakaretamiz yorumlar yapıyorsun çok çirkin! Yazdıklarım sana mantıklı gelmeyebilir, yanlış bilgi içerdiğini düşünebilirsin ama bunu bile söylemenin bir adabı vardır! Staj sadece üniversite ikinci ya da üçüncü sınıfta yapılacak diye birşey mi var? Ben son sınıftayım ve staj yapıyorum bak sen Allahın işine... Daha önce yazan arkadaşlardan bazıları hiç staj tecrübeleri olmadığını belirtmişler. Sen staj yaptıysan eğer yazdıklarımı neden üzerine alınıyorsun? Senin bahsettiğin staj kısa dönem staj. Staj alınan yerler diye bahsettiğin kısım orası. Bir ay üç ay gibi kısa süeler... Benim bahsettiğim uzun dönem staj. Altı aydan bir yıla kadar... Bazen ücretli bazen de ücretsiz yapılıyor. Nitekim benim staj yaptığım şirkette mezun kişiler var stajyer diye geçiyorlar bak sen şu işe =)) Online insan kaynakları portallarını biraz daha dikkatli incelersen firmaların yeni mezun "stajyer" aradıklarını da görürsün. İş tecrübesi dediğin şey uzun dönem stajla da kazanılabiliyor ve bazen staj yaptığın yerde kadrolu olarak devam etme şansın da oluyor. Sadece senin yorumunu gördüm kendi yorumumdan sonra ve insanların bu forumda ne kadar saldırgan olabildiklerini bir kez daha hatırladım. Bunları yazıp konudan çıkıyorum, herkese iyi şanslar... Bazı kişilerin sadece başkalarına hakaret etmeye ihtiyacı var rahatlamak için anladığım kadarıyla... Önce öfke kontrolü yapmayı öğrenmek gerek, ağzından çıkanları kulağın duymamış yazarken resmen. Herneyse, sanırım cidden sinirlerin bozuk, senin düşmanca cümlelerine karşılık ben sana yine iyi şanslar diliyorum. Umarım en yakın zamanda istediğin gibi bir iş bulursun.
O akıl verenler de bir alem zaten. Şuraya baksana buraya baksana...Sağol walla çok yardımcı oldun
Arkadaslar Allah yardımcınız olsun
maalesef artık hiçbir şey kolayda degıl özel sektor dusunmuyorsanız bir sene olmadı ıkı sene oturup deli gibi ders çalışmak gerekıyor bazı bölumler için tabi..bır de basta unıversıte okurken doğru bölümlerde okumak avantaj ..her alanda sınava gırılebılen bölümler var biraz ülkenın sartlarını degerlendırerek hareket etmek lazım dıye dusnuyorum .akademık karıyer super bır sey eger aıle destegı de varsa ılerlenebılır ..
ayrıca ben kpss yı cok gereklı buluyorum kızanlar olabılır ama ögretmenlık gıbı çok kıymetlı meslegı her önune gelen yapmamalı yanlış anlasılmasın sözm meclisten dışarı ha sınavın krıterı yeterlı mı tabı degıl ama artık özel üniveriteleri de dusundugumuz zaman her önune gelen tatılı var maası var dıye ögretmenlık yazıyor ..ben kendı alanımda da avukatlık sınavı getırılmesı taraftarıyım her mesleği onu hak edenler yapmalı yani gunumuzde de 4 yıllık fakulte bıtırmek hak etmeye yetmıyor maalesef
Kızlar hayırdırr??? Tartışmalar kavgalar çıksın diye açılmadı bu topic lütfen biraz daha dikkatli ve anlayışlı olabilir miyizzz????
Cnm evet kpss olmasın demiyorum ben de ama hakkıyla olsun ve herkesin bölümüne göre olsun. Hadi ben kendimi es geçtim bir beden eğitimi mezunu öğretmen adayını seçmek için o insanın yeteneğine bakmak gerekmez mi öncelikle? Yoksa o da herkes gibi matematik vs. yaparak mı kazanmalı öğretmenliği? Umarım bir gün düzen bizim düşüncelerimize göre değişir (ki hiç umudum yok)
kpssyi gereksiz bulmuyorum ben de ama ne derece doğru kişiyi seçiyor ve ne derece güvenilir düşünmek lazım bence. beni eğer ingilizceden sınav yapmış olsalar sözlü ya da yazılı hiç farketmez ben atanmıştım çoktan.bir ingilizce öğretmenini matematik tarih coğrafyayla sınamak ne derece mantık lı bunu da düşünün bence....Arkadaslar Allah yardımcınız olsun
maalesef artık hiçbir şey kolayda degıl özel sektor dusunmuyorsanız bir sene olmadı ıkı sene oturup deli gibi ders çalışmak gerekıyor bazı bölumler için tabi..bır de basta unıversıte okurken doğru bölümlerde okumak avantaj ..her alanda sınava gırılebılen bölümler var biraz ülkenın sartlarını degerlendırerek hareket etmek lazım dıye dusnuyorum .akademık karıyer super bır sey eger aıle destegı de varsa ılerlenebılır ..
ayrıca ben kpss yı cok gereklı buluyorum kızanlar olabılır ama ögretmenlık gıbı çok kıymetlı meslegı her önune gelen yapmamalı yanlış anlasılmasın sözm meclisten dışarı ha sınavın krıterı yeterlı mı tabı degıl ama artık özel üniveriteleri de dusundugumuz zaman her önune gelen tatılı var maası var dıye ögretmenlık yazıyor ..ben kendı alanımda da avukatlık sınavı getırılmesı taraftarıyım her mesleği onu hak edenler yapmalı yani gunumuzde de 4 yıllık fakulte bıtırmek hak etmeye yetmıyor maalesef
kpssyi gereksiz bulmuyorum ben de ama ne derece doğru kişiyi seçiyor ve ne derece güvenilir düşünmek lazım bence. beni eğer ingilizceden sınav yapmış olsalar sözlü ya da yazılı hiç farketmez ben atanmıştım çoktan.bir ingilizce öğretmenini matematik tarih coğrafyayla sınamak ne derece mantık lı bunu da düşünün bence....
kpssyi gereksiz bulmuyorum ben de ama ne derece doğru kişiyi seçiyor ve ne derece güvenilir düşünmek lazım bence. beni eğer ingilizceden sınav yapmış olsalar sözlü ya da yazılı hiç farketmez ben atanmıştım çoktan.bir ingilizce öğretmenini matematik tarih coğrafyayla sınamak ne derece mantık lı bunu da düşünün bence....
tabi ki siz de haklısınız ama birşeyler degısmıyorsa şartları zorlamak gerekıyor ..
evet herkes öğretmen,doktor,mühendis olmamalı ama kimse işsiz de kalmamalı bir de bunları ölçen sınav kpss olmamalı çünkü insanların kişiliği ,karakteri de çok önemli özellikle öğretmenlikte..çocukları onlara emanet edeceğimize göre itina ile seçilmeleri gerek ama torpil herşeye giriyor..
şartları zorlamadığımı nerden biliyorsunuz... ha eğer oturup ders çalışmak değil de soruları kolay yoldan ele geçirmekden bahsediyorsanız şartları zorlamak derken valla bize gelene kadar çooookk kişi var...
ve kpss gibi bir sınavı savunanları anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten...
oyle bır seyden bahsettıgımı nereden anladınız ki ben de onu çözemedım tabi sınavda da bu anlayışla soruları çözüyorsanız sonuç malum ..tövbe tövbe ..sonucta bu sınava sızınle aynı bölüm okumus ınsanlar gırıyor degıl mı atananlar da oyle ..eger bırılerı basarmıssa matematık yapmayı çalışarak sız de basarırsınız ..sıstem bu bana matematık soruyorlar o yuzden kazanamıyorum oldu sıstem pat dıye degısmıyorsa daha fazla çalışalım demek ıstemıstım ama sanırım açık açık yazmak gerekıyordu neyse arkadaslar ben de bu yollardan geçmiş biri olarak fikir vermek istedim
kpss bizim gibi işsizleri oyalamak için konulmuş bir sınav
ona hazırlanarak kendimizi oyalıyoruz..çünkü büyükler öyle istiyor..anladınız siz..
burası serbest bı platform düşüncelerimi açıklama hususunda izine ihtiyacım yok sanırım ya da ben öyle biliyormusum demek ki ..
ben matematık profösörü tabi ki degılım yapıyorsanız sorun yok gerçeklerden bahsettım böyle saldırmaya gerek yoktu
kpss bir gerçek çalışırsak yaparız yapamıyorsak yeterınce çalışmamışız demektır dahası gerekıyor demektır benım anlayısımda en azından böyle sizinkinde degılse sorun yok ben sadece hiiiç aklıma dahi gelmeyen kolay yoldan sınav kazanma olayından bahsettıgımı düşünmenize şaşırmıştım olabiliyor demekki böyle hadiseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?