- 5 Mart 2017
- 198
- 203
- 23
- 32
- Konu Sahibi asdasdasdasfas
-
Wvet tabi ki de şikayet et.
KPSS ye gir en garanti iş orada
Sonrada yüksek lisans yaparsın.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu kan emicileri. Helal olmasın cidden o paralar onlara, resmen hak yiyorlar, emek sömürüyorlar. Bir önerim yok maalesef her yer böyle çünkü biliyorum.
Şikayet edersin de ispat edemezsin.
O zamana kadar devamlı başvuru yap , tanıdıklarım varsa onlara söyle , yüksek lisansa basvur , eğer hiçbşy olmazsa da Alanın dışı bir işte part time çalışırsın Eylül'de kadar falan sonrasında da KPSS için kursa gidersin.Kpss bizim alanın 2020'de. Çok teşekkürler yorum için.
Ne yazık ki birbirinden leş iş ortamları ve insanlar var hayatta. Şikayet edebilirsiniz elbette, ama elinizde kanıt yok, sadece söz var. Orada çalışan insanların şikayet etmesi lazım asıl. Sizin şikayetinizden pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum. İş konusunda anlaşamadık, iftira atıyor bile diyebilirler. O yüzden net kanıtlar lazım bence bu gibi şikayet durumlarında.
İş aramayı bıraktım diyorsunuz, devam edin, karşınıza burası çıktıysa başka yer de çıkar, umutsuzluğa kapılmayın hemen.
O da var elbette ama yaptıklarının bi yaptırımı olmalı.
SGK iş verenler servisini arayın..
denetim baskını yapsınlar..
siz de şahitlik edin..
bulabilirsen oradan bir kaç kişiyi de konuşturun..
kesinlikle şikayet etmelisin ki ibret olsun gerçekten..
sessiz kalındıkça sömürmeleri kaçınılmaz oluyor.
Bu ilk duyduğumda tahmin ettiğim bişeydi, ve ne yazıkki işverene birazda olsa hak veriyorum maliyetler çok yükseldi piyasada tık yok ve daha acısı sizden başka birsürü insan bayıla bayıla sigorta + 1700 lirayı kabul eder.
Denemeye devam edin inşallah iyi bir yer bulursunuz
Umarim, teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?