Işsizlik ve yaşadığım şey

Gerçekten lanet olsun böyle sisteme.

Aynı şeyleri yaşamışız, aynı bölüm mezunuyuz. Emek sömürüsünün daha fazla olduğu bir alan var mıdır acaba? En iyisi kendi ruh sağlığımızı korumaya çalışmak.

Deneyiminiz yoksa asgari ucretle baslamaniz normal.Lakin 3 yillik bir elemanin o maasi almasi ve üstünü sizden istemeleri cok cok yanliş.Devlet işverenlere sgklı personel icin birçok indirim imkanı sunmakta ama bazi işverenler doymuyorda doymuyor.2020 lira alan bir insanın 300 kusur lirasına el koymak istemesi de neyin nesi.Ispat edebilirsen sikayet etmelisin.Ben hicbir zaman asgari ucret altinda baslamadım haklarınızı bilin.

Kesinlikle şikayet et. Benim de başıma böyle bir olay gelmişti iskur üzerinden girmiştim ve Şikayet ettim. İşe de yaradi. Böyle aç gözlü insanlarin yanina birakmayin lutfen.

Bence de şikayet edin...Ama moralinizi asla bozmayın bölümünüz iyi bir bölüm çünkü...elbet güzel bir kapı açılır...yeni mezunları kullanmaya çalışan çok firma var...ne de olsa tecrübesiz diye düşünüyorlar herhalde saçmalık iste...ayrıca şaşırmayın ben ve birkaç arkadaşım da deneyimli olmamıza rağmen is görüşmelerinde asgari ücret teklifi ile karşılaştık...kpss ye hazırlamanızı da ayrıca oneririm

Bimer,cimer neresi varsa.şikayet edin.
Çünkü insanları kendileri daha çok kazansı diye sömürüyorlar.
Bunlar kendi ülkesinin haini aç zenginleri

Elbette asgari ücrete lafim yok. Yaptıkları şey çok moral bozucu 1700 liranın istemek. Aç gözlülük.bu resmen kan emicilik.

Teşekkür ederim

Asgari ucretin altini onermek de vermek de yasadisi.
Bence 1 ay calis, parani al ama ustunu falan verme sakin. Isterlerse de asgari ucretin altini vermek yasadisi, SGKya sikayet ederim de. Kovarlarsa da kovsunlar, milleti kaziklamanin kolay olmadigini anlarlar. Her durumda SGKya sikayeti patlat derim.

Orda çalışmayacak olsam sizin yerinizde de olsam sikayet ederdim. Kimse kusura bakmasın yok işsizlik yok bilmem ne. Biz bu okulları okuyana kadar anamız ağlıyor yahu. Hrm maddi hem manevi emek veriyoruz. Kan emicilik bu resmen bir yerde çaycılık yapsan yine bu maaşı alırsın zaten hatır tamam kendi alanında ilerlemek istiyorsun ama söyledikleri şey çok ters bir durum ki en azından 2000 lira olsaydı iyidi.

Bir de ne kpssi arkadaslar hala kpssden umut beklıyor musunuz ya.

Pess dogrusu,her seferinde artik duydugum seylere sasirmiyacagim diyorum ama saskinlik icerisindeyim.
Bu kadarinada gercekten pes dogrusu demekki bunlar bu isi baska elemanlarada yapiyor ve caresiz insanlar seslerini cikaramiyor.
Haram zikkim olsun insanlarin alin teriyle kazandigi 3-5 kurusta gözü olanlara.

Yemin ederim evin dibinde a101 var oraya başvursam en azından asgari ücret verirler. Çok moralim bozuldu.

İnsanin hayalleriyle oynuyorlar yemin ederim allahlarından bulsunlar.

Ben olsam bir ay çalışır o sırada iş aramaya devam ederim. Asgari ücretimi alınca da tüyerim En azından biraz param olmuş olur Sonrada şikayet ederim paramı geri istediler diye.

Ay kendimden tiksindim.

Ben olsam bir ay çalışır o sırada iş aramaya devam ederim. Asgari ücretimi alınca da tüyerim En azından biraz param olmuş olur Sonrada şikayet ederim paramı geri istediler diye.

Ay kendimden tiksindim.

Kuzucum biraz kafam çalışsa yaparım ama biri bana ters yaptığı an herşeyi sıfırlayan garip bi cinsim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…