Işsizlik

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhaba Güzel Kadınlar,

O kadar bunaldım ki. Üyelik açıp sizinle dertleşmek istedim.

Geçen hafta çok istediğim bir firma ile mülakat geçirdim.
İlk mülakatım 3 saat sürdü (belki inanmayacaksınız ama gerçekten 3 saat sürdü).

Ilk etapta ingilizce testi.
Sonra IK ile görüştük, hem türkçe hem ingilizce.
Ik profile uygun olduğumu söyledi bu yüzden aynı gün, müdür ve takım lideri ile görüştüm.
Görüşmemiz inanılmaz uzun sürdü ve görüşmenin sonunda, " sen aradığımız kişi sin, seninle çalışmak istiyoruz " dediler. Pazartesi gel ve maaş vs.. konuları konuşalım dediler.

Pazartesi günü gittim. Yine takım lideri ve bu sefer şirket sahibi vardı.

Ikinci görüşmem de 1 buçuk saat sürdü, ilk i gibi buda baya uzun sürdü. Maaş konusunda vs... anlaştık ama ... :

Ama bu sefer biz sana bugün geri dönüş yapacağız dediler, ama yapmadılar :(

3 gün geçti ve üstelik ben 3 gündür mail yazıyorum ama mail lerime de geri dönüş yapmadılar.

2 tane takım liderine yazdım,
2 tane ik ya.

Anlamıyorum neden böyle.
Olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız çok memnun olacağımı da belirtim üstelik ama yok.

Sanki imkansızı istiyoruz.
Şu ölümlü dünyada neden bu kadar vicdansız davranıyorlar.

Zaten işsizlik almış başını gidiyor.
Çok umutsuzum.

Teşekkürler okuduğunuz için.
Dertleşmek istedim :(

Yanlış anlamayın ama neden sürekli mail attınız. Eğer olumlu gördüyseler mutlaka ararlar. Anlattığınız durumda da bir olumsuzluk yok. Kimi zaman bir ay bekleyenler bile var sabırlı olun.
Ben de issizim ne kadar can sıkıcı bir süreç olduğunu biliyorum. Biraz fazla darlamışsınız sanki üç gün için. Dilerim olur. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yanlış anlamayın ama neden sürekli mail attınız. Eğer olumlu gördüyseler mutlaka ararlar. Anlattığınız durumda da bir olumsuzluk yok. Kimi zaman bir ay bekleyenler bile var sabırlı olun.
Ben de issizim ne kadar can sıkıcı bir süreç olduğunu biliyorum. Biraz fazla darlamışsınız sanki üç gün için. Dilerim olur. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu firma da çalışmak çok ama çok istiyorum. Bu yüzden stress yapıyorum. Elimden kaçırmak istemiyorum. :(

iş yerine gidin..
sizin profesyonellikten anladıgınız bu mu? çalışanlarınızdan her işi zamanında yapmasını beklersiniz ama sizin dediginiz zamanda aramaya bile tenezzül etmiyorsunuz, ben de sizi kurumsal sanmıştım. De ve çık...

Bu firma da çalışmak çok ama çok istiyorum. Bu yüzden stress yapıyorum. Elimden kaçırmak istemiyorum. :KK43:
Maaş konusunda dahi anlaştıysanız muhtemelen olur bu iş. Yetkin birisiniz demek ki bu iş için. Peki referansınız var mıydı? Eğer aniden anlaşmadan vazgeçerlerse referansı olan birine öncelik veriyorlar maalesef.
İnşallah bu iş sizin olur :)

Maaş konusunda dahi anlaştıysanız muhtemelen olur bu iş. Yetkin birisiniz demek ki bu iş için. Peki referansınız var mıydı? Eğer aniden anlaşmadan vazgeçerlerse referansı olan birine öncelik veriyorlar maalesef.
İnşallah bu iş sizin olur :)

Evet referans verdim. Inşallah :(.
Etmediğim dua kalmadı zaten.

iş yerine gidin..
sizin profesyonellikten anladıgınız bu mu? çalışanlarınızdan her işi zamanında yapmasını beklersiniz ama sizin dediginiz zamanda aramaya bile tenezzül etmiyorsunuz, ben de sizi kurumsal sanmıştım. De ve çık...

o kurumsal şirketlerde her vakit hersey zamanında olmuyor kı sekerim
çok kurumsal yerlerde çalıştım 2 günde alım gerçekleştirmiyorlar

Merhaba Güzel Kadınlar,

O kadar bunaldım ki. Üyelik açıp sizinle dertleşmek istedim.

Geçen hafta çok istediğim bir firma ile mülakat geçirdim.
İlk mülakatım 3 saat sürdü (belki inanmayacaksınız ama gerçekten 3 saat sürdü).

Ilk etapta ingilizce testi.
Sonra IK ile görüştük, hem türkçe hem ingilizce.
Ik profile uygun olduğumu söyledi bu yüzden aynı gün, müdür ve takım lideri ile görüştüm.
Görüşmemiz inanılmaz uzun sürdü ve görüşmenin sonunda, " sen aradığımız kişi sin, seninle çalışmak istiyoruz " dediler. Pazartesi gel ve maaş vs.. konuları konuşalım dediler.

Pazartesi günü gittim. Yine takım lideri ve bu sefer şirket sahibi vardı.

Ikinci görüşmem de 1 buçuk saat sürdü, ilk i gibi buda baya uzun sürdü. Maaş konusunda vs... anlaştık ama ... :

Ama bu sefer biz sana bugün geri dönüş yapacağız dediler, ama yapmadılar :KK43:

3 gün geçti ve üstelik ben 3 gündür mail yazıyorum ama mail lerime de geri dönüş yapmadılar.

2 tane takım liderine yazdım,
2 tane ik ya.

Anlamıyorum neden böyle.
Olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparsanız çok memnun olacağımı da belirtim üstelik ama yok.

Sanki imkansızı istiyoruz.
Şu ölümlü dünyada neden bu kadar vicdansız davranıyorlar.

Zaten işsizlik almış başını gidiyor.
Çok umutsuzum.

Teşekkürler okuduğunuz için.
Dertleşmek istedim :KK43:
Allah yardimciniz olsun
Maalesef ki su zananda issizlik almis basini gitmis birakin istediginiz gibi ni is sahibi olmayi siradan bi ise girmek bile oyle zotlasti ki tuhafiye market gibi dukkanlarin kapisinda bile tecrubeli eleman alinacaktir yaziyor

Herkes tecrubeli ariyorda bi Allahin kuluda demiyor mu bu tecrubesizler uzayda mi tecrube edinsinler

bikaç ay öncesine kadar ben de iş arıyordum,
yarın gün içinde döneceğiz diyip 1 ay sonra arayıp pazartesi gelin başlayın diyen firma oldu,
biri de 2 hafta sonra olumlu dönüş yaptı hem de türkiyenin en köklü kurumsal şirketlerinden biri...
adamların ik süreçleri yavaş işleyebiliyor, biraz daha bekleyin.

Aynı şeyi ben de yaşadım,yurtdışı merkezli bir firma olduğu olduğu için genel merkeze şikayet ettim,paşa paşa arayıp özür dilediler.Ama özür insanı tatmin etmiyor biliyorum,zaman ayırıyorsun,umutlanıyorsun,bir anda cevaplar kesiliyor..
Hayırlısı olur umarım.

Back
X