ISSIZZligim geçmek bilmez bir YARA..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar. .
konum her zaman ki konum..
ISSIZZ ve YALNIZIM...
kimsesizlik içimde büyük bi yara...
3 yıl önce sevdiğim adamla evlendim farklı B8 ülkeye geldim...
ama 3 yıl geçmesine rağmen hala alışamadım...eşim çok iyi anlayışlı bi insan. .ama oda artık yıldı benim aglamalarimdan..soylemese bile ben hissedebiliyorum bunu...
3 yıl için de bikaç kişiyle tanisdim ama kimseyle samimi olamadım..burda herkesin bi çevresi ailesi var. ..kimsenin bana ihtiyacı yok...Bu arada çalışıyorum ama yinede evde yalnız kaldimmi duvarlar üstüme üstüme geliyor...
sürekli içimden ağlamak geliyor...yüzüm gülmüyor. ..Oysa biz kavusacagimiz günü çok beklemisdik..
simdi herseyimiz düzeldi allaha şükür...en sıfırdan başladık hayata. .her şeyimiz var ...ama iç huzurum yok. ..neden neden...anlayamıyorum. .ben ailem tarafından hep el bebek gül bebek buyutuldum...eşime kalsa diyorki sana evlilik sorumluluğu ve yabancı bi ülkede olman ağır geldi...ben ne zaman mutlu bi kadın olacağımmmm...
Henüz çocuğumuz yok...eşime kalsa birazda kendimi yalnız hissetmeme sebeb olan şey buymuş. .. uzun oldu hakkınızı helal edin...içimi dökmek istedim...anlatacağım ve beni anlayacak kimsem yok...
benim durumumda olan varmı. ..ve bu durumu nasıl Aştınızz..???
ne kadar zamanda alisir insan yabancı bi ülkeye...?? ne yapmam lazimmm. ..

Ya biraz da kendiniz icinizde büyütüyor olabilir misiniz? 3 yil az değil herkes her duruma alısabilir 3 yılda. Ölümün bile acısı hafifiyor 3 yıla. Sizin durumunuz daha çabuk aşılmalıydı. Kendinize uğraşlar bulun, herhangi bi resim muzik yeteneginiz olan bir sey olsun. Ve kimseyle yakin olmak zorunda degilsiniz kocaniz var. Olmazsa onun arkadaslariyla ailecek görüşün kocanizla beraber gezin ve ben sıkılıyorum demeyin. Sıkılmıyorsunuz aslinda kendinizi sıkılmaya zorluyorsunuz.

kitap falan okuyun eşinizle çıkın gezin pozitif olun bence. böyle düşünerek kendi kendinizi yer bitirirsiniz. Allah korusun evliliğiniz de zarar görür. dertsiz başa dert almayın :KK16::KK51:

Ya biraz da kendiniz icinizde büyütüyor olabilir misiniz? 3 yil az değil herkes her duruma alısabilir 3 yılda. Ölümün bile acısı hafifiyor 3 yıla. Sizin durumunuz daha çabuk aşılmalıydı. Kendinize uğraşlar bulun, herhangi bi resim muzik yeteneginiz olan bir sey olsun. Ve kimseyle yakin olmak zorunda degilsiniz kocaniz var. Olmazsa onun arkadaslariyla ailecek görüşün kocanizla beraber gezin ve ben sıkılıyorum demeyin. Sıkılmıyorsunuz aslinda kendinizi sıkılmaya zorluyorsunuz.

haklısınız aslında çevremde bi kaç kişiden de duydum. .. insanlar keşke ben senin yerinde olsam diyor. ..herseyim mükemmel allaha şükür...ama neden böyleyim anlayamıyorum...hiç bişey den zevk almıyorum artık...gerci baba evime gittimmi bi an önce evime dönmek istiyorum...alisamasam donmekte istemem aslında...duygularım karma karışık...

Pardon ama siz boşanmadınız mı?

Back
X