İştahıma dur diyemiyorummm

keciboynuzu kemir,bikac hurma at agzin..bak bakalim sonra canin yemek istiyor mu..

Allah aşkına 49-50 diyosun yaa ben de 80-90 bekliyom töbe yarebbim.
Ben 72 kg ile girdim gelinliğe noolmuş ki kilodur alırsın verirsin

Beyaz leblebi ye. KabiZliklik icin lipton form cay ic tuvalet garantili :) Su bolic ayrica kahvaltida yumurta ye bu aciktiginda sadece protein al mesela peynir zeytin gibi..

Kuru incir filan da yiyorum ama işe yaramamaya başladı sinamekiden de korktum çok bozuyor dimi

Sinameki kullanmayın derim ben.
Hepten bağırsaklarınızı tembelleştirirsiniz.

Sabah 2-3 tane kuru kayısıyı ılık su içerek yiyin.
Yani her lokmanızı ılık suyla yutun.
Veya kahvaltıdan önce 1 armut yiyin bunlar iyi geliyor.

İştah kesmek için de tarçınlı süt öneririm.

Sen yiyip yiyip kilo almıyordun değil mi. Neyse yeşil çay iç ve akşamdan bir barfak suda 2 kuru kayısıyı ıslat sabah ilk iş onu ye ve o suyu üstüne iç. Bir kaç gün yap. Süte tarçın at iç bu da biraz iştahını kesebilir.

Tarçınlı süt için iştahınız keser birde kuru kayısıları geceden bir bardak suya ıslayın sabah için ve yiyin kayısıları birde 30-40 dk hergün yürüyüş yapın

Aynı şeyleri yazmışız benimde devamlı yaptıgım yöntemdir

elma krom yada elma krom çayları var yada sinameki al kaynat tamamsın :)

Doymam ki denedim 10 dk sonra geri acıkıyorum bişeyin iştahımı kesmesi lazım. Herşey kokuyo bu ara canın çekiyo hiç dayanamıyorum
Tarçınlı yoğurt yiyebilirsiniz.
Sinameki fazla kullanıldığında bağırsak tembelliği yapar kronik kabızlığa sebep olur.
Ve biraz da iradenizi kullanacaksınız.

Bence seni evlilik stresi basmış şimdiden o yüzden ne bulduysan yiyorsun.Kuru kayısı felan tarzı ye vede posalı meyve suları iç en azından bir nebze bağırsaklar çalışsın canım yoksa iyice çatlayacak pozisyona gelirsin.

Maydanoz yemeyi dene, insanın iştahını yerle bir ediyor, o kadar iğrenç ki tadı aç karnına yediğinde daha bir şey yiyesin gelmiyor =)
Küçük bir dipnot vereyim; x-m gibi solüsyon şurupları asla kullanma, hiç bir zaman, hiç bir şey için, barsak florana büyük hasar verebilirsin, bu tip şuruplar, kolonoskopi öncesi barsak temizliğinde kullanılıyor çok da faydalı bir şey değil, doktorlar yatalak hastalarda çaresiz kaldıklarında kullanıyorlar, öyle normal kabızlıklarda kullanılacak şeyler değil. Karalahana harika barsak çalıştırır denemeni öneririm, iki gün bir öğün yemeğini ye bana dua edeceksin, bir de beyaz ekmek yeme, diyetisyen arkadaşımızın önerilerine kulak ver, şimdiden mutluluklar dilerim =))

Patlamış mısıra döndüm olduğumdan 10 kat kocaman hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…