- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kuru incir filan da yiyorum ama işe yaramamaya başladı sinamekiden de korktum çok bozuyor dimi
Sen yiyip yiyip kilo almıyordun değil mi. Neyse yeşil çay iç ve akşamdan bir barfak suda 2 kuru kayısıyı ıslat sabah ilk iş onu ye ve o suyu üstüne iç. Bir kaç gün yap. Süte tarçın at iç bu da biraz iştahını kesebilir.Kızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam
Tarçınlı süt için iştahınız keser birde kuru kayısıları geceden bir bardak suya ıslayın sabah için ve yiyin kayısıları birde 30-40 dk hergün yürüyüş yapınKızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam
Aynı şeyleri yazmışız benimde devamlı yaptıgım yöntemdirSen yiyip yiyip kilo almıyordun değil mi. Neyse yeşil çay iç ve akşamdan bir barfak suda 2 kuru kayısıyı ıslat sabah ilk iş onu ye ve o suyu üstüne iç. Bir kaç gün yap. Süte tarçın at iç bu da biraz iştahını kesebilir.
Teşekkürlerrrbendede tam tersi heyecandan hiç yiyemiyordumbir ömür boyu mutluluklar dilerim
elma krom yada elma krom çayları var yada sinameki al kaynat tamamsın :)Kızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam
Tarçınlı yoğurt yiyebilirsiniz.Doymam ki denedim10 dk sonra geri acıkıyorum bişeyin iştahımı kesmesi lazım. Herşey kokuyo bu ara canın çekiyo hiç dayanamıyorum
Patlamış mısıra döndüm olduğumdan 10 kat kocaman hissediyorumBence seni evlilik stresi basmış şimdiden o yüzden ne bulduysan yiyorsun.Kuru kayısı felan tarzı ye vede posalı meyve suları iç en azından bir nebze bağırsaklar çalışsın canım yoksa iyice çatlayacak pozisyona gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?