- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Hiç öyle hastalanmıyorum da vitamşinliği beslendiğimden olsa gerek kendime nazar edeyim de zayıflayım
Bu ara hep evde geçiyo çünkü çok yoruldum telaş vardı bu ara da hiç işim yok heycan yaptım şu 1 hafta geçse de rahatlasam of yaPekii kafani dagitip baska seylerle ugrassan yemek yemeye zaman ayiramasan
48 kilonun gelinliğine 51 kilo ile iyi cesaret.
Göbeğim çıkıyoHim bol bol su ic belki rahatsiz olursan belki yemek yemezsin. 51 kilo cok degil ki sadece gobeginmi var ki
Bu ara hep evde geçiyo çünkü çok yoruldum telaş vardı bu ara da hiç işim yok heycan yaptım şu 1 hafta geçse de rahatlasam of ya
Umarım canım azcık tutsam şu boğazımı vericem de tutamıyorum yürüyüş mantıklı teşekkür ediyorumiştahını nasıl kesersin bilmiyorum, o iştah öyle birşey ki geldi mi kolay kolay dindiremiyor insan.resmen psikolojik savaş vermek lazım.
muhtemelen iştah açılması açlık ataklarının sebebi şu an için önüne geçemeyeceğin çeşitli sebeplerden oluyor.düğün stresi gibi..
şu ara zaten istesen de diyet yapamazsın.O bağırsak söktürücü,bilmem ne şurupları ilaçları çayları sakın kullanma.Düğün öncesi birşeyler ters giderse,doktordan çıkamazsan o zaman görürsünbenim tavsiyem iştahın önüne geçemiyorsan dengeliyici bişeyler yap.
Her gün gündüz veya akşam çıkıp en az 40-45 dk tempolu yürü.Ve bol su iç.
Düzenli yürümek inanılmaz kalori yaktırıp sıkılaştırıyor,düğüne 1 hafta varmış.Yarın başlayıp 1 hafta boyunca aksatmazsan en az 49,5 a ineceğini garanti ediyorum.
canım sabah uyandığında kuru kayısı ye üstüne ılık su iç kabızlığın hemen gider. gün içinde limonlu su iç iştahı fena keser. illede bişey yeme isteği geldiğinde meyve ye. günlük 3 litre su içtiğinde ortada kabızlık denen bişey kalmazKızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam
Sağol canım bütün tavsiyelere uyacağımcanım sabah uyandığında kuru kayısı ye üstüne ılık su iç kabızlığın hemen gider. gün içinde limonlu su iç iştahı fena keser. illede bişey yeme isteği geldiğinde meyve ye. günlük 3 litre su içtiğinde ortada kabızlık denen bişey kalmaz
Çilekli haYemin ediyorum diyet döneminde doğuşun form çayını aldım çilekli.Allah esirgesin günde iki bardak içtinmi tuvalette yaşıyosun o nedir ya.Normalde insanlar tabi içtikçe içer bunu ama ben tuvalette yaşamaktan sıkılınca ''bu ne len tuvalete çıkamayınca içerim bitek uğraşamicam ben böyle'' diyip bıraktım.Kesinlikle tavsiye ederim o yüzden düğün öncesi.İbretlik. Yediğindeki şişkinliğini tamamen alır içinde bişey kalmıyo zaten resmen ayıptır söylemesi.İştah kesmek için bende bişe bulamadım yalnız çok yediğimi anlayınca baktım işler kötüye gidiyo aç aç gezdim işte.İştah kapatma yöntemi bilen varsa banada söylesin yani ama bu çay mevzuunun arkasındayım çok fena.Ağır tavsiye ediyorum.
O da var ama evlenince alırmışım o yüzden şimdi gitsin yaaHic birsey yapma bacim isth bi gittimi geri dönmüyor
Bak benim boyum 1.64.. Nisanlanmadan önce 53-55 kiloydum simdi 48 kiloya düstüm ve kilo almaya calisiyorum cünkü kendimi begenmiyorum böyle. Eskiden bi kebablar yerdim anammmmm ... Simdi iki defa isiriyorum ve sisiyorum. Midem kücüldü resmen ...O da var ama evlenince alırmışım o yüzden şimdi gitsin yaa
Haklısın fazla da almam zaten. Çok teşekkür ederim canımBak benim boyum 1.64.. Nisanlanmadan önce 53-55 kiloydum simdi 48 kiloya düstüm ve kilo almaya calisiyorum cünkü kendimi begenmiyorum böyle. Eskiden bi kebablar yerdim anammmmm ... Simdi iki defa isiriyorum ve sisiyorum. Midem kücüldü resmen ...
Dügüne az kalmis zaten alsan sanki bu kisa sürede ne kadar ala bilirsin ki :))
Saglikli ol, en önemlisi!
Bu arada o cayi ablamda kullaniyor tafsiye ede bilirim :)
Rica ederim :))Haklısın fazla da almam zaten. Çok teşekkür ederim canım
Arkadasim tarcinli süt ic dicem ama kabizlikda varmış istahini kapatir kansekerini duzenler tarcinli sütKızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?