- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Sağol canım elma da midemi kıyıyo acıkıyorumBol bol elma ye.
Kabizliga birebir. Denendi onaylandi.
Kayisi kurusu , lahana vs benim bunyede cok etkili.
Bu arada Allah tamamina erdirsin
O zaman diger secenekler sana hitap edebilir. Motive et kendini gelinlige bak surekli , yemek yersem bunu giyemem sabredicem deSağol canım elma da midemi kıyıyo acıkıyorum
Kızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam
Kuru incir filan da yiyorum ama işe yaramamaya başladı sinamekiden de korktum çok bozuyor dimiSinameki çayı (deli gibi kullanma) ödem söktürür. Kayisi bağırsakları çalıştırır.
Doymam ki denedimCorba icince mideyi dolduruyormus ve az yemek yemege sebep oluyomus bol corba mi icsen nee
Kuru incir yada kayısı çok yeme yalniz :) sonuçta kuruyemiş. onlar çok kalorili.. Sinameki uzun süre kullanildiginda bağırsak tembelliği yapior. Onun için dikkat et dedim.Kuru incir filan da yiyorum ama işe yaramamaya başladı sinamekiden de korktum çok bozuyor dimi
DiyetDiyettt :)
Doymam ki denedim10 dk sonra geri acıkıyorum bişeyin iştahımı kesmesi lazım. Herşey kokuyo bu ara canın çekiyo hiç dayanamıyorum
Valla evli olsam aşeriyorum dicem yastres oburlugu bu :) banada olmuştu bişi olmaz kız korkma az tut kendini bol bol su iç aciktikca. bak biyle dedim due ipin ucunu kaçırma artık yemeğe son ver
Gelinlil 48 kiloya göre dikildi. Nefes alamıyodum kadın zayıflarsım daha stresten dedi ama tersi olduHim bol bol su ic belki rahatsiz olursan belki yemek yemezsin. 51 kilo cok degil ki sadece gobeginmi var ki
bol su tatlım...ve asla gece acikmalari bitmeyen biri olarakValla evli olsam aşeriyorum dicem ya
Çok teşekkür ediyorum mutlaka denicem 1 haftada eski kiloma dönebilirim değil mi?Diyetisyen olarak konuya yorum yapmak istedim. Öncelikle kesinlikle öğün atlamayın kahvaltıyı mümkün olduğunca zararsız fakat doyurucu yapın. Tam buğday ekmeği, omlet peynir zeytin vs.
Kendinizi aç hissettiğiniz zaman yemek yemeden önce 2 bardak su için 10-15 dk bekleyin hala aç hissediyorsanız çorba, meyve-yoğurt- beyaz leblebi gibi zararsız yiyeceklerle bu krizi atlatmayı deneyin.
Şekersiz nescafe ve bir iki parça bisküvi de yeme krizlerinizi atlatmanıza yardımcı olabilir.
Mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?