İştahıma dur diyemiyorummm

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar haftaya düğün var benim iştah tavan. Reglime de az kaldı iyice şiştim iştah kesen bişeyler önerin. Bugün ve dün 3 kez akşam yemeği yedim duramıyorum. Kabızlık sorunum da var. Gelinliğe giremicem zaten nefes alamıyorum içinde. Şuan 6 aylık gibi. Normalde 49 kiloyum şuan 51im napçam

stres oburlugu bu :) banada olmuştu bişi olmaz kız korkma az tut kendini bol bol su iç aciktikca. bak biyle dedim due ipin ucunu kaçırma artık yemeğe son ver

Diyettt :)

Kuru incir filan da yiyorum ama işe yaramamaya başladı sinamekiden de korktum çok bozuyor dimi
Kuru incir yada kayısı çok yeme yalniz :) sonuçta kuruyemiş. onlar çok kalorili.. Sinameki uzun süre kullanildiginda bağırsak tembelliği yapior. Onun için dikkat et dedim.

Diyetisyen olarak konuya yorum yapmak istedim. Öncelikle kesinlikle öğün atlamayın kahvaltıyı mümkün olduğunca zararsız fakat doyurucu yapın. Tam buğday ekmeği, omlet peynir zeytin vs.

Kendinizi aç hissettiğiniz zaman yemek yemeden önce 2 bardak su için 10-15 dk bekleyin hala aç hissediyorsanız çorba, meyve-yoğurt- beyaz leblebi gibi zararsız yiyeceklerle bu krizi atlatmayı deneyin.

Şekersiz nescafe ve bir iki parça bisküvi de yeme krizlerinizi atlatmanıza yardımcı olabilir.

Mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ediyorum mutlaka denicem 1 haftada eski kiloma dönebilirim değil mi?

X-M Diye bir surup var eczanelerde. Lagman ilacı aslında. Gece yatmadan 1 saat önce iç. Kabızlık vs gider 2-3gun kullan. Ikinci çözüm kuru kayısı üzerine kaynar su dok ilininca iç suyunu, tanelerini ye . XM hızlı çözüm ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…