bende zorla yedirir oldum mesela elma püresini güzel yiyo suyuda çok güzel içiyo ama diğer çorbasını falan zorla yediriyorum kilosu 7900 dü 1 haziranda gelen giden zayıf ayına göre diyo beni dahada deli ediyolar
Aynı sen gibiyiz.Şu gününde kızım anca 6.5 kg ve 70 cm.maşallah.Herkes bu kız küçük,bunun için mi bu kadar hastalık çektin diyorlar.delikafadulden Elimde kalacaklar bir gün ya neyse.Oyy bu çocuk ne zaman büyüyecek?
Aaaaa size ne ayoll ne zaman büyürse büyür yahu!ALLAH(CC)bana bu kızı bu ebatlarıyla nasip etmiş napim yaa.ELimden geleni yapıyorum,ister uykusu isterse de emmesi ve öteki beslenmeleri için.
Zaten canım çok yanıyo , 6 ay da olsa kendi sütümle emziremediğim ve mama verdiğim için.Bi de alemin lakırdısı. :1closedeyes:
Ama geçen gün eşim de yanımdayken doktora sordum,çok iyi dedi.hihoyyyt Ohhh canıma değsin.zemuszemus
Artık boş veriyorum.Hem buradaki arkadaşlar hem de doktorumuz moralimi yerine getirdi.
Haa bi de bu lakırdıları köye gidince de duyacağım. delikafadulden Ama her iki sülalede minyon akrabalarımız var.Bir nevi de genetik yani. :jeyyar:
Benim kızım benim için selvi boylum al yazmalım,annesinin mankeni,zaten dünyalar güzeli. turkbayragi sositososito
sizin boyunuz uzunmuş maşallah sübhannallah bizim 65 cm boy 7900 kilo aslında gayet iyi duruyo kiloyu iyi bişey sanıyolar 1 gram yağın bile kalbe nekadar zararı olduğunu bilmiyolar heralde bende boşveriyorum bazen ama gıcık olduğum insanlar söyledimi sinirim bozuluyo özellikle kaynanam kuru diyo çocuğuma yaa
iştahsız bebek gerçekten çok zor.her gün aynı hayal kırıklıkları hergün aynı üzüntü ağlamaktan yoruldum artık.kızım 9,5 aylık ve 7760 gr geçen ay kilo almadığı gibi birde kilo vermiş.denemediğim yöntem kalmadı ama nafile şöle dolu dolu ağzını açıp yediği birşey yok emiyor ama sütüm doğumumdan beri yeterli değil zaten doğdunda 11 gün yoğun bakımda kaldı düşük doğum ağırlığı vardı ve biz bu iştahsızlık sebebi ilede o arayı hiç kapatamadık....
ayrıca acıkınca yer,aman canı sağolsun,kafana bu kadar takma,e her ay biraz kilo alıyor ya gibi gıcık laflardan da nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?