ay cok sevindim hadi insallah hayirlisi hakkinda canim.doktorun kim.ben 2.asilamama 15 20 gun sonra baslayacagim sonrasi rapor alabilmek icin neler gerekiyor tup bebekte.fatkli neler isteniyor asilama evraklari disinda.bende bahceciye baslayacagim allah nasip ederse[/QUOTE
canım ben ilk görüşmeye 2 sene önce selen hanıma gitmiştim beni çok üzmüştü bu seferde kimse müsait değil diye ona verdiler yine ama ben ted,rgin oldm ve cem beye devam etme kararı aldım cm bey çok güleryüzlü profosyonel aynı zmanda..
ben zeynep kamilden rapor aldım cnm önce infertiliteye gidiyosun ordan sev ediolar ve bi sürü tahlil veriosıun inan hatırlamıyoreum bile ama her gittiğimde kan verdm idrar verdm 1 2 kere sanırım baya oldu ben rapor alalı. ama raporla daha uygun kesinlikle bence bunun içöin uğraş derm hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah
ay cok sevindim hadi insallah hayirlisi hakkinda canim.doktorun kim.ben 2.asilamama 15 20 gun sonra baslayacagim sonrasi rapor alabilmek icin neler gerekiyor tup bebekte.fatkli neler isteniyor asilama evraklari disinda.bende bahceciye baslayacagim allah nasip ederse
bende cem beyi dusunuyorum canim.asilama yaptrmamistin sen oylrmei benim 2 asilama sonrasi tup bebege dediler onun icin asilama yaptrdim zaten ilki negatif oldu 2.baslanacak asialmadan umudum yokta rapor alabilmek icin ugrasiyorum.eurofertil 3000 gbi bi fiyat verdi bana raporsuz.3.denemem oldugu icin ama yinede gtmemj icin rapor cikarip bahcecide denicem sansimi.muayne ucreti nekadar odedin.selen hanim nrden kotu konustu onuda oven cok.ben birebir gorusmedim telefonla bilgi aldim sadceecanım ben ilk görüşmeye 2 sene önce selen hanıma gitmiştim beni çok üzmüştü bu seferde kimse müsait değil diye ona verdiler yine ama ben ted,rgin oldm ve cem beye devam etme kararı aldım cm bey çok güleryüzlü profosyonel aynı zmanda..
ben zeynep kamilden rapor aldım cnm önce infertiliteye gidiyosun ordan sev ediolar ve bi sürü tahlil veriosıun inan hatırlamıyoreum bile ama her gittiğimde kan verdm idrar verdm 1 2 kere sanırım baya oldu ben rapor alalı. ama raporla daha uygun kesinlikle bence bunun içöin uğraş derm hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah
ben 1,5 sene önce geldiğimde selen hanımla görşrüm bana regli bile değilken muayene etti senin bu yaşta yumurtan bile yok çocuğun normal olmaz hemen tüp bebeğe başlayalım dedi gecikirsen hiç yapamican falan dedi ben yıkılmıştım bidaha önünnden dahi geçmedim taqi raporum çıkana kadar çıktı f,iyat almak için gittim yine ona randevu verdiler görüştük yine sert trs konuştu bende daha çok strese gircemi düşündm ve cem beyi seçtimi. eurofertil bana rapolu 2500 tl dedi ilk denemem benm direk tüp bebek öneriliyorbende cem beyi dusunuyorum canim.asilama yaptrmamistin sen oylrmei benim 2 asilama sonrasi tup bebege dediler onun icin asilama yaptrdim zaten ilki negatif oldu 2.baslanacak asialmadan umudum yokta rapor alabilmek icin ugrasiyorum.eurofertil 3000 gbi bi fiyat verdi bana raporsuz.3.denemem oldugu icin ama yinede gtmemj icin rapor cikarip bahcecide denicem sansimi.muayne ucreti nekadar odedin.selen hanim nrden kotu konustu onuda oven cok.ben birebir gorusmedim telefonla bilgi aldim sadcee
anladim canim doktor bu acidan cok onemli moral bozmamali.herkeste bi sorun var benim yumurta cok ama kalitrsiz ise yarayan yok.ben 1,5 sene önce geldiğimde selen hanımla görşrüm bana regli bile değilken muayene etti senin bu yaşta yumurtan bile yok çocuğun normal olmaz hemen tüp bebeğe başlayalım dedi gecikirsen hiç yapamican falan dedi ben yıkılmıştım bidaha önünnden dahi geçmedim taqi raporum çıkana kadar çıktı f,iyat almak için gittim yine ona randevu verdiler görüştük yine sert trs konuştu bende daha çok strese gircemi düşündm ve cem beyi seçtimi. eurofertil bana rapolu 2500 tl dedi ilk denemem benm direk tüp bebek öneriliyor
evet kaliteli olması önemli benm rezaervim düşük ama 2 sene önce baktırmıityım ondan sonra yükselmesi için ilaç falan kullandım şuanda nasıl bilmiyorum iğnelere devam cuma bakıcakları fayda vamrı yokmuanladim canim doktor bu acidan cok onemli moral bozmamali.herkeste bi sorun var benim yumurta cok ama kalitrsiz ise yarayan yok.
amh mi dusuk kac cikiyorevet kaliteli olması önemli benm rezaervim düşük ama 2 sene önce baktırmıityım ondan sonra yükselmesi için ilaç falan kullandım şuanda nasıl bilmiyorum iğnelere devam cuma bakıcakları fayda vamrı yokmu
cnm sgk raporla 3080 tl ilk ödeme 1100 tl yaptık..
dün bahçecide işlemlere başladık ilk iğnemi oldum inşallah faydalı olur[/QrUOTE]
1100TL iyıymiş canım inşlh işlerını duzgun yaparlar da bastan sagma olmaz hayırlı haberlerını alırız
Sonradan anladım canım ilk bı şaşırdım ama sonra dank ettıilk ödeme o sonra 3080 e tamamlicaz onu :)Bjk57
:) olur öyle şeler insan heyecanlanıo ben tedaviye başladığımdan beri leyla gibiyimSonradan anladım canım ilk bı şaşırdım ama sonra dank ettı
nasil gdiyo tedavi canmilk ödeme o sonra 3080 e tamamlicaz onu :)Bjk57
bugn gittim yine kan verdim iğnelerim 3 tane işte göbeğim morartmaya başladı yavaştan iğnemde bttti bitanesini aldım 3 günlük bi taneden 3 doz vuruluyorum btti haliyle baya pahalıymış ya 460 tl verdim 9 tanesinenasil gdiyo tedavi canm
hangi igneleri verdi sana canim.ben 3bine yakin igne parasi verdim raporum olmadigi icin.yine cok cok uygun.yumurta toplama nezman suan kac yumurta gorunuyor.yumurta sayisina takilma onemli olan saglikli kaliteli cikmasi az olsun kaliteli olsunbugn gittim yine kan verdim iğnelerim 3 tane işte göbeğim morartmaya başladı yavaştan iğnemde bttti bitanesini aldım 3 günlük bi taneden 3 doz vuruluyorum btti haliyle baya pahalıymış ya 460 tl verdim 9 tanesinebirde sol yumurtalığımda hareketlenme yok dedi sağda varmış oda bu sefer az gelişmiş Ç( moralim bpzuldu anlayacağın
cnm ben kontroldeydim bugn 2 yumurtam var 14,5 mm olmuşlar p*azartesi tekrar kontrol edicek ona göre toplamam olacak bakalm. ben zeynep kamilden raporla almıştım ilaçları fostümon merional bide çatlatmama iğesi cetrotie kullanıyorum şuandahangi igneleri verdi sana canim.ben 3bine yakin igne parasi verdim raporum olmadigi icin.yine cok cok uygun.yumurta toplama nezman suan kac yumurta gorunuyor.yumurta sayisina takilma onemli olan saglikli kaliteli cikmasi az olsun kaliteli olsun
iyide bahcecideki doktorun yazmadimi ilaclari z.k milmi yazdicnm ben kontroldeydim bugn 2 yumurtam var 14,5 mm olmuşlar p*azartesi tekrar kontrol edicek ona göre toplamam olacak bakalm. ben zeynep kamilden raporla almıştım ilaçları fostümon merional bide çatlatmama iğesi cetrotie kullanıyorum şuanda
evet zeynep kamil yzdı rapor aldığım içiniyide bahcecideki doktorun yazmadimi ilaclari z.k milmi yazdi
iyide sacma ya tedaviyi yapacak doktor yazmali bence.gttinmi kontrole opu nezmanevet zeynep kamil yzdı rapor aldığım için
yoo öyle bir zorunluluk yok hepsinin içeriği aynı zateniyide sacma ya tedaviyi yapacak doktor yazmali bence.gttinmi kontrole opu nezman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?