anladim canim sagolasin ilaclar farkediyor.benim ilk denemmde menapurla 1 olgun yumurta oldu gonal f le 2 birdaha kine baska ilac denicez hangisine iyi cvp vercek dediler.z.k daki tayfun kutluda aynini dediyoo öyle bir zorunluluk yok hepsinin içeriği aynı zaten
benim şöyşe oldu ben tedaviye zeynep kamilde başladım ilaçlarım yazıldı tam aldım zeynep kamil taşındığı için işlemleri durdurdu öyle oluncada rapor elimde kaldı sonra zeynep kamil işlemlere başladıktan sonra gittim rapor süresi geçmişti
kendi hataları olduğu için raporumu orda güncellediler ben dosyamı aldm çıktım.
dolayısıylada elimde ilaç olduğu için bahçeci bendekilerle devam etti.
anladım cnm hakkımızda hayırlısı olsun baklam bende dn çatlayma iğnemi vurdum şimdi yarını beklicez yarın toplamam olcak mübarek kandil günü dua edin banaanladim canim sagolasin ilaclar farkediyor.benim ilk denemmde menapurla 1 olgun yumurta oldu gonal f le 2 birdaha kine baska ilac denicez hangisine iyi cvp vercek dediler.z.k daki tayfun kutluda aynini dedi
canim neyaptin kac yumrta toplandibilgi verdilermianladım cnm hakkımızda hayırlısı olsun baklam bende dn çatlayma iğnemi vurdum şimdi yarını beklicez yarın toplamam olcak mübarek kandil günü dua edin bana
Cnm 2 tane toplantı kalitesiyle ilgili yarın bilgi vereceklermişcanim neyaptin kac yumrta toplandibilgi verdilermi
cnm daha reglimi bekliyorum evet 2 yumurtadan biri döllendi şuanda donuk beklio amh hiç bilmiyorumneyaptin canim coktan giremedim.muhtemelen havuz yontemi yapip toplayip donduracaklari icin adetinde gel demis.yani bu ay transfer olmadi oylemi amh kacti 2 yumurta ikiside dollendimi
2 yumurta olmasinin nedeni rezerv azligindanmi acaba.peki dondurdular.buay yeniden ilac kullanacaksin tekrar islem parasi vermeyeceksin dimicnm daha reglimi bekliyorum evet 2 yumurtadan biri döllendi şuanda donuk beklio amh hiç bilmiyorum
2 yumurta olmasinin nedeni rezerv azligindanmi acaba.peki dondurdular.buay yeniden ilac kullanacaksin tekrar islem parasi vermeyeceksin dimi[/QUOTE
aynen yumurta rezervindendir bu ayda bakıcam kaç tane daha diye çikolata isti var bende ondan daha dorusu
vala para vericemmi bilmiyorum ama sanmam sonuçta tutmayıp tekkrar başlamayacağız ilaç parası veririm en fazlaki zaten ilkindede ilaçlar yetmedi 1200 tl falan harcadm ilaca cepten
aynen yumurta rezervindendir bu ayda bakıcam kaç tane daha diye çikolata isti var bende ondan daha dorusu2 yumurta olmasinin nedeni rezerv azligindanmi acaba.peki dondurdular.buay yeniden ilac kullanacaksin tekrar islem parasi vermeyeceksin dimi
ilaç olarak ne kullandın canım bende dün euro fertilde alev hanıma başladım gonal f verdi bana sadece diğer tedavimde gonal f eek olarak femera hap olarak ayrıyeten menogon kullanmıltım devlet hastanesinde ohss oldum şimdi ilacı azalttı inşAllah yumurtalar oluşuraynen yumurta rezervindendir bu ayda bakıcam kaç tane daha diye çikolata isti var bende ondan daha dorusu
vala para vericemmi bilmiyorum ama sanmam sonuçta tutmayıp tekkrar başlamayacağız ilaç parası veririm en fazlaki zaten ilkindede ilaçlar yetmedi 1200 tl falan harcadm ilaca cepten
460 tl verdim 9 tanesine dediğiniz hangi ilaç ben 6 kutu gonal f 7 kutu cetrotide 1 çatlatma iğnesine 930 tl verdim çok zam gelmiş geçen sene bütün ilaçlara 730 vermitim menogon artı femera vardı ki femera devlet karşıklamıyır 120 tl vermiştim anlamadım niye böyle oldubugn gittim yine kan verdim iğnelerim 3 tane işte göbeğim morartmaya başladı yavaştan iğnemde bttti bitanesini aldım 3 günlük bi taneden 3 doz vuruluyorum btti haliyle baya pahalıymış ya 460 tl verdim 9 tanesinebirde sol yumurtalığımda hareketlenme yok dedi sağda varmış oda bu sefer az gelişmiş Ç( moralim bpzuldu anlayacağın
Cnm ben sgk yazdığı icin fostimon kullandim bahçecilik anlaşmalı hastanesinde fiyatımın olmadığı icin ve diz.olarakta ben 3 taneyi günde karıştırdı.icin yetmedi alımda aldm bi alışım 3 günlük kontrolden kontrole 438.tl.di cetrotidd kuşandım catlatmama iğnesi oda final midir ne ona rait ona 110.tl fostimonun teki 48.tl bitane.daha vardi.m le.baslayan ondan elimde hala var bakalm kullan derse dahada.alicam iğneler çok pahalı bi çözümü olmalı ama.nasil iste napalim evlat icin katlanıcaz hayırlısı hakkımızda460 tl verdim 9 tanesine dediğiniz hangi ilaç ben 6 kutu gonal f 7 kutu cetrotide 1 çatlatma iğnesine 930 tl verdim çok zam gelmiş geçen sene bütün ilaçlara 730 vermitim menogon artı femera vardı ki femera devlet karşıklamıyır 120 tl vermiştim anlamadım niye böyle oldu
bahçecide mi tedavi oluyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCnm ben sgk yazdığı icin fostimon kullandim bahçecilik anlaşmalı hastanesinde fiyatımın olmadığı icin ve diz.olarakta ben 3 taneyi günde karıştırdı.icin yetmedi alımda aldm bi alışım 3 günlük kontrolden kontrole 438.tl.di cetrotidd kuşandım catlatmama iğnesi oda final midir ne ona rait ona 110.tl fostimonun teki 48.tl bitane.daha vardi.m le.baslayan ondan elimde hala var bakalm kullan derse dahada.alicam iğneler çok pahalı bi çözümü olmalı ama.nasil iste napalim evlat icin katlanıcaz hayırlısı hakkımızda
günaydın,bahçecide mi tedavi oluyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım ne kadar süre sonra heyet geldi sizin sonrasında neler yaptin nerde oldun son durumun ne cnm ins allahım tez zamanda bebegine kavustururinsallah canim sen asilama olmadin oylemi peki cok uzun surdumu rapor bende dosyami bugun heyete verdim asilamadan baslayacaklar gorunurde sorun olmadigi icin.rapor cikarana kadar baya zaman gever sanirim
Canim nasılsın hangi bahceci başladın ne durumun şimdi ınş hamile kalirsin tez zamandagünaydın,
evet cnm bahçecide karar verdim çok araştırdım ilk eurofertile gittim ikisi arasında çok kaldm bahçeciyi seçtim
merthabaCanim nasılsın hangi bahceci başladın ne durumun şimdi ınş hamile kalirsin tez zamanda
Mrh cok gecmıs olsun Nasılsınız smdı? Bahceci den memnunmusunuz? İlacları devler nasıl karsılıyor acaba ? Ben dogal yolla hamılelıkten bir kayıp bir basarısız tup su anda kromozom bozuklugu yasadıgim 17 haftalık hamılelıkmerthaba
benim tüp bebek işlemi kimyasal gebelikle sonlandırıldı
merhaba ,Mrh cok gecmıs olsun Nasılsınız smdı? Bahceci den memnunmusunuz? İlacları devler nasıl karsılıyor acaba ? Ben dogal yolla hamılelıkten bir kayıp bir basarısız tup su anda kromozom bozuklugu yasadıgim 17 haftalık hamılelık
merhaba kızlar bende eurofetilde yapmayı düşünüyorum özge beyin ve personelinde yaklaşımını sevdim diğer rahatlızlığımlada ilgilendi sağolsun özge bey ama bişe sorucam size rapor almak için 3 yıllık evlilik şartı var değilmi daha aza indirgeyemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?