istanbul:(büyük sehirde yaşamak istiyorum

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Yasadigim yerkucuk bir sehir gezme alanim kısıtlı esimle istedigimiz gibi gezemiyoruz.hemen laf soz oluyor.cocuklarimin geleceginide dusunuyorum esimede gidelim diyorum ama ailesinden kopamaz cunku onlara bagli kendi meslegi yok ben kadrolu hemsire degilim ama istedigim yer de calisabilirim bilmiyorum sıkıldım burdan.cocuk yaptiktan sonra çalısamiyorum 7.24 evdeyim.kafayi yemek uzereyim.keske istanbul izmir gibi yerlerde yasasam.gercektende denildigi gibi tasi topragi altin mi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de seneye orada yaşamayı çok istiyorum, sevdiğimle tek hayalimiz bu şimdilik

Tacizi dusunun,trafigi,kalabaligi,okul onundeki torbacilari,acilin yeni nesil geliyooor diye edepsizligin dibine vurmus bir kesimi ,laf atmalari,takip edilmeleri,mel mel bakmalari dusunun ve rahatlayin
Ordami yasiyorsun yoksa duyumlarin mi

İstanbulda doğdum 28 yıl yaşadım evlendim başka şehirdeyim. Evet çok huzurlu, trafik yok, insanlar düşman gibi bakmıyor ama ne olursa olsun istanbul başka ve özleniyor. Ayda bir mutlaka gelip hasret gideriyorum.

Konu sahibi istanbul çok büyük. Beşyüzevler de İstanbul emirgan da. Güzel yerler pahalı. Eğer iyi kazanmıyorsanız hiç gelmeyin derim.

Evet hakli oldugunz taraflar var ama kucuk yerde yasamakta insani boguyor genciz eglenmek gezmek istiyoru haksizmiyim

İstanbulda çocuğun nerde oynayacak? Burda rahatça sokağa çıkabileceğini mi sanıyorsun? Arabalar her yeri kaplamış, her çeşit insan var. Ben anlamıyorum İstanbulu hayallerinin şehri yapanları. Allahım bi fırsat verse de defolsam şu şehirden. Gelmek isteyenlere yer açılır hem.
Bi de büyük deprem geldi gelecek ve İstanbul artık beton şehir oldu. Güvensiz her bakımdan.

bende istanbuldayım.. ama İzmiri bilemiyeceğim.. ilerde emekli olunca ki hayalimiz ya İzmir yada Çanakkale taraflarına gitmek..

Nerede yaşıyorsunuz?

Büyük şehir değil, en büyük şehire niyetlenmişsiniz.

Daha ortada bir yerler düşünmez misiniz? Bursa, Adapazarı gibi? Geçiş daha kolay olurdu sizin için.

Ama eşin iş bulamaz diyorsan, hiç maceraya atılma.

Şehiri değil de etrafı umursamayı değiştirin

Bekar olsanız ailem baskı yapıyor deseniz anlarım da eşinle gezmene karışana sana ne deyip duymayacaksın bile

Bir de siz şehirden değil de çocuk olunca evde olmaktan bunalmışsınız şehir büyük olsa da o bunalım aynı

Kısa vadede çözüm ne mi

Madem hemşiresin kpss çalış atan eşin de mecburen gelir kadrolu işin var diye gittiğin yere

o da orda iş bulur al sana yeni bir hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…