istanbul:(büyük sehirde yaşamak istiyorum

tabi tercih meselesi ama insani yoran bi sehir her ne kadar tum imkanlar ayagimizin altindada olsa yoruyor oyle bi sehir

izmirin de varosu varos ama evler pahalı cook.. ama ıklımı , ınsan yapısı guzel...
Emin olun izmirdeki kiralar niluferde ki gibi değil mesela izmirde bornova da aylık 500 hadi 600 e kiralık odası falan normal sayıda olan bi ev bulunabiliyor ama nilüfer de hele Görükle civarı en az 1000 liralık Kıralı evler var 1 artı 1 o da ki bu aylık 1000 lira buraya göre çoook iyi nimet gibi bişi resmen o da herkese nasip olmuyor

ben de buradan nasıl uzaklaşırım diye düşünüyorum.
hayal kırıklığına uğrayacaksınız, üzgünüm...

ben görukledeyım 6 yıldır, 550 den fazla kıra verdıgımı hatırlamam, maksımum kıra 600 tl goruklede.. ama ozluce ertugrul altınsehır ataevler vs... 800 den baslıyor....
ızmırde oturan tanıdıklarımda var hıcte oyle 500-600 kıra vermıyorlar valla...
muhıt ve evın yapısı da baglayıcı oluyor tabıkı bu fıyatlarda...

Benim şuanki tanıdıklarım ve inden baktığım evlerde oleydi izmir semtine göre değişiyor zaten tanidiklarimdan gördüklerim bunlar

Eşimle tek hayalimiz küçük sakin bir şehre taşınmak maalesef özel sektörde çalıştığımız için küçük şehirlerde iş bulmamız sıkıntı olacağı için cesaret edemiyoruz.Her sabah trafik metrobüse otobüse binme çilesi ,saygısız insanlar,serseri yeni nesil,pahalılık vs...Yaşadığım yer taşı toprağı altın dedikleri İSTANBULL!!! O kadar şanslısınız ki keşke yerinizde olabilseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…