Ailesinin sirketleri var yani meslegi yok ama isleten gibi.hani buyuk sirket degil kucuk kendi capinda ailesi varlikli babadaneşinin mesleği yok sen çalışmıyorsun pardon nasıl geçiniyorsunuz?
o zaman eşiniz gitmek istemeyebilir aile şirketinde çalışıyorsa ve gittiği yerde iş bulamaycaksa haklıAilesinin sirketleri var yani meslegi yok ama isleten gibi.hani buyuk sirket degil kucuk kendi capinda ailesi varlikli babadan
Yani dedikodu degil buda bayanlarin disari cikmasi fazla hos karsilanmiyor.insan herseye dikkat ediyor.tek basina bayan olarak gezilmesi hos gorulmuyor yani sıķıyorlar ben dısari cıkarken basima sal takiyorum bu sekilde orf adet gibi kucuk yer olunca herkez birbirini taniyor bende buyuk sehirden geldim zorlandim acikcasi sevdim ama degdimi orasi muammaNasıl bir yerdesiniz ki insanın eşiyle gezmesini dedikodu ediyorlarmış.
Çok ilginç.
Yani dedikodu degil buda bayanlarin disari cikmasi fazla hos karsilanmiyor.insan herseye dikkat ediyor.tek basina bayan olarak gezilmesi hos gorulmuyor yani sıķıyorlar ben dısari cıkarken basima sal takiyorum bu sekilde orf adet gibi kucuk yer olunca herkez birbirini taniyor bende buyuk sehirden geldim zorlandim acikcasi sevdim ama degdimi orasi muamma
Neden oradasınız peki?Rahatlik burdan uzaklasmak icin buyuk sehir istiyorum.burda oldukca cildiracam galiba. maddi durumumuz iyi ama cok boguluyorum
Yani dedikodu degil buda bayanlarin disari cikmasi fazla hos karsilanmiyor.insan herseye dikkat ediyor.tek basina bayan olarak gezilmesi hos gorulmuyor yani sıķıyorlar ben dısari cıkarken basima sal takiyorum bu sekilde orf adet gibi kucuk yer olunca herkez birbirini taniyor bende buyuk sehirden geldim zorlandim acikcasi sevdim ama degdimi orasi muamma
Rahatlik burdan uzaklasmak icin buyuk sehir istiyorum.burda oldukca cildiracam galiba. maddi durumumuz iyi ama cok boguluyorum
Yani bana gerçekten enteresan geldi.
Neresi ki bu şehir söyle bari.
Çok küçük köylere de gittim hiç başı açık, kapalı takıntısı görmedim. Hatta askılı giyen bile var artık. Çünkü genç nüfus dışarı göç ettiği için aileler alıştı, gelenler de köylerine gelince şekil değiştirmiyor en azından açıksa kapatmıyor. Senin durumun çok garip geldi bana. Hangi bölgedesin?
Dogu bolgesiYani bana gerçekten enteresan geldi.
Neresi ki bu şehir söyle bari.
Çok küçük köylere de gittim hiç başı açık, kapalı takıntısı görmedim. Hatta askılı giyen bile var artık. Çünkü genç nüfus dışarı göç ettiği için aileler alıştı, gelenler de köylerine gelince şekil değiştirmiyor en azından açıksa kapatmıyor. Senin durumun çok garip geldi bana. Hangi bölgedesin?
Ankarada yasamis bir olarak dogu bolgesiDogu bolgesi
Ne diyeyim canım ya, eşin ne iş yapıyor ki?Dogu bolgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?