istanbul:(büyük sehirde yaşamak istiyorum

İstanbulda yaşamak mı?
Kafayı mı yediniz.

İzmir güzel olur ama, benim de hayalim, bakalım kısmet olacak mı!

Ancak büyük şehirde yaşamanın güzel yanları olduğu gibi kötü yanları da var.

ilk önce ekonomik olarak daha zor, kiralar yüksek, yeme-içme pahalı.
ikincisi güvenlik. küçük şehirde çocuklarınızı bir yaştan sonra kendileri okula gidip gelecek şekilde yetiştirebilirsiniz anak büyük şehirde hele ki İstanbulda lise çağında çocuğunu bile tek göndermeye korkabilirsin.

Iste esim ailesine bagli onlarsiz birsey yapamaz ben hemaireyim ama tek benim maasimlada olmaz baska yerde gibi anlatilanlara gore ailesi zaten ogullarinin yanindan gitmesini kabul etmiyorlar benimkide hayalden ibaret bosanirsam giderim anca o da allah korusun :)))))))

Nasıl bir yerdesiniz ki insanın eşiyle gezmesini dedikodu ediyorlarmış.

Çok ilginç.

Ailesinin sirketleri var yani meslegi yok ama isleten gibi.hani buyuk sirket degil kucuk kendi capinda ailesi varlikli babadan
o zaman eşiniz gitmek istemeyebilir aile şirketinde çalışıyorsa ve gittiği yerde iş bulamaycaksa haklı
ben de küçük şehirde yaşıyorum buraya biraz daha büyük bir şehirden geldim her yönden daha rahatız burada ve iyiki bu şehirde yaşıyorum yani büyük yerin her şeyi de sorun oluyor hele İstanbul'u eşim istese ben gitmezdim açıkcası tv de haberleri izlemiyor musun her olay orada yani genelde...
Ama gider gezer gelirsiniz o ayrı...

İstanbulda yasamak istemek mi.. Çıldırmış olmalısınız git bi sahil kasabasına yerleş tobe bismillah

Nasıl bir yerdesiniz ki insanın eşiyle gezmesini dedikodu ediyorlarmış.

Çok ilginç.
Yani dedikodu degil buda bayanlarin disari cikmasi fazla hos karsilanmiyor.insan herseye dikkat ediyor.tek basina bayan olarak gezilmesi hos gorulmuyor yani sıķıyorlar ben dısari cıkarken basima sal takiyorum bu sekilde orf adet gibi kucuk yer olunca herkez birbirini taniyor bende buyuk sehirden geldim zorlandim acikcasi sevdim ama degdimi orasi muamma

Rahatlik burdan uzaklasmak icin buyuk sehir istiyorum.burda oldukca cildiracam galiba. maddi durumumuz iyi ama cok boguluyorum

Yani bana gerçekten enteresan geldi.

Neresi ki bu şehir söyle bari.

Çok küçük köylere de gittim hiç başı açık, kapalı takıntısı görmedim. Hatta askılı giyen bile var artık. Çünkü genç nüfus dışarı göç ettiği için aileler alıştı, gelenler de köylerine gelince şekil değiştirmiyor en azından açıksa kapatmıyor. Senin durumun çok garip geldi bana. Hangi bölgedesin?

istanbulda yaşamak başkadır. istanbulluyum. antalyada yaşadım bir ara. ama iistanbulun yeri bambaşka sevemedim bir türlü.
ve geri döndüm
. trafiğini yerim ben istanbulumun. bambaşkadır benim için. bir daha başka yere asla gitmem. o hatayı bir kere yaptım pişmanlığınıda yaşadım.. yetti. bir dahada olmaz

bende merak ettim.. evlisin zaten tek başına niye çıkamıyorsun ki.. ha bekar olsan da çıkabilmelisin..
istanbul yaşanacak şehir kesinlikle ama her istanbulda oturan yaşayabiliyor mu orası muamma..

Rahatlik burdan uzaklasmak icin buyuk sehir istiyorum.burda oldukca cildiracam galiba. maddi durumumuz iyi ama cok boguluyorum

o zaman yurt dışına gidin, ciddiyim.. şimdi size yorumlar çok saçma geliyor olabilir.. tabi siz orada yaşıyorsunuz ondan rahatsınız da diyebilirsin.. hani insanlar genelde yurtdışına gitmek isteyenlere yapar bunu, "aman gitme, çok kötü" falan falan.. ama inan bana İstanbul için durum bu değil.. gerçekten kötü.. kendi adıma konuşayım şu an vizem onaylansa üstümdeki eşofmanla giderim, o derece..

geçen sene Abant'a gittim, resmen insan olduğumu farkettim.. her büyük şehir pis değildir, ama İstanbul tam pislik bir şehir.. bu şehri sevenlerde inan bana Stockholm Sendromu yaşıyorlar..

İstanbul'u bu kadar da yerden yere vurmayın.. İstanbul'da büyüyen biri olarak hayranım bu şehre..
İstanbul'dan yana bir sıkıntımda hiç bir zaman olmadı.. Trafik sorunu hariç.

Dogu bolgesi

benim eşim de istanbula gitmeyi çok istiyor ama ben istemiyorum.çünkü bizimki gibi küçük şehirlerde çocuğu zaptetmek daha kolay geliyor bana belki de yanlış bilmiyorum ama ben büyük şehirde çocuk büyütmekten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…