Biraz anlarsana bir hafta once gezmeye gittikbesimle oraya tamam trafik coktu.arabayla gittik bebek uskudar taksim oralari gezdiz alisveriz merkezleei felan ama super bir yer bizim yasadigimiz yer onun sadece bir semti yahuIstanbuldaayim canli sahit
Evet hakli oldugunz taraflar var ama kucuk yerde yasamakta insani boguyor genciz eglenmek gezmek istiyoru haksizmiyim
Insallah evet kpss icinde rahat kafa lazim cocukla zor oluyor puanlarda yuksek bilmiyorum heralde bunalimdayim:))))Şehiri değil de etrafı umursamayı değiştirin
Bekar olsanız ailem baskı yapıyor deseniz anlarım da eşinle gezmene karışana sana ne deyip duymayacaksın bile
Bir de siz şehirden değil de çocuk olunca evde olmaktan bunalmışsınız şehir büyük olsa da o bunalım aynı
Kısa vadede çözüm ne mi
Madem hemşiresin kpss çalış atan eşin de mecburen gelir kadrolu işin var diye gittiğin yere
o da orda iş bulur al sana yeni bir hayat
Arkadaslar sankin sizle konusunca sogudum gibi .demekki gezmeye gelince guzel gorundu yasayinca zormus anlatilanlara gore vallahi bir haftada 4 milyar gitti desem inanirmisiniz yol parasi nbenzin yemek icmek vs.İstanbul ne yaşanacak ne de gezilecek bir yer 35 yıldır buradayım aman derim, davulun sesi uzaktan hoş geliyor hepsi bu, kaçıp gitmenin hayaliyle yaşıyorum. Tüm gençliğimi yedi bu şehrin pisliği, günde 3-3,5 saatten yol hesap et, 21 yıldır çalışıyorum, düşün kaç senem sadece yola gitmiş. Kozmopolitliğinden söz etmiyorum bile.... Tüm gençliğim bu şehirde geçti ne gördük hiç ... İstanbul'da paran varsa gençliğini yaşarsın yoksa sürünmenin dibindesin ne gençliği, boğazda bir yemek bir maaş kadar para tutuyor neredeyse, ışıltılı avm ler millet gidip dolaşıyor boş boş, alamadıktan sonra ne fayda .... Nerden tutsan elinde kalır
Beş yıl Aydında yaşadım öğrencilik sebebiyle ve hayatımın en güzel yıllarıydı. Sabah akşam çıkar gezerdik eşimle. Sakinliği çok hoşuma giderdi o şehrin. Ögrenci halimizle Didime Kuşadasına giderdik haftasonları. Ben şimdi pendikten kartala gidemiyorum trafikten, bi de içimden gelmiyor.
Gel de sev bu şehriAynen valla. Biz de eşimle Üsküdar'da oturuyoruz, annemler Kartal'da, kardeşlerimizin biri Ümraniye, biri Pendik'te, iş yerlerimiz Şişli'de. Hayatımız resmen yollarda geçiyor
Evet hakli oldugunz taraflar var ama kucuk yerde yasamakta insani boguyor genciz eglenmek gezmek istiyoru haksizmiyim
Arkadaslar sankin sizle konusunca sogudum gibi .demekki gezmeye gelince guzel gorundu yasayinca zormus anlatilanlara gore vallahi bir haftada 4 milyar gitti desem inanirmisiniz yol parasi nbenzin yemek icmek vs.
Arkadaslar sankin sizle konusunca sogudum gibi .demekki gezmeye gelince guzel gorundu yasayinca zormus anlatilanlara gore vallahi bir haftada 4 milyar gitti desem inanirmisiniz yol parasi nbenzin yemek icmek vs.
Heralde benimki evde oturup duvarlari seyretme bunalimi.birde gezmeye ostanbula gidince ozendim gibi eve gelincede cok zor oldu demekki tecrube sahiplerine kulak asmak gerekirmis.bebeginiz kucukse nasil eglenip gezeceksiniz? istanbulda guvenip birakabileceginiz anneniz filan var mi?
cocuk pusette durdugu gibi durmuyor,buyukte olsa sosyal alanlarda sabretme suresi 2 saat filan kaldi ki istanbulda 2 saatte ancak gideceginiz yere varirsiniz.
yasadigim yer kulturel olarak en aktif sehirlerden biri ve ben oglumun aksam uykusuydu hastaligiydi vs. derken bir yere cikamiyorum 2 senedir,sikayetcide degilim acikcasi.
hersey disardan gorundugu gibi degil,icinizi rahat tutun
Tamam gorsellige laf yok alisverisini yaprsin gezer tozarsin istedigin cogu seyi istedigin saat genelde alirsin bulursun fakaaat disi seni ici beni...trafik surekli calisan icin cekilmez acele isin varsan Allah cc yardimcin olsun,yaninda esin olsa bile.laf atilabilir.basiniz durduk.yere belaya girme ihtimali her.zman var,parmaginda yuzuk.var mi yok mu fark etmiyor yaninda geceken kizli erkekli boyun posun hakkinda konusyor bazen laf atiliyor cocuk bugutmek icin kesinlikle yanlis tercih bozulma ihtimali yuksek ha gelin gezin o ayriBiraz anlarsana bir hafta once gezmeye gittikbesimle oraya tamam trafik coktu.arabayla gittik bebek uskudar taksim oralari gezdiz alisveriz merkezleei felan ama super bir yer bizim yasadigimiz yer onun sadece bir semti yahu
Demekki bir haftada 4 bin gittiyse oyle laylaylom hayat yok dogru haklisiniz sagolun biraz sogudum gibi akil akildan ustundurYani o beğendiğiniz istanbul da beğendiğiniz şekli ile bir ay yaşamak yaklaşık 20000 tl
Sizin ve bizlerin çoğunun her ay öyle bir geliri yok
O zaman da Sefa değil cefa oluyor istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?