Ben Bursalıyım da Kayserideyimdaha yeni kurulan bi şehrin şimdiden nezihliğini kaybetmeye başlaması kötü.. sizde bursadasınız galiba baya iyi biliyorsunuz burları
izmir anlatılmaz yaşanır o kadar mükemmel bir şehir kordonda sadece en pahalı 3 liraya boyoz çay keyfi yapma şansınız var bursaya göre daha ucuz daha rahat yaşanan ve daha güzel biyer herkes bence ömründe 1 kere gitmeli oraya
rica ederimm inşallah çook beğenirsiniz gittiğinizdeBen Bursalıyım da Kayserideyimeşimin ailesi burda
İnşallah nasip olur bir gün gidip gezmek..teşekkürler
her sabah gözümü açtığımda lanet olsun yine buradayım diye uyanıyorum.. kavga, gürültü, trafik, saygısızlık, anlayışsızlık, hayvanlık, pislik her şey bu şehirde..
maddi durumu iyi olmayan insanlar nasıl yaşar nilüferde kiralar en ucuz 1000 tl o da bulabilirsen..satılık desen 350 binden başlıyor..bende küçük bir şehirden yeni taşındım buraya..iyi hoş güzel muhit ama fiyatları görünce duvara çarpmış gibi oldum..ben birazda bundan kaybeder diyordum çünkü daha yeni kurulan biyer olduğu için çok fazla göç var elit kesim diyorlar ama maddi durumu çok iyi olmayan insanların bile taşındığı biyer olmaya başladı artık fsm podyum falanda belli bi müddet sonra sıkar benceaman neyse en iyisi izmir
Istanbuldan uzak durun aman aman . Ben 6 senedır yasıyorum ve burdan gıtmenın yollarını arıyorum. Iznır daha yaşanılır bır sehır eger oraya gıtme ımkanınız varsaYasadigim yerkucuk bir sehir gezme alanim kısıtlı esimle istedigimiz gibi gezemiyoruz.hemen laf soz oluyor.cocuklarimin geleceginide dusunuyorum esimede gidelim diyorum ama ailesinden kopamaz cunku onlara bagli kendi meslegi yok ben kadrolu hemsire degilim ama istedigim yer de calisabilirim bilmiyorum sıkıldım burdan.cocuk yaptiktan sonra çalısamiyorum 7.24 evdeyim.kafayi yemek uzereyim.keske istanbul izmir gibi yerlerde yasasam.gercektende denildigi gibi tasi topragi altin mi:)
Biliyor musunuz bende anlayamıyorum nasıl yaşıyorlar bide bi iki kişi değil orda yaşayan çoğu tanıdığım böyle gerçi söyle birsey var tasindiktan sonra bitmiyor sonuçta kira faturalar vs var orda yaşasalar bile fatura vs odemekten rahat rahat gezebildiklerini düşünmüyorum bu arada yeni gelmişsiniz hayırlı olsun :))maddi durumu iyi olmayan insanlar nasıl yaşar nilüferde kiralar en ucuz 1000 tl o da bulabilirsen..satılık desen 350 binden başlıyor..bende küçük bir şehirden yeni taşındım buraya..iyi hoş güzel muhit ama fiyatları görünce duvara çarpmış gibi oldum..
çok teşekkür ederim.Biliyor musunuz bende anlayamıyorum nasıl yaşıyorlar bide bi iki kişi değil orda yaşayan çoğu tanıdığım böyle gerçi söyle birsey var tasindiktan sonra bitmiyor sonuçta kira faturalar vs var orda yaşasalar bile fatura vs odemekten rahat rahat gezebildiklerini düşünmüyorum bu arada yeni gelmişsiniz hayırlı olsun :))
izmirin de varosu varos amaEvet biraz nezihliğini kaybetti,haklısınız..
İzmir mi,hiç görmedim:-( içimde ukte kaldı:-(
ankaraya laf yok 8 yılım gectı , ankarada yapılacak cok sey var avm gezmek dısında... tıyatro-sınema-bestekar da barlar sokagında akşam buluşmaları-tunalı gezmelerı- golbası mogan ve eryaman goletınde haftasonu kahvaltıları, beypazarı ayaş gezmeleri, kızılayda magazaları gezmek bıle ayrı keyıf Ankara baskadır...12 yıl Ankara'da yaşamış biri olarak o hengame kalabalık ve gürültü (ki İstanbul bunun 3 katı) beni öylesine eve kapatmıştı ki, o koca şehirde aktivite yapmak zulüm gibi geliyordu. En sonunda şimdi küçük bir şehirdeyim ve hayatımda hiç olmadığı kadar dışarı çıkıp, kendime sosyal aktiviteler buluyorum. Dışarı çıkmayı sadece AVM'de gezme olarak görmüyorsanız yapaca bir sürü şey var. Arabanız varsa, gerisi bence kolay, bir sürü doğal güzellik, spor aktiviteleri, yürüyüş, küçük kurslar, ya da yakın şehir ve ilçelere geziler.
Laf söz olur diye de asla gezmekten vazgeçmeyin, bu sizin hayatınız onlara ne...
Mesela beşevler civarında pahalı yerlere nazaran düşük kiralı gelişmemiş mahalleleri var. Fiyatlar gerçekten çok pahalı haklısınız.maddi durumu iyi olmayan insanlar nasıl yaşar nilüferde kiralar en ucuz 1000 tl o da bulabilirsen..satılık desen 350 binden başlıyor..bende küçük bir şehirden yeni taşındım buraya..iyi hoş güzel muhit ama fiyatları görünce duvara çarpmış gibi oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?