- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
yorumlardan sonra fikrim büyük ölçüde değişti gibi, izmir daha mantıklı geliyor artık :)Ben olsam gelismis ama zivanadan cikmamis bir yer isterdim.. Evden ise donmek bir dert havasinin pisligi ayri dert kirasi baska dert.. Kpss calisiorum hic degilse ben memur olursam isim garanti olur esimle pili pirti toplar memleketlerden birine yerlesiriz diye.. Ha bide cocugun oldu sokaga birakamazsin arkadasi olmaz.. 4 duvar arasinda buyumeye calisir.. ben boyle buyumedim bunu cocuguma da yapmak istemiyorum acikcasi...
Tacizi dusunun,trafigi,kalabaligi,okul onundeki torbacilari,acilin yeni nesil geliyooor diye edepsizligin dibine vurmus bir kesimi ,laf atmalari,takip edilmeleri,mel mel bakmalari dusunun ve rahatlayin
Keşke biz de tası tarağı toplayıp küçük bi şehirde yaşasak ama kocam ölür de gitmezYasadigim yerkucuk bir sehir gezme alanim kısıtlı esimle istedigimiz gibi gezemiyoruz.hemen laf soz oluyor.cocuklarimin geleceginide dusunuyorum esimede gidelim diyorum ama ailesinden kopamaz cunku onlara bagli kendi meslegi yok ben kadrolu hemsire degilim ama istedigim yer de calisabilirim bilmiyorum sıkıldım burdan.cocuk yaptiktan sonra çalısamiyorum 7.24 evdeyim.kafayi yemek uzereyim.keske istanbul izmir gibi yerlerde yasasam.gercektende denildigi gibi tasi topragi altin mi:)
zaten bursada bi nilüfer yaşanacak güzel bir yerucuz bır sehır degıl aslında,ben burada hiçbirşey bulamıyorum....
ıkı farklı yuzu olan bır sehır mesela nilüfer ilçesi çok modern ne ediği belirli, iş güç sahibi insanların oturduğu bir yer, osmangazi ve yıldırım karışık biraz , yobazı da var moderni de, ama tarihi ve doğa yanı var şehrin ben bir tek o yönlerini seviyorum.
rüzgar desen genelde sonbahar ve kışın rüzgarlı. yazın nemli baya , terden geberıyorsun. dağ ile deniz arasında sıkışmış kalmış birde gölden gelen nemli hava var tabi...
istanbula eskısehıre yakın olması avantaj..
benım ıcın en buyuk avantaj memleketıme yakın olması sadece 1 saat...
onun dısında gerısı benı pek baglamıyor zaten gunluk hayat ev ve iş ikileminde geçiyor...
Nilüfer daimi popüler olur ya sürekli gelişme var,sürekli de oraya taşınma var yükselen değer olarak devam ediyor:)zaten bursada bi nilüfer yaşanacak güzel bir yerama orası daha yeni geliştiği için bu kadar dikkat çekici bence bikaç yıl sonra nilüferin bu kadar populer olacağını düşünmüyorum
ben birazda bundan kaybeder diyordum çünkü daha yeni kurulan biyer olduğu için çok fazla göç var elit kesim diyorlar ama maddi durumu çok iyi olmayan insanların bile taşındığı biyer olmaya başladı artık fsm podyum falanda belli bi müddet sonra sıkar benceNilüfer daimi popüler olur ya sürekli gelişme var,sürekli de oraya taşınma var yükselen değer olarak devam ediyor:)
Evet biraz nezihliğini kaybetti,haklısınız..ben birazda bundan kaybeder diyordum çünkü daha yeni kurulan biyer olduğu için çok fazla göç var elit kesim diyorlar ama maddi durumu çok iyi olmayan insanların bile taşındığı biyer olmaya başladı artık fsm podyum falanda belli bi müddet sonra sıkar benceaman neyse en iyisi izmir
daha yeni kurulan bi şehrin şimdiden nezihliğini kaybetmeye başlaması kötü.. sizde bursadasınız galiba baya iyi biliyorsunuz burlarıEvet biraz nezihliğini kaybetti,haklısınız..
İzmir mi,hiç görmedim:-( içimde ukte kaldı:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?