Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

canım ya bende girmezdim topiklere daha sonra rahim filmimden sonra girmeye başadım gerçekten çok iyi geldi bana
en yakınımdakine anlatamadığımı burda ismini bilmediğim görmediğim birileriyle paylaşmak bana iyi geldi
ve çok güzel arkadaşlıklar oldu
canım serdar beyin eski hastalrından biriye burdan konuşuyoruz ikiz bebeği var çok iyi bir dr olduğunu söyledi
gerçekten öyle bir çok tüp bebek merkezinde rahim filmi çekmeden tüp bebek yapıyorlar para için ama
serdar bey önce hsg istiyor ve benim örneğimde durumu gösterdi
tabiki önce allahın emri tamam olmamış ondan bebeğin tutunmadı ama sakın ümidini kaybetme herşey rabbimin dilemesiyle
inş 3 ay sonra tekrar tedaviye başlar ve hayırla bebeğine kavuşursun
çocuk olmamasıda bir imtihan olmasıda imtihan rabbim sevdiği kulları imtihan edermiş inş rabbimin sevdiği
kullarından oluruz ve inş hayırla bebeğimize kavuşuruz amin

kızlar inşallah ikinizde ve bebek isteyen herkes bu duyguyu yaşarsınız, inanın tüm kalbimle dua ediyorum. hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin, Rabbim sizin için, hepimiz için hayırlısını versin.. Amin.

Merhaba kızlar ,uzuuun bir süreden sonra nihayet eşimle tüp bebek için ilk adımı yarın atıyoruz Allah nasip ederse.Serdar bey'den öğlen randevu aldım.Ön görüşmeyi gerçekleştirip artık tedaviye başlamak istiyoruz.Rabbim çocuk isteyen herkesin dualarını kabul etsin bize de o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.Diyeceksiniz ki duygu sen nerden çıktın şimdi böyle birden diye ama ne yapayım öyle güzel bir dostluk kurmuşsunuz ki içimdeki heyecanıda birtek sizler anlarsınız diye paylaşmak istedim

hadi bakalım canım hakkınızda hayırlısı. tedaviniz, inşallah en kısa sürede olumlu olarak sonuçlanır.

cumartesi günü görüştük Serdar Koç ile . Garantici bir doktor TSH,hemogram ve açlık kan şekeri testleri istedi bende pko olduğundan sanırım :S Birde rahim filmi istedi bu beni korkutuyor biraz daha önce yaptıran var mı aranızda acı varmı gerçekten? Bir sorun çıkmasındanda korkuyorum tüplerle ilgili..Tedaviye bunlar bittikten sonra başlıycaz bir ay sonra yani.

Allah yardımcın olsun. Amma daha baştan korkarsan olmaz ki... Acısını göze alıp da bu yola girmişsindir. Rahim filminin acısı filmi çeken kişiye göre deyişir. Serdar beyin iyi çektiyini söylerler. Ben rahim filmini başka yerde çektirmişdim, acıtmışdı. Serdar bey ona benzer başka bir işlem yapmışdı acıdı,şiddetli, yalnız çok kısacık. Eli çok çabuktur. Bir de acısız çekme yöntemi var, yalnız bu yöntemi nerde uyguluyorlar bir fikrim yok. Çok korkarsan da anestezi altında da yaptıra bilirsin. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

duygulu canım aramıza hoşşş geldin
hayırlı olsun tüp bebeğe başlıyorsun inş sıkıntısız bebeğine kavuşursun
canım bende serdar beyde rahim filmi çektim eli çok hafif
korkacak bişey yok arkadaşımda onda çektirdi oda aynısını söyledi canım
bebeğin için herşeye değer ben çekerken öyle söyledim bbeğim için herşeye değer
inş bebeklerimize kavuşuruz canım moralini yüksek tut

Senin tedavinden ne haber? Daha başlamayı düşünmüyormusunuz?

Burası gerçekden alışkanlık yapıyormuş. Uzun süre girmiyicem dedim amma, öyle bir alışkanlık yaptı ki, her gün bir yerlerden bir şeyler okuyorum. Zamanım buralarda kayb oluyor, amma kendimi alı koyamıyorum.

canım bizim başımızdan bazı tadsız sıkıntılar geçti ve hala sıkıntıdan çıkamadık
rabbim büyük inş çıkacağız ben bir yıldır serdar beyi tanıyorum ama bir türlü tüp bebeğe başlayaamadık
ama vardır bir hikmeti geçen yıl rahim filmi çektim tam başlayacağım ama sonuç
istediğimiz gibi gelişmedi ve artık ne zaman başlamaya kara verirsem kimseye söylemeyeceğim
birden herkes duysun
canım bende bir yıldır gidiyorum ben başka topiklerede giriyorum ve bizim sorunumuz erkek infertilitesi
olduğundan çoğunluk olarak ben o knudada araştırma yapıyorum diye farklı araştırmalar yapıyorum ve çok güzel dosluklar kazandım
bir sorun olursa seve seve cevaplarım

Allah yardımcınız olsun. Gerisini boş ver. İnşeAllah en uygun zamanda başlarsınız ve tek seferde bebişin sana sım sıkı tutunur. İnsan acelecidir. Bak bana yere göye sığamıyordum, tedaviye başlıycam diye. Hatta ilk tedavide hemen olsun diye adetin 6-cı günü başlamıştık. Yani ön görüşmeye gitdiyimiz gün. Demek ki daha zamanı diyilmiş. Şimdi yine beklemedeyim, bir az daha sakin. Senin de mutlaka zamanın gelir.

mikicim sen nasılsın, doğum iyice yaklaşdı. Nasıl gidiyor?

teşekkür ederim canım, doğum çok yaklaştı evet, son zamanlar her şeyimiz hazır bebişi bekliyoruz artık. bakalım 2012nin son bebeklerinden mi, yoksa 2013ün ilk bebeklerinden mi olacak :) tekrar tekrar söylüyorum yüce rabbim isteyen herkese annelik ve babalık duygusunu yaşatsınn amin..

tatlım merhaba, benim rahim filmini de serdar bey çekti. sadece ilacı rahimden içeri verirken (o da tanzikten kaynaklanıyor sanırım) ne diyim sana 8-10 bilemedin 15 saniyelik bir acı oluyo tabiki ama hemencecik geçiyor. sakın korkma anlık birşey. bebişlerimiz için bu acılara katlanıcaz :)

İyi günler dilerim. senden haber bekliyorum. Umarım doğurduktan sonra bize de bildirirsin. Rabbim yardımcın olsun.

Son düzenleme:
İyi günler dilerim. senden haber bekliyorum. Umarım doğurduktan sonra bize de bildirirsin. Rabbim yardımcın olsun.

ah ahh bi doğuraydımda hayırlısıyla öyle haber verebilseydim :) bugünde olmadı ne sancım var ne bir belirti.. cumaya kadar beklicez eğer kendiliğinden olmazsa suni sancı vercekler yoksa sezeryan :s gelmeye pek niyeti yok bizim zillinin :) kısmet olursa her halukarda cuma günü doğum var kızlar dua edin. ben yine haber veririm size.. öpüyorum sizleri. hoşçakalın

Yeni yılın ilk bebeyi olmak istemiş her halde. Kıymetli ya, kendini naza koymuşdur. Yani ben öyle dar yoldan, zorlanarak çıkmak istemiyorum, hadi beni kolay yolla alın der gibi.

ALLAH yardımcın olsun. İnşeAllah kendiliyinden güzel bir doğum yaparsın. Rabbim kolayca yükünü yere koymanı ve sağlıcakla bebeyini kucağına almanı nasib etsin.

mikicim rabbim kolaylık versin demek daha günü var kızın şimdilik gelmek istemiyor
heyecan yapma gelir bebeğin olunca bize haber verin olurmu

MERHABA CANIM

EVET KASIM 20 GİBİ DOĞUM BEKLENİYORDU AMA SEZERYAN OLMAYA KARAR VERİNCE 12 KASIM EŞİMİN DOĞUM GÜNÜNDE BEBEĞİMİ DÜNYAYA GETİRDİM 41 KERE MAŞALLAH ÇOK SAĞLIKLI BİR OĞLUM OLDU BUGÜN İTİBARİ İLE 7 HAFTALIK OLDUK RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN

Son düzenleme:
mikicim nasılsın doğumla alakalı bir gelişme varmı

merhaba sümeyye yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun serdar bey kime nasıl tedavi uygulayacağını çok iyi bilen harika bir doktor ama tabiki önce ALLAHın ol demesi gerekiyor umarım senin çileninde zamanı dolmuş ve bebeğine kavuşmana az kalmıştır sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…