- 24 Aralık 2011
- 1.341
- 15
- 358
- Konu Sahibi pink_dreams
-
sanırım ben uzun süre daha buralara girmiycem. Sen yine de tedaviye başlarsan yaşadıklarını burda mutlaka paylaşırsın, ben ara sıra son haberleri kontrol edıceğim. Bende de bir yenilik olursa sizinle paylaşıcağım. Tedavi ile ilgili aklına bir şey takılırsa sor, mutlaka cevap vereceğim. Güzel haberlerde görüşmek üzere. ALLAH SUBHENEHU TEALE her birimizin yardımcısı olsun. Bizi hak yoldan sapmaktan ve saptırılmakdan, bu dünyada en büyük nimet olan islamdan ayrı düşmekden mühafaza eylesin. Amin.
Merhaba kızlar ,uzuuun bir süreden sonra nihayet eşimle tüp bebek için ilk adımı yarın atıyoruz Allah nasip ederse.Serdar bey'den öğlen randevu aldım.Ön görüşmeyi gerçekleştirip artık tedaviye başlamak istiyoruz.Rabbim çocuk isteyen herkesin dualarını kabul etsin bize de o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.Diyeceksiniz ki duygu sen nerden çıktın şimdi böyle birden diye ama ne yapayım öyle güzel bir dostluk kurmuşsunuz ki içimdeki heyecanıda birtek sizler anlarsınız diye paylaşmak istedim
cumartesi günü görüştük Serdar Koç ile . Garantici bir doktor TSH,hemogram ve açlık kan şekeri testleri istedi bende pko olduğundan sanırım :S Birde rahim filmi istedi bu beni korkutuyor biraz daha önce yaptıran var mı aranızda acı varmı gerçekten? Bir sorun çıkmasındanda korkuyorum tüplerle ilgili..Tedaviye bunlar bittikten sonra başlıycaz bir ay sonra yani.
hadi bakalım canım hakkınızda hayırlısı. tedaviniz, inşallah en kısa sürede olumlu olarak sonuçlanır.
cumartesi günü görüştük Serdar Koç ile . Garantici bir doktor TSH,hemogram ve açlık kan şekeri testleri istedi bende pko olduğundan sanırım :S Birde rahim filmi istedi bu beni korkutuyor biraz daha önce yaptıran var mı aranızda acı varmı gerçekten? Bir sorun çıkmasındanda korkuyorum tüplerle ilgili..Tedaviye bunlar bittikten sonra başlıycaz bir ay sonra yani.
duygulu canım aramıza hoşşş geldin
hayırlı olsun tüp bebeğe başlıyorsun inş sıkıntısız bebeğine kavuşursun
canım bende serdar beyde rahim filmi çektim eli çok hafif
korkacak bişey yok arkadaşımda onda çektirdi oda aynısını söyledi canım
bebeğin için herşeye değer ben çekerken öyle söyledim bbeğim için herşeye değer
inş bebeklerimize kavuşuruz canım moralini yüksek tut
Senin tedavinden ne haber? Daha başlamayı düşünmüyormusunuz?
Burası gerçekden alışkanlık yapıyormuş. Uzun süre girmiyicem dedim amma, öyle bir alışkanlık yaptı ki, her gün bir yerlerden bir şeyler okuyorum. Zamanım buralarda kayb oluyor, amma kendimi alı koyamıyorum.
canım bizim başımızdan bazı tadsız sıkıntılar geçti ve hala sıkıntıdan çıkamadık
rabbim büyük inş çıkacağız ben bir yıldır serdar beyi tanıyorum ama bir türlü tüp bebeğe başlayaamadık
ama vardır bir hikmeti geçen yıl rahim filmi çektim tam başlayacağım ama sonuç
istediğimiz gibi gelişmedi ve artık ne zaman başlamaya kara verirsem kimseye söylemeyeceğim
birden herkes duysun
canım bende bir yıldır gidiyorum ben başka topiklerede giriyorum ve bizim sorunumuz erkek infertilitesi
olduğundan çoğunluk olarak ben o knudada araştırma yapıyorum diye farklı araştırmalar yapıyorum ve çok güzel dosluklar kazandım
bir sorun olursa seve seve cevaplarım
mikicim sen nasılsın, doğum iyice yaklaşdı. Nasıl gidiyor?
teşekkür ederim canım, doğum çok yaklaştı evet, son zamanlar her şeyimiz hazır bebişi bekliyoruz artık. bakalım 2012nin son bebeklerinden mi, yoksa 2013ün ilk bebeklerinden mi olacak :) tekrar tekrar söylüyorum yüce rabbim isteyen herkese annelik ve babalık duygusunu yaşatsınn amin..
İyi günler dilerim. senden haber bekliyorum. Umarım doğurduktan sonra bize de bildirirsin. Rabbim yardımcın olsun.
ah ahh bi doğuraydımda hayırlısıyla öyle haber verebilseydim :) bugünde olmadı ne sancım var ne bir belirti.. cumaya kadar beklicez eğer kendiliğinden olmazsa suni sancı vercekler yoksa sezeryan :s gelmeye pek niyeti yok bizim zillinin :) kısmet olursa her halukarda cuma günü doğum var kızlar dua edin. ben yine haber veririm size.. öpüyorum sizleri. hoşçakalın
ah ahh bi doğuraydımda hayırlısıyla öyle haber verebilseydim :) bugünde olmadı ne sancım var ne bir belirti.. cumaya kadar beklicez eğer kendiliğinden olmazsa suni sancı vercekler yoksa sezeryan :s gelmeye pek niyeti yok bizim zillinin :) kısmet olursa her halukarda cuma günü doğum var kızlar dua edin. ben yine haber veririm size.. öpüyorum sizleri. hoşçakalın
canım selam nasılsın? kasımın sonlarına doğru doğumu bekliceni sölemiştin aklıma geldide mesaj atmak istedim. umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almışsındır, herşey yolundadır. öpüyorum..
mikicim nasılsın doğumla alakalı bir gelişme varmıah ahh bi doğuraydımda hayırlısıyla öyle haber verebilseydim :) bugünde olmadı ne sancım var ne bir belirti.. cumaya kadar beklicez eğer kendiliğinden olmazsa suni sancı vercekler yoksa sezeryan :s gelmeye pek niyeti yok bizim zillinin :) kısmet olursa her halukarda cuma günü doğum var kızlar dua edin. ben ine haber veririm size.. öpüyorum sizleri. hoşçakalın
Yeni yılın ilk bebeyi olmak istemiş her halde. Kıymetli ya, kendini naza koymuşdur. Yani ben öyle dar yoldan, zorlanarak çıkmak istemiyorum, hadi beni kolay yolla alın der gibi.
ALLAH yardımcın olsun. İnşeAllah kendiliyinden güzel bir doğum yaparsın. Rabbim kolayca yükünü yere koymanı ve sağlıcakla bebeyini kucağına almanı nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?