Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

MaşeAllah, BarakAllah. Rabbim hayırlı evlat etsin. Anneli-babalı, sağlıkla büyümeyi, güzel evlat olduğunu görmeyi nasip etsin. Amin.

Ne zamandır senden de haber bekliyordum. Hatta profiline girip baktım, acaba başka yerlerde yazmışmısın diye. Hiç bir yazı bulamadım. Burda görünce çok sevindim.

İnşeAllah dediyin ve de benim düşündüyüm gibidir. Zaten güvenmeseydim 4. denemeni tekrar orda yaptırmaya karar vermezdim. Bakalım hayırlısı.

sorma sümeyyecim hamilelik telaşı doğum telaşı derken uzun bir süre girememiştim şimdi de ufaklık alıyor tüm vaktimi ama arada kucağımda emzirirken falan bakınıyorum artık

mikicim nasılsın doğumla alakalı bir gelişme varmı

canım bir gelişme yok şimdilik yarın hastaneye yatıcam duruma göre bakılıcak ya sancı vericekler yada direk sezeryana alıncak hiç sancım yok bakalım doktorum ne dicek heyecanla bekliyorum.

bu arad senin adına da inan çok sevindim benim yerime de öp bıdığı :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın. aminnn.

Mikicim son durumlar nasıl? Lütfen bizi habersiz bırakma. Umarım her şey yolundadır. Rabbim yardımcın olsun.

canım nasılsın ?
ne oldu bebeğine kvuştunmu ?
seni merak ediyorum canım bizi habersiz bırakma inş hayırla bebeğini doğmuş olursun
allaha emanet ol

şu an 6 haftalık oldu bi kaç gun sonra muayene gidicem sabırsızlıkla bekliyorum rabbim herkese versin.hastandeden çok memmun kaldım.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. Senin adına çook sevindim.

Kontrolden sonra durumu paylaşırsın .

kızlar merhaba kusura bakmayın sizi biraz merakta bıraktım ama anca nete girebiliyorum. bizim ufaklık pek fırsat vermiyor. anlıcanız kızıma kavuştum darısı sizin başınıza inşallahhhh, rabbim tez zamanda size bu duyguları yaşatsın. 4 ocakta doğum yaptım doğum biraz zor geçti. geceden biraz sancım başladı hastaneye gittiğimde 3 cm açılma vardı doktor normal doğum başlamış dedi sancım az olduğundan suni sancı verildi. sabah 9dan akşam 6ya kadar sancı çektim ve gerçekten çok acı vericiydi hastaneyi inlettim diyebilirim.en son 7-8 cm'e kadar açılma oldu ama doktorumun demesiyle kendimi çok kastığım için bebek çıkamamış ve kalp atışları zayıflamaya başlamıştı. hemen apar topar sezeryana aldılar beni tabi ben o sırada bayılmak üzereydim bilincim yavaş yavaş gitmeye başlamıştı hayal meyal hatırlıyorum. nihayetinde beni 18:10da sezeryane aldılar ve bebişime kavuştum, çok mutluyum. suni sancı denen şeyin bu kadar acı vereceğini bilseydim kesinlikle direk sezeryan isterdim kimseye önermiyorum suni sancıyı gerçekten çok kötü birşey. serdar beyide aradım müjdeyi verdim lohusalık bitince kontrole gidicem bundan sonra ne yapıcaz bi görüşelim istedim. işte böyle kızlar. darısı başınıza canlarım. sizi seviyorum öpüldünüz.. :))

Rabbim anneli-babalı büyümeyi nasib etsin. Sağlam ve salih evlat eylesin. Büyüyüp iyi insan olduğunu görmeyi, çektiyin her bir sıkıntıdan daha fazlasına deydiyini hiss etmeni, yüzününe her baktığınızda kalbinizin huzur ve mutlulukla dolmasını Rabbimden dilerim.

Sana da geçmiş olsun. Çektiyin her bir acı günahlarına keffare olsun. Süni sancının çok kötü olduğunu duymuşdum. Kendine çok dikkat et.

Gerçekden gözüm yollarda kalmışdı. Senin adına çoook sevindim.

tatlım gözlerin aydın maşallah çok şükür hayırla prensesine kavuşmuşsun hergün girip bakıyordum senden cevap almayınca prensesine kavuştuğunu anladım
canım geçmiş olsun ve çok şükür kurtulmşsun evet suni sancı çok kötüymüş
keşke baştan sezaryen olsaydı neyse artık geldi geçti
bebişimizin ismi teyzelerine söylersin dimi

şu an 6 haftalık oldu bi kaç gun sonra muayene gidicem sabırsızlıkla bekliyorum rabbim herkese versin.hastandeden çok memmun kaldım.

slm canım hyaırlı olsun inş hayırla bebeğini kucağına alırsın canım ilk denememiydi
ve sizin sorununuz neydi

çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Selam kızlar bugün Serdar Bey ile nihayet tedaviye başladık Gonal f iğne verdi pazartesi tekrar kontrol var . Rabbim bu yolda ilerleyen bizlerin duasını kabul eder inşallah da hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Selam kızlar bugün Serdar Bey ile nihayet tedaviye başladık Gonal f iğne verdi pazartesi tekrar kontrol var . Rabbim bu yolda ilerleyen bizlerin duasını kabul eder inşallah da hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Amin. Sana başarılar dilerim. Umarım bu tedavi sonrasında bebeklerine kavuşursun. Gelişmeleri bizimle de paylaş.

canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün tatlı kızını öp benim için çektiğin sancıların boşa gitmesine üzüldüm benim dr da bunu tahmin ettiği için bana bebeği riske atmamam gerektiğini bu yüzden sezaryanı önermişti serdar bey de herşey normal doğuma uygun görünse de sezaryana yönlendiriyor önceleri kızıyordum kolaylarına geliyor diye hemen sezaryan diyorlar diye düşünüyordum ama şimdi ne kadar haklı olduklarını anlıyorum bebek için en sağlıklısı bence de sezaryan benim ilk 3 gün sıkıntım oldu eve gelince hemen ayaklandım neredeyse hiç doğum yapmamış gibiydim şimdi ise sadece ince bir çizgi var karnımın altında çok çok iyiyim buradan tüm bebek bekleyen ve gebelik planlayan kızlara sesleneyim normal doğum ne kadar kulağa hoş gelsede bebek için risk oranı daha fazla olan bir yöntem yine hamile olsam yine hiç düşünmeden sezaryan derdim bebişlerimizi zaten zor elde ediyoruz onları gereksiz riske atmayalım tabiii bu benim fikrim yinede sizler bilirsiniz aaaa neredeyse unutuyordum benim ufaklığın dr u kevser hanım senin doğum yaptığın avicenna hastanesine geldi benim eve de yakın olduğu için bende bebeğin kontrolleri için oraya geleceğim dün oradaydım 2.ay kontrolü vardı maşallah 5.5 kilo olmuş yiğitim her şey yolundaymış agularada başladık ablası çok çabuk büyüyorlar sana tavsiyem bol bol video ve resmini çek her anını görüntüle o kadar çabuk büyüyorlar ki şaşırıyorsun sormak istediğin bir şey olursa ben buralardayım aşağı yukarı her gün giriyorum hergün en az 3-4 litre su içmeyi unutma sana bol sütlü günler öpüyorum...

selam arkadaşım inşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun rahat ol gereksiz strese girme ve serdar beye güven sana hayırlı tedaviler diliyorum...

canım ne güzel temenniler bunlar çok mutlu ettin beniii :)) daha güzelleri seninle olsun inşallah çooook teşekkür ederim Allah razı olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…