Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

neeyyyyyyy 5bin miii ne diyorsun ya bu hastane değil ticarethane olmuş artık inanmıyorum ya yazık serdar bey olmasa kim gider acaba o hastaneye tabi kadın doğum servisi için konuşuyorum neyse. ya yok ben serdar bey den başka bi dr.a doğum için gitmem diyodum ama bu durumda benimde ufak ufak başka hastanelerde araştırmam lazım. ben henüz doğum için konuşmadım ama bir dahaki kontrolümde konuşurum artık. bu arada herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim dikkat et kendine öpüyorum..

tatlım selam, bugün kontrole gittim kızım 477 gr olmuş serdar bey maşallah iyi yedirmişsin dedi :)) boyuda 27 cm.de. herşey iyi gidiyor maşallah şuan erken doğum riski felanda bulunmuyormuş tahminen 3 ocakta doğum var :) bu arada serdar beyde hastane ücretini net söylemedi ama pahalı olduğundan ve o parayıda bu hastaneye harcamamızı istemediğinden felan bahsetti. son haftalarda daha detaylı konuşuruz dedi anadolu yakasında oturduğum için belki bu taraflarda bir yer önerebileceğini söyledi bakalım kısmet şimdilik bu kadar.. :) sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Maşallah kızımıza Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayıda nasip eder inşallah benimde iyi gidiyor oğluşum beni üzmüyor bende Serdar bey harici iş yerime yakın bir görüntüleme merkezine gidiyorum 3 ve 4 boyutlu olarak bana gösterdiği tüm görüntüleri aynı zamanada dvd ye kaydedip veriyor bugünde üçüncü ve son randevum vardı kilosu 1080 gr boyu da 39 cm olmuş dr söylediğine göre uzun boylu olacakmış çook tatlıydı ablası gözünü ve ağzını açıp kapatıyor gülüyor sabırsızlanmaya başladım bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi bu arada kulaklık ve anne karnında dinletilen klasik müzik cd si aldım bol bol klasik müzik dinletiyorum oğluma araştırmalara göre anne karnında dinletilen müziği doğduktan sonra duyan bebek daha uysal ve zeki oluyormuş bakalım deneyip göreceğim Serdar bey le randevum eylülün ilk haftası doğum işini bir daha konuşacağım ve kararımı vereceğim....benden bu kadar gelişmeleri aktarırım byby

Kızlar selam dün Serdar bey ile son randevuma gittim doğuma kadar onunla gitmeyi çok istiyordum ama Anadolu yakasına gelememesi yüzünden istemeyerekte olsa başka bir doktora başlayacağım hayırlısı olsun oğlumla ilgili problem yok şükür herşey yolunda 32.haftaya girdik Serdar beyden 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu da aldım kısmetse ekim sonu izine çıkacağım Kasım 15 ten sonrada oğlumun gelmesini bekleyeceğim bu arada Allah izin verirse normal doğum düşünüyorum sizleri çok öpüyorum bebeklerinize ve kendinize iyi bakın.....

Sohbete şöyle bir göz gezdirdim de Ne güzel pozitif sonuçlar var öyle :) İnsan duygulanıyor.Bende pko var eşimdede sperm sayısı az tüp bebek dediler ama bir türlü maddi yönden hazır olmadığımzdan gidemedik İstanbul cerrahi dediğiniz fulyadaki değilmi ? Benimde kontrole gittiim doktorum ekibiyle beraber oraya geçmiş . Memnunmusunuz diye soracaktım ki pozitif sonuçları görünce sevindim .Hangi doktoru önerirsiniz bize oradan ?

canım benim çarşamba günü yani senden 1 gün sonra da ben kontrole gittim :) yaptırdığım idrar testinde iltihap olduğu anlaşıldı sonuçlarımı faxlamıştım serdar bey aradı gel bi kontrol ediyim dedi ilaç tedavisine başlamamız lazım dedi gittim muayene etti ilaç falan verdi işte kullanıyorum bakalım. bugünde doğum yapacağım hastanedeki doktora göründüm orda da bi takip başlattık hayırlısıyla :) bende serdar beyden kopmak hiç istemiyorum ama napalım, dediğin gibi o gelemiyor biz hiç gidemiyoruz :) bu arada renkli doplerde bebeğin böbreklerinde ufak bir sorun çıktı ciddi bişey yok dediler inşallahh yoktur normalden biraz fazla büyükmüş genelde bebeklerde görülebilirmiş ama çoğu doğuma yakın normal boyuta gelirmiş. inşallah öyle olur. bunun dışında yaşadığım herhangi bir sorun yok çok şükür rahat geçiriyorum günlerimi. bende kısmetse normal düşünüyorum şuan için bir sorun görünmüyor diyorlar ama doğum yapacağın gün herşey değişebilir de diyorlar kısmet hayırlısı :) canım bu arada oğluşuna isim düşündün mü? ya ben isim konusunda çok kararsızım hergün farkı bir isme takıyorum kesin bunu koycam diyorum yarın oluyo ondan vazgeçip başka bi isim buluyorum :))

canım öncelikle inşallah en kısa sürede sende bu duyguyu yaşarsın. bende de pko vardı 2 defa aşılama denedik olmadı sonra tüp bebeğe geçtik tek seferde tuttu çok şükür. istanbul cerrahi evet fulyadaki hastane orda zaten tüp bebek ile ilgili tek bir doktor var o da serdar koç. kendisine ait web sitesi de var istersen ordanda inceleyebilirsin. ilk etapta muayenesine de gidebilirsin. iletişim bilgileri sitede yazıyor. şahsen ben serdar beyi sana öneririm. çok ilgili ve tüp bebek konusunda da tecrübesi olan bir doktor ben çok memnunum. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz

Selam tatlım önce geçmiş olsun idrar yolu enfeksonuna gebelikte çok rastlanıyor tedavisi de kolay bebeşinin de böbreklerinde sorun çıktı demişsin inşallah oda çabucak atlatır Serdar bey harici hangi hastaneye başladın ben Maltepe Üniversitesi hastanesinde Erdin İlter e başladım geçen cumartesi tanıştık ve ilk muayeneme girdim(bu arada görümcem o hastanede muhasebede çalışıyor ve iki doğumunuda o hastanede yaptı) iki haftada bir gel dedi ağırlıklı olarak doğum şekli konusunda konuştuk ben normal istiyorum dedim yapabilirsin şimdilik engel görünmüyor dedi ama sezaryan tavsiye ettiğinide söyledi sebeplerine gelince yaşım ileri olduğu için risk alma lüksümün olmadığını ve tüp bebek olduğu için daha doğrusu zor koşullarda elde edilen bir gebelik olduğu için gereksiz strese girmeyip sezaryanla doğurmamı önerdi kafama yattı gibi daha öncede sezaryan olursa eşimin doğum gününde olsun diye geçiriyordum içimden galiba da öyle olacak dr ile paylaştım o zaman gelsin bebeğin kilosu ve gelişimi uygun olursa olur tabi dedi yani tatlım bir sorun çıkmaz ise 12 kasım da doğum var isim konusun da ben de çok kararsız kaldım ama iki isimli olacak birini ben birini de eşim koyacak ben şimdilik fikrim değişmez ise Yiğit koymayı planlıyorum eşim henüz karar veremedi bakalım daha değişebilir belki doğumdan sonraya bile kalabilir... ALLAH tan herşeyin hayırlısı kendine ve bebişe dikkat et öpüyorum... byby

Son düzenleme:

Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin insallah. Yardımların için çok tşk ederim.

teşekkür ederim canım ilaçlarım bugün bitti 3 gün sonra idrar testi yaptırıcam tekrar. bende avicenna da sibel zorbaş adında bir doktor var ona başladım, daha doğrusu zaten serdar beye gitmeden çok önce ona gidiyordum hatta pko teşhisini o koymuştu. annemde o hastanede temizlik personeli olarak çalışıyor sürekli yanımda olacak inşallah.
bu arada senin sezeryan işi açıkçası bana da mantıklı geldi doktor durumu iyi izah etmiş hakkında hayırlısı inşallah. ikinizde sağlıklı olunda gerisi önemli değil.
bende kızıma isim olarak Nisa Melis düşünüyorum şimdilik bi değişiklik olmazsa :)) sende kendine ve bebişine çoook dikkat ett öpüldünüzz :)

canım bebğinin ismini çok beğendim
inş hayırlı olur ve sağlıkla brbrğinr kavuşursun
ve geçmiş olsun canım avisenna hastanesi demişsin esenlerdeki avisennamı
eğer oarsıysa iyi bir hastane ben daha önce oraya yakın oturuyordum
canım doğum için fiyat ne dediler ve oranın yeni doğan ünitesi varmı

teşekkür ederim canım benim. yok ben ataşehirdeki (küçükbakkalköy) avıcennaya gidiyorum yeni doğan ünitesi de var. ücretleri de bence diğer özellere göre çok uygun normal dogum 570tl sezeryan 700 tl civarında. hakkımızda hayırlısı ne diyelim. bu arada senin tedavi nasıl gidiyor?

canım selam nasılsın? kasımın sonlarına doğru doğumu bekliceni sölemiştin aklıma geldide mesaj atmak istedim. umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almışsındır, herşey yolundadır. öpüyorum..

iyi gunler arkadaslar.Kac aydir sizleri takib ediyorum. Burdaki yazilardan destek alarak ben de taa Azerbaycandan Serdar beyin hastasi oldum. Ilk denememiz temmuzda oldu, cok guzel embriolar olusmasina ve iki 5-ci gun embriosu verilmesine ragmen tutmadi, iki tane de donmus 5-ci gun embriosu vardi, denedik onlar da tutmadi. O kadar saglikli cozulmuslerdi ki... Kismet diyilmis. Simdi yeniden basladik. Bu sefer 3 tane 3-cu gun embriosu verdiler, baska da kalmadi. Simdi test gununu bekliyorum... Arada sizden haber almak icin de forma goz atiyorum. Serdar beyi tafsiye etdiyiniz icin tesekkurler... Umarim bu sefer bizim de yuzumuz guler.

aramıza hoş geldin tatlım. inşallah her şey gönlünüzce olsun Allah size en kısa sürede bu duyguyu yaşatsın.

hoşgeldin tatlım demek kısmet değilmiş inş bu defalık tutar canım
sizin sorun neydi kaç yıllık evlisiniz

duaya Amin. Tesekkurler.
Bizim evliliyimiz 7. yila gecdi. Sorun erkek inferlitesi. Uzun sure esimin tedavisi icin ugrasdik, durduk. Bir adim bile ilerleyemedik. Neyseki, buralara gelmek kismetde varmis. Bir umutla basladik, bakalim ne olucak. Sonucu dusunmemeye calisiyorum.
Askbebek hep seni merak etdim, siz ne yapdiniz? Sizde yalnis hatirlamiyosam sorun bir az daha ciddiyidi. Uzuntulu yazdigin ilk yazini hic unutmadim.

tatlım bende evlilikte 7. yıla girdi bizimde erkek infertilifesi bana hemşire arkadaşım tavsiye etti serdar beyi görüştük rahim filmimi çekti
serdar beyden memnun kaldım inanıyorumki önce rabbimin sonrada serdar beyin sayesinde inş bebeğimiz olacak
evet tatlım benim sadece eşim değil ben yıllar sonra kendimdeki sorunu serdar beyin çektiği rahim filmiyde ortaya çıktı bu durum beni çokkk
yıprattı rapor için başvurmuştum ama tam ilacımı alıp tüp bebeğe başlayacaktımki bu defa bizim bazı sıkıntılarımız oldu ve tedavimiz yarım kaldı inş en kısa sürede
tekrar başlarız tedaviye tabi yine serdar beyde
peki canım sen serdar beyle ön görüşmeni yaptınmı ve rahim filmi çektinmi siz ne yapacaksınız ne zaman teadviye başlayacaksınız

caanımya okurke farketmedim siz şu anda zaten tedavideymişsiniz peki canım ne oldu sonucunuz
bebeiş size tutundumu inş bebeğin sana sımısıkı tutunur ve sende hamiş haberini bana veririsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…