- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi pink_dreams
-
Amin.caanımya okurke farketmedim siz şu anda zaten tedavideymişsiniz peki canım ne oldu sonucunuz
bebeiş size tutundumu inş bebeğin sana sımısıkı tutunur ve sende hamiş haberini bana veririsin amin
Amin.
Allah her birimizin yardimcisi olsun. Bizim test zamanimiz 2 aralik, sonucu bekliyoruz. Aslinda ben yarin yaptirmak istiyorum,bakalim.
heyecanla sonucunu bekleyeceğim inş hamişsinidr tatlım peki eşin tese oldumu yoksa azda olsa eşinde normal yoldan sperm çıkışı varmıydı
heyecanla sonucunu bekleyeceğim inş hamişsinidr tatlım peki eşin tese oldumu yoksa azda olsa eşinde normal yoldan sperm çıkışı varmıydı
canım 2 aralıkta 12 günmü olacak bazen erkende sonuç belli olabiliyormuş
canım peki siz şimdi azerbaycandamısın
Aslinda esimde sperm sayisi nerdeyse normaldi, yalniz haraketlilik tamamen yok. Serdar bey bu durumda da mikroenjeksiyon yapa biliriz, yalniz ihtimal dusuk olur.Isterseniz tese amelyati yaptirin, ihtimal yukselir. Sonucda tese amelyati oldu, spermler kulanildi, arta kalanlarsa donduruldu. Bu sefer dondurulmuslarla tekrar denedik.
2 aralik 12 gun olucak. Ben labaratuarda kiza sordum, 10-cu gunde belli olur dedi. Simdi istanbuldayiz. 6 aralik gitmemiz gerekiyor. InseAllah guzel haberlerle doneriz. Siz ne zaman tedaviye baslamayi dusunuyorsunuz?
canım inş bebeğin seninledir inş burada haberi verirsin bende sevinirim
canım bizim süreç çok farklı oldu ben rapor çıkarmak için işlemlere başladım tam artık rapor bitti ilaçı alacağım derken
sağlık raporu istediler sağlık raporu çıkardım oda tamam oldu ama bizim maddi sıkıntı oldu eşimin şirketi maaş vermeyince geriledik ve
herşey yarım kaldı çok üzgünüm ne olacak bilmiyorum ne yapacağız rabbim yardım etsin inş herşey düzelir bende bebğime kavuşurum amin
canım hareketlilikte çok önemli eşin mikro tesemi oldu canım teseyi kim yaptı
eşinizin tek testisindenmi aldılar spermmi tese sonrası zor oldumu benim eşim
mikro tese olacak çok korkuyorum ya sperm bulunmazzsa ya amaliyat nasıl geçecek bana
tam olarak anlatırmısınız
canım hareketlilikte çok önemli eşin mikro tesemi oldu canım teseyi kim yaptı
eşinizin tek testisindenmi aldılar spermmi tese sonrası zor oldumu benim eşim
mikro tese olacak çok korkuyorum ya sperm bulunmazzsa ya amaliyat nasıl geçecek bana
tam olarak anlatırmısınız
Her kesin cocugu olucak diye bir sey yok, Rabbim dilediyine verir. Vermek isterse de hic bir seye ihtiyac duymaz. Adem aleyhi sellemin (annesiz,babasiz), Hevva anamizin (annesiz), Isa aleyhi sellemin (babasiz) yaratilisini dusun. Bir de Ibrahim aleyhi sellem 90 yasinda olurken ishak dunyaya gelmis, Zekereya aleyhi sellem cok yasli oldugu bir zaman da ilk cocugu olan Yahya aleyhi sellem dogulmus.
Yani demek istediyim bizim icin sorun gozuken, Rabbim icin asla sorun deyildir. Sen de ya bulamazlarsa, ya olmazsa dusuncelerini kafandan at, her korkdugunda Allaha sigin. InseAllah sizinde hayirli evlatlariniz olur. Cocuk diye-diye su hayati kendinize zehir etmeyin, gencliyinizi yasayin, cocuk icin de elinizden geleni yapin. Baktiniz olmuyor hayirsiz evlat sahibi olan nice insanlari dusunun, gunde kac defa seni doguracagima kara tas dogursaydim diyorlar...
11 sene sonra tuple oglan sahibi olan birisi ne dedi bilirmisin... Olmasaymisda olurmus, bunun icinmi o kadar cabaladik...
Ben de cocuklari cook severim, iyi bir anne olmayi, Kuran okuyan cocuklar yetistirmeyi hep hayal ederim. Yalniz olmuyor diye de kendimi paralamam, hayatimi zindan etmem, kocami sevmekden de vaz kecmem.
Rabbim bize bir yol cizmisse, bu en guzel yoldur.... (Sizin hayir gorduklerinizde ser, ser gorduklerinizde hayir vardir. ALLAH bilir siz bilmezsiniz.)
canım benim ya bende 7 yıla girdi ama hiç birzaman eşimde bende illada çocuğumuz olsun demedik her zaman hayırlsın istdik
hayırsız olacaksa inan olmasın çünkü ben böylede çok mutluyum şükürler olsun
ama tabiki biz bir kuluz herkes gibi isteriz olsun ama bu demek değilki haytımızı zindan edelim ama ilk defa olacak
diye baya heyecanlanıyorum inş sıkıntısız bbeğim olur seninde olur rabbim yardımcın olsun canım
canım muammer kendirci tese öncesi muayene ettimi ve nasıl ilgilendimi eşinizle
ve siz mikro teseye ne kadar ödeme yaptınız canım
Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun test yaptirdim, sonuc malesef neqatif. Bir 3 ay daha nasil bekliycem bilemiyorum.
Icinde hayir olmayan hic bir seyi istemem. Evlat olsa bile...
canım üzülme herşeyde vardır bir hayır demek daha zamanı değilmiş ne zaman nasip olur rabbim bilir
canım dondurulmuşların varmı kaçıncı denemen oldu unuttum belkide yazmışssınıdr
dr arayıp söyledinmi durumu sen tüp bebek öncesi serdar bey rahim filmi çektimi tatlım
bak canım sende inanan birisin onun için herzaman hayırlısını istemekten vaz geçme tatlım
rabbim herzaman seninle olsun hayırlı gün ve saat gelince senin bebeğin de benim bebeğimde inş olacak canım
InseAllah. Bizde biri dondurulmus olmakla 3. denemeydi. Bu seferki denemede dondurmaya embrio kalmadi. Ben rahim filmini Bakude cektirmisdim, sol tup kapali, baska sorun sanirsam gozukmuyordu. Serdar bey inceledi. Bir de ilk iki denemede kaliteli 4 tane 5. gun embriosu tutunmadigi icin rahmin uyarilmasi amaciyla bu sefer endometrial sitimulasion uyquladi. Demek ki kismet degilmis. Simdi tekrar denersek nasil bir yol izliyiceyiz hic bilmiyorum.
canım ya inş bebeğin olacak birgün ben herzaman burdayım başka topiklere giriyorum her zaman yazabilirsin bana sertleşiriz
canım senin kaç tane yumurtan olmuştu kaç tane döllendi
canım ya inş bebeğin olacak birgün ben herzaman burdayım başka topiklere giriyorum her zaman yazabilirsin bana sertleşiriz
canım senin kaç tane yumurtan olmuştu kaç tane döllendi
canım serdar bey iyi bir dr inş rabbimin izniyle bebğin olacak canım ben başka topiğede giriyorum istersen söylerim sende katılırsın
bizde orada hergün tesbih ve dualar yapıyoruz hiç tanımadığımız kişilerle ve temiz ağızdan yapılan dua kabul olur canım ya
istersen sende katılabilirsin ben istediğin zaman burdayım dertleşebilir için ferahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?