- Konu Sahibi pink_dreams
-
canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün tatlı kızını öp benim için çektiğin sancıların boşa gitmesine üzüldüm benim dr da bunu tahmin ettiği için bana bebeği riske atmamam gerektiğini bu yüzden sezaryanı önermişti serdar bey de herşey normal doğuma uygun görünse de sezaryana yönlendiriyor önceleri kızıyordum kolaylarına geliyor diye hemen sezaryan diyorlar diye düşünüyordum ama şimdi ne kadar haklı olduklarını anlıyorum bebek için en sağlıklısı bence de sezaryan benim ilk 3 gün sıkıntım oldu eve gelince hemen ayaklandım neredeyse hiç doğum yapmamış gibiydim şimdi ise sadece ince bir çizgi var karnımın altında çok çok iyiyim buradan tüm bebek bekleyen ve gebelik planlayan kızlara sesleneyim normal doğum ne kadar kulağa hoş gelsede bebek için risk oranı daha fazla olan bir yöntem yine hamile olsam yine hiç düşünmeden sezaryan derdim bebişlerimizi zaten zor elde ediyoruz onları gereksiz riske atmayalım tabiii bu benim fikrim yinede sizler bilirsiniz aaaa neredeyse unutuyordum benim ufaklığın dr u kevser hanım senin doğum yaptığın avicenna hastanesine geldi benim eve de yakın olduğu için bende bebeğin kontrolleri için oraya geleceğim dün oradaydım 2.ay kontrolü vardımaşallah 5.5 kilo olmuş yiğitim her şey yolundaymış agularada başladık ablası çok çabuk büyüyorlar sana tavsiyem bol bol video ve resmini çek her anını görüntüle o kadar çabuk büyüyorlar ki şaşırıyorsun sormak istediğin bir şey olursa ben buralardayım aşağı yukarı her gün giriyorum hergün en az 3-4 litre su içmeyi unutma sana bol sütlü günler öpüyorum...
tatlım gözlerin aydın maşallah çok şükür hayırla prensesine kavuşmuşsun hergün girip bakıyordum senden cevap almayınca prensesine kavuştuğunu anladım
canım geçmiş olsun ve çok şükür kurtulmşsun evet suni sancı çok kötüymüş
keşke baştan sezaryen olsaydı neyse artık geldi geçti
bebişimizin ismi teyzelerine söylersin dimi
yollarımız burada da kesişti desene :) çok sevindimm inşallah bi gün rast gelirizde yüzyüzede tanışmış oluruz :)) benim kızın ilk hafta kontrolünüde kevser hanım yaptı çok cici güler yüzlü bi doktor sevdim bundan sonra da ona gitmeyi düşünüyorum.
bu arada maşallah senin kuzucuğuna da büyümüş :))
ya evet sezeryan için sonradan çok çekersin diyenlere buradan sesleniyorum :) hiç de çekmedimmm aynen benimde 2-3 gün bi ağrım oldu bende hemen ayaklandım maşallah sonradan normal doğum şansım olsa bile kesinlikle yapamam gerçekten çok acı çektim hayatımda hatırlamak bile istemediğim bi deneyim oldu malesef. doğumla ilgili sadece bebeğimi ilk kucağıma aldığım an'ı hatırlamak istiyorum o kadar :))şuanda da tek sıkıntım meme uçlarımın acısı bi türlü geçmedi bebek her emdikçe canımdan can gidiyo merhemler felan fayda etmedi. sen ne durumdaydın ne yaptın? bu konuda tavsiyen varsa nooolur bana da bi akıl ver :) çok öpüyorum senide bıdık'ını da :))
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. Senin adına çook sevindim.
Kontrolden sonra durumu paylaşırsın .[
Pazartesi gittim.Herşey yolunda miniğimin kalp atışını duydum çok güzel ve harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.DUALARIM SİZİNLE BİZLERİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. Senin adına çook sevindim.
Kontrolden sonra durumu paylaşırsın .[
Pazartesi gittim.Herşey yolunda miniğimin kalp atışını duydum çok güzel ve harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.DUALARIM SİZİNLE BİZLERİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ...
Burda diğer arkadaşlar gibi senin de bebeğimi doğurdum diye yazmanı Rabbim bize nasib etsin. Tarifi imkansız duygular olmalı, eminim.
Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. O kadar güzeldi ki... Ben böyle rüyaları pek fazla görmem de... Rüyamda bile olsa çook güzeldi. Orda bile Serdar beye haber vermek istiyordum.
Bu günlerde içim kıpır-kıpır. Sanki yeni bir şeyler var gibi....., sanki tedaviye yeniden başlamış gibi....
Bir de örgü yapıyorumçook iyi geliyor.
Burda diğer arkadaşlar gibi senin de bebeğimi doğurdum diye yazmanı Rabbim bize nasib etsin. Tarifi imkansız duygular olmalı, eminim.
Bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. O kadar güzeldi ki... Ben böyle rüyaları pek fazla görmem de... Rüyamda bile olsa çook güzeldi. Orda bile Serdar beye haber vermek istiyordum.
Bu günlerde içim kıpır-kıpır. Sanki yeni bir şeyler var gibi....., sanki tedaviye yeniden başlamış gibi....
Bir de örgü yapıyorumçook iyi geliyor.
ALLAH hayırlara çıkarsın rüyanı belkide tedaviye gerek kalmadan hamile haberlerini alırız buradan ALLAH ın işine karışılmaz yeterki o istesin.....moralini hep böyle yüksek tut :81:
merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorumBugün yine Serdar Bey ile kontrol vardı yumoşlara baktı cetrotide iğnesine başlıyoruz bugün, perşembe yine kontrol ve aksilik çıkmazsa haftaya p.tesi opu olabilir dedi :18: şimdiden heyecanlıyım çok.Her gün dua ediyorum Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin,burada evlatlarına kavuşanlar ise beraber nice sağlıklı uzun yıllar nasip etsin bahtları güzel olsun.
Teşekkürler Duygu. Rabbim hayırlısı ile güzel yumoşlar yetiştirsin, güzelce döllendirsin,veee onlardan kucağını ve kalbini dolduracaq hayırlı evlatlar versin . Amin.
Sizde sorun neydi ve bu senin kaçıncı denemen? Allah kolaylık versin.
Amin . Güzel duaların için çok teşekkür ederim. Bizim ilk denememiz eşimde sperm yetersizliği vardı hareket falanda değerler düşüktü ,bende de pko var Serdar bey ile ilk denememize başladık sonumuz hayırlı olsun
Amin. Bu denemenizde Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Sen hep dualarına devam et. En etkili yöntem odur. Bir de stressli olmamaya çalış .
İnşallah Rabbim bizim de yüzümüze güler , ben de stres yok hep çok pozitifim hastaneye gittiğim de bile hep aynı ama gel de bunu eşime anlat çok stresli çok gerginbakalım onu nasıl rahatlatacağım
Onun stresli olması o kadar da önemli değil. Kadında yumurtalamayı direk etkiler. Erkekde her hangi bir faktörden dolayı spermde değişiklik olursa, kendini 3 ay sonra gösterir.
Yoksa tese amelyatımı olucak, çok korkarlar daaa. Eşim tese amelyatı olunacağını duyduğundaki halleri aklıma geldi. Bu erkekler çok zayıflar. Rbbim taşıyamayacağı yükle kimseyi yüklemezmiş. Doğurmak erkeğe kalmış olsaydı, her halde dünya insan nüfusu çoktan tükenmiş olurdu .
sevgili pink_dreams canım benim hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla yaşasın,gülsün,karnı doğsun bebeğinin,
alttaki tickeri de bebekle değiştirelim derim ben
Burayı yeni hamileleri ve hastane durumlarınızı mümkün olduğunca sessizce takip ediyorum,
yeni hamile kalan arkadaşlarım,hamileliği süren arkadaşlarım,bebeğine kavuşmuş,ve henüz dua ile bekleyen arkadaşlarıma sevgilerimi dualarımı iletiyorum..
Serdar Beye çok çok selamlar...
Tedaviden ne haber?????
Nasıl gidiyor???
kontrole gitdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?