Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

yollarımız burada da kesişti desene :) çok sevindimm inşallah bi gün rast gelirizde yüzyüzede tanışmış oluruz :)) benim kızın ilk hafta kontrolünüde kevser hanım yaptı çok cici güler yüzlü bi doktor sevdim bundan sonra da ona gitmeyi düşünüyorum.
bu arada maşallah senin kuzucuğuna da büyümüş :))

ya evet sezeryan için sonradan çok çekersin diyenlere buradan sesleniyorum :) hiç de çekmedimmm aynen benimde 2-3 gün bi ağrım oldu bende hemen ayaklandım maşallah sonradan normal doğum şansım olsa bile kesinlikle yapamam gerçekten çok acı çektim hayatımda hatırlamak bile istemediğim bi deneyim oldu malesef. doğumla ilgili sadece bebeğimi ilk kucağıma aldığım an'ı hatırlamak istiyorum o kadar :)) şuanda da tek sıkıntım meme uçlarımın acısı bi türlü geçmedi bebek her emdikçe canımdan can gidiyo merhemler felan fayda etmedi. sen ne durumdaydın ne yaptın? bu konuda tavsiyen varsa nooolur bana da bi akıl ver :) çok öpüyorum senide bıdık'ını da :))

Sizi tekrar buralarda görmek çook güzel. Rabbim her ikinizin de evladını koruyup kollasın. Eminim anne olmak tarif edilemiycek bir duyqudur. Rabbim isteyen her bir müslümana doya-doya yaşatsın. Amin.

Bana sezeryan önerilmezse ben yaptırmak istemem. Çünki benim hedefim tek çocuk değil. Tam 4 tane çocuğum olsun istiyorum (gerçi daha birine bile ulaşamadım amma olsun yine de hedefde 4 var). Sezeryan zaman kısıtlaması getiriyor, o yüzden normal doğum mümkün olursa ben onu tercih ederim. Sabah ne olucak bilmiyorum amma, ben yine de şimdilik böyle düşünüyorum.

Bir televiziyon proqramında Serdar beye sormuşlardı hangisi daha iyi doğummu yoksa sezeryanmı. Normal doğum demişdi. (Tabii doktorların önerisi daha mühümm)

Rabbim isteyen her kese bol-bol evlatlar versin. Amiiiiin yaa Rabb.

canım benmmm çook teşekkür ederimmm :)) darısı sizinde başınıza inşallahhh

Selam canım gerçekten karşılaşsak tanışsak ne güzel olur facebook kullanıyor musun ? kullanıyorsan müjgan yildirim diye arattır arkadaş olalım
göğüs konusunda bende çoook ızdıraplı günler geçirdim sol göğsümün ucu çıkmıyordu emzirmeye çalışırken gözlerimden yaş geldiğini hatırlıyorum herkes eme eme göğsünün ucu da düzelecek diyorlardı kızıyordum düzeleceğe benzemiyordu şimdi en kolay onu alıyor ağzına ne acı kaldı ne yara ben lasinoh diye bir merhem kullandım % 100 bitkisel her emzirmeden sonra memenin ucunu temizleyip sürdüm bitkisel olduğu için emzirirken tekrar ucu silmene gerek kalmıyor ama çok kötü kanamalı yara ise bepanten gibi ilaçlar kullanman gerekebilir sende bereni öp benim için şimdilik hoşçakal....

Son düzenleme:

sevgili pink_dreams canım benim hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla yaşasın,gülsün,karnı doğsun bebeğinin,
alttaki tickeri de bebekle değiştirelim derim ben

Burayı yeni hamileleri ve hastane durumlarınızı mümkün olduğunca sessizce takip ediyorum,
yeni hamile kalan arkadaşlarım,hamileliği süren arkadaşlarım,bebeğine kavuşmuş,ve henüz dua ile bekleyen arkadaşlarıma sevgilerimi dualarımı iletiyorum..

Serdar Beye çok çok selamlar...

merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum Bugün yine Serdar Bey ile kontrol vardı yumoşlara baktı cetrotide iğnesine başlıyoruz bugün, perşembe yine kontrol ve aksilik çıkmazsa haftaya p.tesi opu olabilir dedi :18: şimdiden heyecanlıyım çok.Her gün dua ediyorum Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin,burada evlatlarına kavuşanlar ise beraber nice sağlıklı uzun yıllar nasip etsin bahtları güzel olsun.

Teşekkürler Duygu. Rabbim hayırlısı ile güzel yumoşlar yetiştirsin, güzelce döllendirsin, veee onlardan kucağını ve kalbini dolduracaq hayırlı evlatlar versin . Amin.

Sizde sorun neydi ve bu senin kaçıncı denemen? Allah kolaylık versin.

Amin . Güzel duaların için çok teşekkür ederim. Bizim ilk denememiz eşimde sperm yetersizliği vardı hareket falanda değerler düşüktü ,bende de pko var Serdar bey ile ilk denememize başladık sonumuz hayırlı olsun

Amin. Bu denemenizde Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Sen hep dualarına devam et. En etkili yöntem odur. Bir de stressli olmamaya çalış .

Amin. Bu denemenizde Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Sen hep dualarına devam et. En etkili yöntem odur. Bir de stressli olmamaya çalış .

İnşallah Rabbim bizim de yüzümüze güler , ben de stres yok hep çok pozitifim hastaneye gittiğim de bile hep aynı ama gel de bunu eşime anlat çok stresli çok gergin bakalım onu nasıl rahatlatacağım

İnşallah Rabbim bizim de yüzümüze güler , ben de stres yok hep çok pozitifim hastaneye gittiğim de bile hep aynı ama gel de bunu eşime anlat çok stresli çok gergin bakalım onu nasıl rahatlatacağım

Onun stresli olması o kadar da önemli değil. Kadında yumurtalamayı direk etkiler. Erkekde her hangi bir faktörden dolayı spermde değişiklik olursa, kendini 3 ay sonra gösterir.

Yoksa tese amelyatımı olucak, çok korkarlar daaa. Eşim tese amelyatı olunacağını duyduğundaki halleri aklıma geldi . Bu erkekler çok zayıflar. Rbbim taşıyamayacağı yükle kimseyi yüklemezmiş. Doğurmak erkeğe kalmış olsaydı, her halde dünya insan nüfusu çoktan tükenmiş olurdu .

Ne kadar güzel söyledin ağzına sağlık iğneyi yapıyorum adam odayı terkediyor bakamıyormuş Kendisine yapılsaydı bu işlemler sanırım çocuktan vazgeçerdi Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış bize tek düşen inanıp dua edip sabretmek zaten bayanlar öyle bir iç güdüyle yaratılmışızki üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok çok şükür

merhaba canım güzel temennilerin için sağol ticker yapayım dedim ama başaramadım nasıl yapacağım :44:

Tedaviden ne haber ?????

Nasıl gidiyor ???

kontrole gitdinmi?

Selaaaam yediğim iğneler feci kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor sizde de böyle mi oldu normal mi yani ? Bugün öğlen 12:30da kontrol var bakalım bir daha muayeneye çağırcak mı yoksa opu ya başlıyckmı belli olucak ,pko olduğum için sık muayene etmek istiyormuş ,ama gün geçtikçe heyecan artıyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…