Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

Kızlarrrrr bugün Serdar beyle randevum vardı veeee cinsiyetinide öğrendik oğlum olacak arkadaşlar darısı tedavi gören arkadaşların başına

Kızlarrrrr bugün Serdar beyle randevum vardı veeee cinsiyetinide öğrendik oğlum olacak arkadaşlar darısı tedavi gören arkadaşların başına

gözün aydın canım rabbim anneli babalı doğmayı ve büyümeyi nasip etsin ne güzel bir haber
bende bir arkadaşımla bugün çocuk esirgemeye gittim bri buçuk yaşında çocuklar vardı bir tane kız vardı bana bir sarıldı ay beni daha bırakmadı
üzüdüm rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın rabbim evlatsızda bırakmasın amin

canımmm benimmmm çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur darısı tüm isteyenlerinn başına diyelim eh artık başlayın bakalım alışverişe :)) bende temmuzun 2 sinde ikili test yaptırcam büyük ihtimal orda cinsiyetini öğrenirim. senin adına da çok sevindim

amin canım aminn.. Allah sana da bir an önce annelik duygusunu yaşatsın inşallah

amin canım aminn.. Allah sana da bir an önce annelik duygusunu yaşatsın inşallah

sağol arkadaşım inş benimde bebeğim olur sana bişey soracağım serdar bey ne zaman tatile çıkacak bir bilginiz varmı ve muayanehanedemi devam edeceksin canım

sağol arkadaşım inş benimde bebeğim olur sana bişey soracağım serdar bey ne zaman tatile çıkacak bir bilginiz varmı ve muayanehanedemi devam edeceksin canım

canım geçen bi ara izne çıktı ama tekrar çıkıcak mı inan bi bilgim yok. evet muayenehaneye devam edicem ama benim kontrolüm daha 1 ay sonra felan çünkü 2 hafta sonra ikili testim var bu sürede serdar beye gitmicem işte ikili testi yaptırdıktan 1 ay sonra felan kontrole gidicem

teşekkür edrim canım

kııııııızlaaaar nerelerdesiniz yahuuu hiç sesiniz çıkmıyor? napıyosnuz sıcaklarla aranız nasıl :) beni sorarsanız ben kötüyüm belimden kalçama doğru feci bir ağrı var yürümekte zorlanıyorum ayrıca önceden kanal tedavisi yaptırdığım dişim çok ağrı yapıyo sıcak yada soğuk bişey içemiyorum yiyemiyorum e haliyle dr.a da gidemiyorum ilaç veremicek film çekemicek napıcam inanın şaşırdım. yarın ikili test için dr.a gidicem sorucam bakalım ne yapabilirim.

Geçmiş olsun canım ne yaptın sordun mu doktora ağrılar için ne yapabileceğini bu arada ikili test nasıl geçti sonucunu daha almamışsındır muhtemelen ama bebişinin cinsiyetini gösterdi mi ? benim herşey çok iyi şükürler olsun oğlum kıpır kıpır maşallah 24.haftada şeker yüklemesi yaptıracağım onun dışında ayrıntılı ultrasona girdim Serdar bey haricinde başka bir görüntüleme merkezine gittim 3 ve 4 boyutlu resim ve görüntülerini dvd ye kaydedip verdiler seyredip duruyorum oğluşumu benden bu kadar hadi hoşçakal.....

teşekkür ederim canımm ikili test sonuçlarım için mehmet bey az önce aradı her şey çok iyi çok normal dedi çok sevindim. bu arada bebişimin cinsiyeti kız :)) biraz nazlandı gösterirken ama dr gördü. şükürler olsunki tüm sonuçlarım normal çıktı yaa Allahıma şükürler olsun. seninde bebişininde iyi olmasına çook sevindim
ayy ne güzel yapmışsınn bizimki de biraz büyüsünde bende alıyım bi cd'sini izler dururum artık :))

canım bu arada mehmet bey bana folbiol'u bıraktırdı yerine vitamin felan verdi ELEVIT PRONATAL ve GYNO FERRO SANOL'a başladım bir de coraspini bırakma dedi. senin ilaç durumun nedir hangisini içiyosun şuanda ?

Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım gözün aydın Allah bebeklerimizi korusun

canım bu arada mehmet bey bana folbiol'u bıraktırdı yerine vitamin felan verdi ELEVIT PRONATAL ve GYNO FERRO SANOL'a başladım bir de coraspini bırakma dedi. senin ilaç durumun nedir hangisini içiyosun şuanda ?

Folbiolü Serdar bey 12. haftaya kadar kullanacaksın demişti bende 12. haftada kesmiştim GYNO FERRO SANOL birde balık yiyemediğimi söyleyince MARİNE CUP adlı omega 3 takviyesi verdi ama benim omega 3 asidine karşı alerjim varmış her yerim kabardı kaşıntıdan ölüyordum o yüzden bırakmak zorunda kaldım şimdi GYNO FERRO SANOL ve CORASPİN kullanıyorum.

hımm bende serdar beyi aradım bugün sonuçlarımı söyledim hemen cinsiyeti sordu kız dedim çok sevindi :) 5 hafta sonra kontrole gel dedi bide kalçamdaki ağrıyı söledim fizik tedaviye görün dedi bakalım haftaya fizik tedaviye bi gidicem çok ağrı yapıyo gerçektende bazen sağ tarafıma basamıyorum bile .. o zaman gelişmelerle yeniden beraber olmak dileğiyle öpüyorumm

canım hayırlı olsun bebişin cinsiyetini öğrenmiş rabbim tamamına erdirsin amin

Selammmm nasılsın kızın nasıl büyüdümü annesi benimki beni tekmeleyip duruyor artık hareketlerini dışarıdanda görebiliyoruz çok güzel bir duygu ayın 11 inde Serdar bey ile randevum var bakalım doğum için de konuşacağım kendisiyle yavaş yavaş hazırlanmak gere son 3 aya girdim karnımda baya çıktı

canım benim ya aslında bende ayın 11'ine randevu almayı düşünüyodum ama eşimin işleri çok yoğun izin alamadı büyük ihtimal haftaya c.tesi hatta bayramdan sonraki c.tesi gidebilicem. oy ben o yakışıklının tekmelerini yerim büyümüşte annesine tekme atarmış :) benim kızımda büyüdü tabi henüz tekmeler için erken :)) bu arada yarın kontrole gideceğine göre muayenehanesine gideceksin dimi? bakalım doğum için neler diyecek yine paylaşırsan sevinirim.

slm canım bugün gittim kontrole muayenehanesine gitmeyi planlıyordum fakat eşim öğlenden sonra izin alamıyor o yüzden hastanede devam edeceğim çok şükür herşey yolunda 31 cm ve 850 gr olmuş oğluşum baş aşağı dönmüş ayakları göbeğimin solunda kafası karnımın altında doğum için konuştuk ben normal istediğimi belirttim şu an için normal doğuma engel bir şey göremiyorum ama herşey son ay belli olur dedi normal doğuma İstanbul Cerrahiden başka yerde girmediğini ama sezaryan olursa başka hastanelere gelebileceğini söyledi fiyat konusunu hiç sorma dudakların uçuklar uçmuş bu hastane Serdar beyle alakalı değil hastanenin belirlediği fiyatmış normal ve sezaryen arasında çok fark yokmuş ikiside ssk lı olduğum halde 5,000 civarı tutarmış yuhhh dedim kendi kendime tabi neyse eşimin ablası Maltepe üniversitesi hastanesinde muhasebe de çalışıyor kendisi de doğumlarını aynı hastanede yaptı ve tavsiye ediyor fiyat olarakta ist.cerrahiye göre çoook uygun 850 normal 1200 sezaryen bakalım 1 ay sonra kontrolüm var o zaman karar vereceğim şimdilik bu kadar şeker bebeğe ve kendine iyi bak

slm canım bugün gittim kontrole muayenehanesine gitmeyi planlıyordum fakat eşim öğlenden sonra izin alamıyor o yüzden hastanede devam edeceğim çok şükür herşey yolunda 31 cm ve 850 gr olmuş oğluşum baş aşağı dönmüş ayakları göbeğimin solunda kafası karnımın altında doğum için konuştuk ben normal istediğimi belirttim şu an için normal doğuma engel bir şey göremiyorum ama herşey son ay belli olur dedi normal doğuma İstanbul Cerrahiden başka yerde girmediğini ama sezaryan olursa başka hastanelere gelebileceğini söyledi fiyat konusunu hiç sorma dudakların uçuklar uçmuş bu hastane Serdar beyle alakalı değil hastanenin belirlediği fiyatmış normal ve sezaryen arasında çok fark yokmuş ikiside ssk lı olduğum halde 5,000 civarı tutarmış yuhhh dedim kendi kendime tabi neyse eşimin ablası Maltepe üniversitesi hastanesinde muhasebe de çalışıyor kendisi de doğumlarını aynı hastanede yaptı ve tavsiye ediyor fiyat olarakta ist.cerrahiye göre çoook uygun 850 normal 1200 sezaryen bakalım 1 ay sonra kontrolüm var o zaman karar vereceğim şimdilik bu kadar şeker bebeğe ve kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…