transferde anesteziyi isteyene veriyorlar merak etme.anestezi uzmanıyla görüştüğümde söyledim anestezi istediğimi .tamam dedi.sen canını sıkma o aşamaya gel inşallah o zaman seni de anestezi uz. görüştürecekler.
ne demek arkadaşım. biz kliniğe 6 bin tl ödedik.3 paket vardı biz 2. yi şeçtik. bu pakette 2 tüp bebek ve dondurulmuş embriyoların transferi var.ilaçlarımda 1.500 tuttu.ayrıca 118 utrason ödemesi yaptık.kısacası maliyet ortalama 8000 tl.inşallah sonuç iyi olur hepimiz için. ilk gittiğimizde dr her türlü tedaaviyi anlattı.aşılama tüp bebek falan. benim sorunum polikistik over. adet 2. gün gittim iğnelere başladık. 2 günde 1 kontrole gittim.bakalım sabah ta yumurta toplamaya gidicez .inşallah bir aksilik çıkmaz.Allah seninde yardımcın olsun. bu bölümde şimdilik kalabalık değiliz.bir kaç kişi. emre beyle görüştüğünde haberdar edersen sevinirim.inşallah memnun kalırsın...:)))
ayy canım benım saolll..bır daha sordum sana bu yazını gormedımmm..
öncelikle benim hiç bir bilgim yok yarın bende saat 13:30 da rand var ınsallah gorurum senı tanısırızz canımm..2 tüp bebek ve dondurulmus emb. derken birinci tutmazsaa ıkıncı sansında mı ıcınde maliyet olarak tup bebek olarak onu anlamdım inşallah canım Allah gonlune gore verisin Allah emeniğinizi emeğimizi karşılıksız bırakmasınn inşallah canımmm..
ne demek arkadaşım. biz kliniğe 6 bin tl ödedik.3 paket vardı biz 2. yi şeçtik. bu pakette 2 tüp bebek ve dondurulmuş embriyoların transferi var.ilaçlarımda 1.500 tuttu.ayrıca 118 utrason ödemesi yaptık.kısacası maliyet ortalama 8000 tl.inşallah sonuç iyi olur hepimiz için. ilk gittiğimizde dr her türlü tedaaviyi anlattı.aşılama tüp bebek falan. benim sorunum polikistik over. adet 2. gün gittim iğnelere başladık. 2 günde 1 kontrole gittim.bakalım sabah ta yumurta toplamaya gidicez .inşallah bir aksilik çıkmaz.Allah seninde yardımcın olsun. bu bölümde şimdilik kalabalık değiliz.bir kaç kişi. emre beyle görüştüğünde haberdar edersen sevinirim.inşallah memnun kalırsın...:)))
evet cnm.1. tutmazsa ikincisi içide .bence bayağı avantajlı .hatta bir paket daha var.oda garanti paketiymiş.canlı doğum olana kadar .o da ilaçla 12 bin tl yi buluyo.eğer olmazsa paran iade ediliyormuş.yarın sana bunları hep anlatırlar.malum biz ancak 2. sini kaldırabildik. benim yumurta toplamam sabah olacak cnm. yarın görüşemeyiz ama inşallah karşılaşırız.Senin sorunun ne cnm?sen de de mi polikistik?
canım selammm nasılsınnn merak ettimm senii toplama işlemi oldumuu..nasıldıı...?
bu arada bende dr gıttım on gorusmemı yaptım aynen senın dedıgın gıbı senle konustugum ıyı olmus bu arada canımm..hadi hayırlısı bakalım bende bu adte gunumde gıtmeye karar verdımm... Allahtan bir şey çıkmazsaa inşallah hayırlısıylaaaa.
cnm sevindim senin memnun olamana.hadi hayırlısı bakalım:) çok şükür bu günü atlattım. uyuttukları için hiç bir şey hatırlamıyorum ama doktoru uğraştırmışım.istemsiz kasılmalar olmuş.çok stres yapmışsın dedi doktorcum.3 yumurtam olmuş.Sayısı az ama veren yaradan olunca 1 taneylede olur.Bakalım yarın haber verecekler döllenme olup olmadığını ve transfer günümü.allah hepimize en yakın zamanda evlatcıklar versin:)))
ayyy bende senın adına çok sevindimm canımmm inaşllah hayırlısıylaaa hadi bakalımmmm.. senn baya ilelemissin ortalardasın şuan Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin b ende orda beklerkenn bir tane mutlu haber duydumm bir bayanın sonucu pozitifti..çok sevindim darısı başımızaa ve tüm isteyenlerin başınaa
müsaitsen en basından anlatsanaaa yaaa nasıl oldu nasıl başladın kac yıllık evlısın..kim önerdi sana burayı
cnm ben 4.5 yıllık evliyim.tedaviye başlayalı 1 yıl oldu.doktorum ilaç tedavisi verdi olmadı.aşılma yapacaktı ama yumurta gelişmedi.ben de doktorumun tavsiyesi üzere gittim. doktorum ya eurofertili yada asm (anadolu sağlık merkezi) önerdi.doktoruma çok güveniyordum onun tavsiyesi etkili oldu cnm.
çok güzell daha yenısınnn sayılırsınnn yasında guzel 29..
bende iğneli kullandım te bır kere mahsus ama benımde negatifle sonuçlandı.insanın guvendığı bırı tarafından tavseyesi cok onemlı bencedee..hakkımızda hayırlısı bu arada sen adetin kacıncı gunu baslaın cunku bana da ılk gunu ara konusalım sonra 2.3.4 gunu baslanması gerekıyor dedıler cunku.. birde parayı nakit mi verdın yoksa ıkı seferdemı vereceksınn bır kısmını verdın dıger kısmınıda transferdeykenmı vereceksın nasıl uygulama
cnm ben adetin 1. günü ararsın 2. günü gidersin. ben 3. günü gittim.çalışan biriyim . 2. gün cumaya denk geldi .oyüzden cts gitmiştim.parayı yumurta toplama gününe kadar tamamlıyorsun.transfere kadar değil cnm. biz parça parça verdik. bugün hepsini tamamladık.sen hangi paketi seçtin? dedğin gibi yeni sayılırım ama korkuyorum olmaz diye.tabi nasip meselesi ama insan bi tuhaf oluyor.Allah yar ve yardımımız olsun arkadaşım.Sen çalışıyor musun? :)))
amin canım amin inşallah
bende caısıyorum evet canım..bende senın paketınden dusunuyorumm..daha mantıklı geldı sanki..ilk parayı ne zaman verdın ılk muayenedemıı yoksa ıkı gunde bır gıdıyormussun sanırım yumurtalara bakıyorlarmıss o zaman mıı paranı ılk kısmını verdın
çook üzgünüm. dün umutlarım tavan yapmıştı , bugün umutlarım başka bahara kaldı.toplanan yumurtaların gelişiminin durduğu transferin iptalini öğrendim.ALLAHIM YARDIM ET LÜTFEN...((
canımm nasıl yaniiiii bendeee senın gıbı cok umutluydummm ne oldu şimdiiiii toplanan yumurtalr nasıl gelişimi duruyr yaao nasıl bişey olabiliyormuymusss yaa ne olacak şimdi nasıl bir rota çizdinizzz neler bekliyor seniii ee peki ne olacak okadar masraf yaptınnnn birdee inşallah problem olmazzz
merhaba arkadaşım.bu gün dr la görüştüm. çok sık rastlanan durum değilmiş.inan o kadr yıkıldım ki anlatamam.yumurtalarkalitesiz çıkmış. haziranda Allah izin verirse tekrar devam. ekonomik olarak durum belli değil. o mevzuyu da görüştüm. çok nadir böule bir durumla karşılaşıyorlarmış. bana haber verecekler.mağdur olacağımı zannetmiyorum.Allahtan yardım istiyorum .dularını bekliyorum.Sen böyle şeyler yaşamazsın emin ol.bir talihsizlik oldu o da bana vurdu.imtihan diyorum rabbimdden sabır diyorum.
ayy canım benimmm Allah sabır versin hiç morelini bozmaa..Bu yola girdin artıkk Allah eli boş göndermesinn inşallahh..hakkında hayırlısı olsun canım benimm inşallahh mağdur etmezler seniii böle bişey olursaaa sonuna kadar savun kendını pes etme yardımcı olsunlarrrr dua edıyorum canımm yanız değilsinnnnnnnn sonucubu şekilde olmamız dileğiylee
amin amin amin cnm.Finans danışmanı mağdur olmayacağımı söyledi.Şuan para pul hiç gözümde yok.Sadece zaman çabuk geçsin haziran gelsin ve ben tekrar umudum olsun istiyorum.Sana bol şanslar dilerim.Allah gönlüne göre versin.
merhaba arkadaşım.bu gün dr la görüştüm. çok sık rastlanan durum değilmiş.inan o kadr yıkıldım ki anlatamam.yumurtalarkalitesiz çıkmış. haziranda Allah izin verirse tekrar devam. ekonomik olarak durum belli değil. o mevzuyu da görüştüm. çok nadir böule bir durumla karşılaşıyorlarmış. bana haber verecekler.mağdur olacağımı zannetmiyorum.Allahtan yardım istiyorum .dularını bekliyorum.Sen böyle şeyler yaşamazsın emin ol.bir talihsizlik oldu o da bana vurdu.imtihan diyorum rabbimdden sabır diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?