- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
okyy ev fiyatları ne civarda hiç fikrin var mı ?kartal uğur mumcudayım. severim .
6 dakikada aydos ormanındayım. yürüyüş mesafesiyle gölüne giderim. doğa süper. dolmuşla 30 dakikada kadıköy. adalar manzarası süperdir.
nezihdir uğurmumcu. sakindir oksijeni boldur. sayfiyeyide şehiride beraber yaşarsınız. her ikisinide..
Yani o kuş beyniyle demek istiyo ki ben doğma büyüme ailemin atalarına kadar has istanbul beyfendisiyim. Ay yesinlerrİstanbul'un yerlisi ne demek acep?
He, ben de Pamuk Prenses'im :))Yani o kuş beyniyle demek istiyo ki ben doğma büyüme ailemin atalarına kadar has istanbul beyfendisiyim. Ay yesinlerr
Evet öyle demek istiyor zoruna gitti iste öyle demesiYani o kuş beyniyle demek istiyo ki ben doğma büyüme ailemin atalarına kadar has istanbul beyfendisiyim. Ay yesinlerr
Evet öyle demek istiyor zoruma gitti iste öyle demesi
Benim canım istanbulun yerlisiİstanbul'un yerlisi ne demek acep?
Cık ı ıh olmadı. :) Siz de göçmüşsünüz, kökünüz başka yerde. :))Benim canım istanbulun yerlisiHatta Türkiye'de memleketim yok Selanik macırıyım ben Atatürk benim büyüklerimi istanbulda bi köye yerleştirmiş Beykoz'un köyünden birine işde ben yerliyim
Canım sanada yerli beğendiremedikCık ı ıh olmadı. :) Siz de göçmüşsünüz, kökünüz başka yerde. :))
:))) valla öyle oldu.Canım sanada yerli beğendiremedik
ÇoK doğru diyorsunuz :)Niye zoruna gidio ki görgüsüzün biri anladığım kadarıyla. Yurdumun her köşesi güzeldir her karış toprağı özeldir. Ayrıca hiç bir has istanbul beyfendisi asla ve asla böyle basit konuşmalar yapmaz. 1000.kuşaktan çakma istanbullu
E sen macırım demişin nasıl oluyor oBenim canım istanbulun yerlisiHatta Türkiye'de memleketim yok Selanik macırıyım ben Atatürk benim büyüklerimi istanbulda bi köye yerleştirmiş Beykoz'un köyünden birine işde ben yerliyim
Canım herhalde aslımızı inkar etmiyoruzE
E sen macırım demişin nasıl oluyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?