Tüp Bebek Merkezleri Istanbul tup bebek merkezi kapandi..

edater

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
14
5
86
Arkadaslar ,istanbul tüp bebek merkezi,ohal sebebiyle kapatilan kurumlar arasinda...benimde bankasinda dondurulmus embriyolarim vardi?bu durumda npacagiz bilemiyorum, Bilgi alan varmi?

Son düzenleme:
Nasıl yani??? Ciddimisin? Benimde dondurulmuşlarım var orda

05332026533 numaradan bilgi alabilirsiniz. Embriyolar koc unv.hastanesine goturulmus

ne zaman gorustunuz acaba? ve nasıl bu kadar hızlı hareket etmisler..ben saat 1 gb aradigimda kesin bir bilgi veremeyeceklerini soylediler.onlarda sabah ogrenmislerdi cunku kapatilma olayini..

Az önce gorustum. Net bir bilgi vermiyorlar ama embriyolar koc unv.hastanesine tasinmis. Yarin merkez toplanip toplanti olacakmis. Tum hastalar aranip.bilgilendirilecekmis. ben emre beyin hastasiyim emre bey ilede gorustum aynisini diyor.

hadi bakalim hayırlısı..insallah bir sıkıntı cıkmadan, bozulmadan, karıstırmadan halledebilirler..ama uzuldum ozellikle bugun yumurta toplanması ve transfer yapılacaklara..zaten en stresli donemlerinde birde baslarina bu is geldi...bizimde isimiz zor...npacagiz..nereye tasiyacagiz? Emre ve Faruk bey gibi iki onemli doktoru simdilik kaybettigimiz icin uzuldum acikcasi..

Bende bu pazartesi dondurulmuslar icin baslayacaktim ne olacak bilmuyorum. Emre bey baska hastanede devam edecekmis hastalarinida orda muayeneye alacakmis ama ne zaman baslar bu surec nasil isler bilmiyorum emre bey medikal park dedi ama kesin karar yarin belli olacak dedi. Gervekten cok zor. Stres katlandikca katlaniuor. Yokmu aranizda mrrkezin hastasi olan guncel tedavide olan

bence su anda pek fazla kisinin haberi yok...insallah Emre bey dedigin gibi baska hastanede baslar da rahatlariz ...

Hastalari yarin arayacaklarmis. Haber bekliyorum bende. Bir haber alan lutfen yazsin.

Meraba kizlar bende suzan hanimin hastasiyim tup bebek yapillcakti bu ay neler olmus hayallerim suya düştü resmen

Uzulmek yok stres yok. Sisli kolan hastanesinde yarindan itibaren devam.edicekmis tedaviler

Çok şaşkınim şuanda. Tesadüfen öğrendim olanları. Benimde bir embriyom vardı.arayan soran da olmadı. İnşallah en kısa zamanda düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…