Yok yok karışma durumu olamaz. Özel tanklarda embriyolarımız ve o tanklarla taşınmış zaten başka türlüde taşınamaz. Kafandan at karışma durumunu.Ben Allah'tan isteyecegim zaten çok kaliteli diye transfer ettikleri yumurtalar da tutmadi benim onlara güvenim de kalmadı dondurulmuş yumurtalarım da olsa tekrar tedavi düşünmüyorum düşünsem de bir iki ay bekleyeceğim embriyolar bile karışmış olabilir
Rabbim yar ve yardımcı olsun inşaAllah cnm çok üzüldüm benim ramazan ayında oldu tedavim ve negatif sonuç aldık ücretini ödemiş olmana üzüldüm umarım kurtarabilir tedavi olma şansını devam ettirebilirsin beni maddi manevi çok zarara uğrattı istanbul tüp bebek merkeziBen bir türlü koç ünv.hast. ulaşamıyorum. Arıyorum santral isim soyisim telefon alıyor. Zarif hanım sırasıyla size geri dönüş yapacaktır diyip bırakıyor. Geri dönüş yapan henüz olmadı. Embriyolar orda güvendeymiş onu biliyorum.
Aret beyin facebook sayfasında vermiş olduğu numaralardan hemşiresine ulaştım.
Benim durumum Opu yapıldı bu adetle transfer olacaktım. Opu günü ücretin tamamını bizden tahsil ettiler.
Aret beyin hemşiresi ile görüştüm. Başka bir merkezde transfer olursam o merkez transfer ücreti talep edermiş. Ki Koç Ünv.Hastaneside bir arkadaş sormuş 2.200 tl istemiş. 1 ay içinde herşey belli olacaktır hukuki süreçlere başlandı falan fisman dedi. Şimdi ne kadar güvenebilirsinki. Oyalıyo olabilrlermi kafamda deli sorular. Benimle aynı durumda olan varmı acaba.
Ilk Süleymaniye de tedavi oldum ikinci orada denemek istedik Süleymaniye deki Dr. da tavsiyesi ile amaYok yok karışma durumu olamaz. Özel tanklarda embriyolarımız ve o tanklarla taşınmış zaten başka türlüde taşınamaz. Kafandan at karışma durumunu.
Bazen en kaliteli blast olan embriyo bile tutmazken 4 hücreli 2. Yada 3. Kalite emriyolar tutabiliyor. Onların elinde olan bişey değilki... Tabiki Allahtan isticez... Tedavilerimizde de ondan istedik. Doktor sadece vesile, O ol demeden olması ne mümkün... Durumun ne bilmiyorum ama umutsuzluğa düşüp bırakma tedavini bence.. İlk tedavinmiydi?
Allah yardımcın olsun arkadaşım, madem paranı ödemişsin transfer için tekrar para ödeme sakın. İlgili devlet mercileriyle görüşsen, ne bilim kaymakamlık, il sağlık felan... Sonuçta devlet el koydu paranıda ödemişsin koç ünive taşıdıkları içğn transferin orda gercekleşir belkiBen bir türlü koç ünv.hast. ulaşamıyorum. Arıyorum santral isim soyisim telefon alıyor. Zarif hanım sırasıyla size geri dönüş yapacaktır diyip bırakıyor. Geri dönüş yapan henüz olmadı. Embriyolar orda güvendeymiş onu biliyorum.
Aret beyin facebook sayfasında vermiş olduğu numaralardan hemşiresine ulaştım.
Benim durumum Opu yapıldı bu adetle transfer olacaktım. Opu günü ücretin tamamını bizden tahsil ettiler.
Aret beyin hemşiresi ile görüştüm. Başka bir merkezde transfer olursam o merkez transfer ücreti talep edermiş. Ki Koç Ünv.Hastaneside bir arkadaş sormuş 2.200 tl istemiş. 1 ay içinde herşey belli olacaktır hukuki süreçlere başlandı falan fisman dedi. Şimdi ne kadar güvenebilirsinki. Oyalıyo olabilrlermi kafamda deli sorular. Benimle aynı durumda olan varmı acaba.
Bende raporumu orda almıştım. Umutsuz olma lütfen... Embriyolarınıda bırakma:)Ilk Süleymaniye de tedavi oldum ikinci orada denemek istedik Süleymaniye deki Dr. da tavsiyesi ile ama
O embriyolara gerek kalmadan normal yolla nasip etsin Rabbim bana da isteyen herkese de Amiiin :)Bende raporumu orda almıştım. Umutsuz olma lütfen... Embriyolarınıda bırakma:)
Amin:)O embriyolara gerek kalmadan normal yolla nasip etsin Rabbim bana da isteyen herkese de Amiiin :)
Amin inşaAllah Allah razı olsun cnmaret bey benim de doktorumdu. onun vesilesiyle anne oldum ben. haberi duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm. inşaallah kimse mağdur olmadan sonuçlanır her şey.
Allah anne olmayı bekleyen herkese de babaannem derdi "kendi yanından" versin inşaallah
http://www.ntv.com.tr/saglik/darbe-...yi-haber,jyslzApBx0S4AaN3fqYRGg?_ref=infinite
yazık cok yazık..Arkadaslar Beyoglu ilce saglik mudurlugunu aradim. Hasta bilgilerine ait dosyalarin hafta ici koc uni hastanesine aktarilacagini soylediler..ben ilce saglik mudurlugunden almaya gidcektim ama bosuna gelmeyin 40.000 dosya var cok karisik diyor, biz koc uni yollayayacagiz ordan alirsiniz dediler..İsteyenler orda tedavilerine devam edeceklermis.. Bence il saglik mudurlugune, gazetelere vs. bastirip parasi yananlar olarak bu kouyu gundemde tutalim...belki bir kolaylık saglanır...parasi yananlara,raporlu olanlar da bence bunu yapsin..cunku magdur durumdayiz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?