BEnimde burda ilki olumsuz du doktorunuz aret bey mi hastane anababa günü burda kimse yk neden de inşallah hakkımızda hayırlısı sağlıkla inşallah bebeklerimize kavuşuruzMerhaba benimde 2. Denemem olacak istanbul tüp bebekte ilk negatif sonucumu aldığımda çok üzülmüştüm geceleri ağlayarak uyanıyordum ama şimdi tevekkül içindeyim oluruna bıtaktım bakalım bundefa olacakmı
Aret bey değil benimki dış doktor peki senin şimdiki durumun nedir çok merak ettim sürecini anlatırmısımBEnimde burda ilki olumsuz du doktorunuz aret bey mi hastane anababa günü burda kimse yk neden de inşallah hakkımızda hayırlısı sağlıkla inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Allah emeklerinin karşılığını versin inşllah çok yorucu bi serüven bu umutsuz heycansız olmaz bu işler hayal kur sürekli ve olumsuzluğada herdaim alıştır kendini istanbul tüp bebek şans getirsin hepimize ne diyimMerhaba hanımlar, benim de doktorum Aret bey. Bugün ilk tedavime başladım çok heyecanlıyımPanik atağım var ve ağrı kesici içmekten bile nefret ederim yan etkisi olur diye kurar dururum normalde ama Aret beye çok güveniyorum, bugün iğnelerimi yazdı ve kullanmaya başladım. Çok araştırdım ve doktor bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Aret bey ile yolculuğuma başladım. Umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize
Amin inşallah hepimizeAllah emeklerinin karşılığını versin inşllah çok yorucu bi serüven bu umutsuz heycansız olmaz bu işler hayal kur sürekli ve olumsuzluğada herdaim alıştır kendini istanbul tüp bebek şans getirsin hepimize ne diyim
Bende rezerv azlığı var takip devam ediyor Pazartesi bakalım duruma göre Perşembe’ye toplama olur dediler büyük ihtimal geçen denemede 8 yumurta vardı 5 toplandı 3 kalmıştı 1 iyi kalite 2 normal 3 tutmaz dedi üçünüde koydu hiç biri tutmadı bakalım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınAret bey değil benimki dış doktor peki senin şimdiki durumun nedir çok merak ettim sürecini anlatırmısım
Sizin durum ne belli sebep var mıMerhaba benimde 2. Denemem olacak istanbul tüp bebekte ilk negatif sonucumu aldığımda çok üzülmüştüm geceleri ağlayarak uyanıyordum ama şimdi tevekkül içindeyim oluruna bıtaktım bakalım bundefa olacakmı
Aynı durum bende de oldu.önceki tedavilerim de daha çok yumurta oluşmuştu anlayamadım. Yaşınız kaç acaba? Bide yine aret beye mi gideceksinizBende rezerv azlığı var takip devam ediyor Pazartesi bakalım duruma göre Perşembe’ye toplama olur dediler büyük ihtimal geçen denemede 8 yumurta vardı 5 toplandı 3 kalmıştı 1 iyi kalite 2 normal 3 tutmaz dedi üçünüde koydu hiç biri tutmadı bakalım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Bi sebebi yok herşey normal ama olmadı benden kaynaklıydı sorun sağtüpüm tıkalıydı aldılar milyonlarım var aldılar ama yine. ÜrüyorSizin durum ne belli sebep var mı
34 yaşım aret bey az ilaçla yumurtalıkları yormadan az öz yumurta çıkarmaya çalışıyor herhalde ikinci kez aret beye gidiyorum Perşembe toplama olacak sanırım akşam 5 de belli olacak bunda da olmaZsa devam etmem eşim istemiyorAynı durum bende de oldu.önceki tedavilerim de daha çok yumurta oluşmuştu anlayamadım. Yaşınız kaç acaba? Bide yine aret beye mi gideceksiniz
Hayırlısı olsun yumurtanız iyiyse tüp bebek de tutar Allah’ın izni ile Emeklermiz boşa çıkmasın inşallahBi sebebi yok herşey normal ama olmadı benden kaynaklıydı sorun sağtüpüm tıkalıydı aldılar milyonlarım var aldılar ama yine. Ürüyor
Allahın izniyle inşallah sizinde Altın yumurtanız olur sakın pes etmeyin yaşımız çok gençHayırlısı olsun yumurtanız iyiyse tüp bebek de tutar Allah’ın izni ile Emeklermiz boşa çıkmasın inşallah
34 yaşım aret bey az ilaçla yumurtalıkları yormadan az öz yumurta çıkarmaya çalışıyor herhalde ikinci kez aret beye gidiyorum Perşembe toplama olacak sanırım akşam 5 de belli olacak bunda da olmaZsa devam etmem eşim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?