Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görenler

Askk1122

👩🏻‍🏫
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
307
285
103
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 başarısız tüp bebek denememden sonra İstanbul tüp bebek merkezi aret hocayla yola çıktım. İğnelerimin üçüncü günündeyim. Heyecanla süreci bekliyorum. Her yeni deneme yeni umut ve yeni heyecan oluyor ama eminim bu son olacak aret hocaya çok güveniyorum. Sizlerde deneyimlerinizi, bu süreçte neler yaptığınızı yazarsanız birlikte bu yolda yürürüz. Folik asit dışında bişey kullanmıyorum ama kullanan varmı?

Merhaba benimde 2. Denemem olacak istanbul tüp bebekte ilk negatif sonucumu aldığımda çok üzülmüştüm geceleri ağlayarak uyanıyordum ama şimdi tevekkül içindeyim oluruna bıtaktım bakalım bundefa olacakmı

BEnimde burda ilki olumsuz du doktorunuz aret bey mi hastane anababa günü burda kimse yk neden de inşallah hakkımızda hayırlısı sağlıkla inşallah bebeklerimize kavuşuruz

BEnimde burda ilki olumsuz du doktorunuz aret bey mi hastane anababa günü burda kimse yk neden de inşallah hakkımızda hayırlısı sağlıkla inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Aret bey değil benimki dış doktor peki senin şimdiki durumun nedir çok merak ettim sürecini anlatırmısım

Merhaba hanımlar, benim de doktorum Aret bey. Bugün ilk tedavime başladım çok heyecanlıyım Panik atağım var ve ağrı kesici içmekten bile nefret ederim yan etkisi olur diye kurar dururum normalde ama Aret beye çok güveniyorum, bugün iğnelerimi yazdı ve kullanmaya başladım. Çok araştırdım ve doktor bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Aret bey ile yolculuğuma başladım. Umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize

Allah emeklerinin karşılığını versin inşllah çok yorucu bi serüven bu umutsuz heycansız olmaz bu işler hayal kur sürekli ve olumsuzluğada herdaim alıştır kendini istanbul tüp bebek şans getirsin hepimize ne diyim

Amin inşallah hepimize
Siz tekrar ilaç kullanıyor musunuz? Dondurulmuşunuz var mı?

Evet çok şükür 6 tane 5. Gün embiriyom var ilaç kullanıyorum şuan transfer öncesi rahimi hazırlıyoruz cyclo-progynova ve dekort hap

Aret bey değil benimki dış doktor peki senin şimdiki durumun nedir çok merak ettim sürecini anlatırmısım
Bende rezerv azlığı var takip devam ediyor Pazartesi bakalım duruma göre Perşembe’ye toplama olur dediler büyük ihtimal geçen denemede 8 yumurta vardı 5 toplandı 3 kalmıştı 1 iyi kalite 2 normal 3 tutmaz dedi üçünüde koydu hiç biri tutmadı bakalım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Aynı durum bende de oldu.önceki tedavilerim de daha çok yumurta oluşmuştu anlayamadım. Yaşınız kaç acaba? Bide yine aret beye mi gideceksiniz

Aynı durum bende de oldu.önceki tedavilerim de daha çok yumurta oluşmuştu anlayamadım. Yaşınız kaç acaba? Bide yine aret beye mi gideceksiniz
34 yaşım aret bey az ilaçla yumurtalıkları yormadan az öz yumurta çıkarmaya çalışıyor herhalde ikinci kez aret beye gidiyorum Perşembe toplama olacak sanırım akşam 5 de belli olacak bunda da olmaZsa devam etmem eşim istemiyor

Bi sebebi yok herşey normal ama olmadı benden kaynaklıydı sorun sağtüpüm tıkalıydı aldılar milyonlarım var aldılar ama yine. Ürüyor
Hayırlısı olsun yumurtanız iyiyse tüp bebek de tutar Allah’ın izni ile Emeklermiz boşa çıkmasın inşallah

Perşembe bende kontrol için geleceğim Aret beye 17:30 randevum. Sanırım sizden sonra :) Bana da büyük ihtimal cumartesi toplarız dedi. Ama anlamadığım ilaç kullanmadan 20 yumurtam vardı geçen ay, 5 gün ilaç kullandım yumurta sayım 12, neden artmıyor anlamadım

selam herkese. Aret bey için, merkezde bekleme süresi çok oluyor mu? Yoksa randevu saatleri sorunsuz işliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…